Projekt Cheops & 2012: Groźna sekta

Medytacje, relaksacje, channnelingi, czakry, trzecie oko itp.
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Projekt Cheops & 2012: Groźna sekta

Post autor: Arek 1973 »

Witaj Rajcer.

Także śledzę ich czyny, nie wiem czy zauważyłeś że ich paczka trochę się rozleciała, L.Ł. już nie jest ich medium numer1, mają nową kobietę a na ich stronie jest nawet 14 sesji z nią.

L.Ł. robi sesje w USA, a ta nowa jest dla polskiej widowni, w ogóle zwada tam jest oczywiście o pieniądze idzie, ale o tym to niechętnie piszą.

Na początku lipca była wielka konferencja w Wawie, przyszło 500 ludzi a cena biletu wynosiła 110 zł. , można sobie policzyć ile zarobili.

Tak, z tymi prętami jest tak jak piszesz..... a beszczelny Enki powiedział jeszcze że już po wszystkim te pręty zostaną złożone w muzeum w Kairze, (ale czy oni je w ogóle zechcą?).

Następna nowość to taka że w listopadzie mają podobno dostać piramidę na jakiś tam czas paru godzin a wtedy odbędzie się ta cała procesja i akcja ratowania Ziemi.

No i z strony głównej zniknął link do forum PCH, a to dlatego że forumowicze już nie kochają tak Enkiego jak kiedyś, a nawet krytykują go i wyśmiewają (co za niedobre ludziska, po 10 -ciu latach tak się odwdzięczyć :Cry: :Oh: )
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
rajcer
Początkujący
Kontakt:

Post autor: rajcer »

"W czasie sesji hipnozy powiedziane było, że do pierwszej Ceremonii w Wielkiej Piramidzie potrzebne będą dwa złote pręty, o długości 1/3 długości wewnętrznej długości sarkofagu, na których ma spocząć kryształowa piramidka. Złoto ma być „darem serca“, ma mieć pozytywną energię miłości od ludzi, którym zależy na dobru, którzy wierzą, że to złoto może pomóc w ochronie nas wszystkich i w ochronie Ziemi. Wiele takich darów otrzymaliśmy już na Konferencji zarówno od anonimowych darczyńców, jak i od osób, którym możemy przesłać oficjalne potwierdzenia złożonej darowizny. Sercem dziękujemy za te dary i za tę energię."

Ludzie są naiwni i pewnie to złoto się znajdzie, zastanawia mnie tylko jak się wytłumaczą jak się nie dostaną do piramidy 2011.11.11 bo Hawass jest swego rodzaju despotą.

Nie wiem czy oglądaliście kiedyś relację na żywo w National Geographic z piramidy jak badali nieznany tunel. Hawass, aż drżał, że coś będzie za "drzwiami", które blokują tunel. Bez wiedzy i aprobaty tego człowieka nawet kupka piasku nie może być przeniesiona z miejsca na miejsce, a co dopiero wynajęcie piramidy do dziwnych celów. To jest pierwsza sprawa.

Druga to to że mam dziwne wrażenie, że nawiązano kontakt nie z istotą z innej planety ale bardziej z demonem. Demonem, który nam mówi co mamy zrobić żeby planeta nie uległa zagładzie tylko postawmy pytanie czy na pewno o to mu chodzi.

Takie zabawy znam z różnych opowieści i nigdy nic dobrego się nie działo ale to tematy na inne działy ;-)

Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Nie Pantanalu , nie ma już Lucyny. Nowe medium w PCH nazywa się Anna Dolińska i przez nią teraz enki gada. Lucyna wyszła za mąż i siedzi przeważnie w USA z swoim mężem i tam trochę sesji daje ale sporadycznie.

Cała akcja z zdobywaniem złota i kasy i "aniołów" prowadzi dalej pan Wójcikiewicz z swoimi kompanami w Polsce

Ja także wątpię że piramidę dostaną bo na jakiej podstawie??????, no cóż zobaczymy
Ostatnio zmieniony wt lip 19, 2011 6:44 am przez Arek 1973, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Rajcer, co masz na myśli pisząc o demonie - enkim?

Dla zainteresowanych co się działo w Wawie 3 lipca i jakie plany ma PCH na następne miesiące podaję linka

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?l...onId=1&cmd=

Awatar użytkownika
arek
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: arek »

Z naszych informacji wynika, że wewnętrzna część sarkofagu w Komnacie Królewskiej ma 175 cm długości (tyle samo, ile ma długość Arki Przymierza!). Jedna trzecia ? to 58.33 cm. Potrzebne będą dwa złote pręty ze złota najwyższej próby, o przekroju jednego centymetra kwadratowego i o długości 58.33 cm. Jeden centymetr sześcienny złota waży 19,3 grama (informacja od złotnika). Dlatego na 1 pręt potrzebne jest 1.125,78 gramów złota (1 kg 125 g). Na dwa pręty: 2,251.52 (2 kg 251 g). Można powiedzieć, że prawdopodobnie potrzebne będzie ponad 2.5 kilograma kruszcu, aby wykonać te pręty z nawyższej próby złota.

Jak można dostarczać darowizny złota? Można je przynieść osobiście do Biura Fundacji w Warszawie, lub przesyłać specjalną pocztą na adres biura (ul. Biskupia 38, 04-216 Warszawa). Złoto jest przechowywane w specjalnie wynajętej na ten cel skrytce bankowej. Będzie tam do momentu, gdy zostanie oddane do przetopienia i wygrawerowania. Po ceremonii, podobnie jak kryształowa piramidka - ma jako dar zostać w Egipcie.

Warszawa, 13 lipca 2011 roku

Andrzej Wójcikiewicz
napisałem wcześniej ,że potrzeba bedzie 5 kilo ,mój błąd tylko 2,5 kg złota.To w sumie nie wielka cena jak za uratowanie ludzkosci od niechybnej zguby ,no i jeszcze zostanie ono w muzeum jako pomnik współpracy polsko-egipskiej ,bo my to takie trochę bratanki i do turbana i do szklanki(herbaty)

Ale w to chyba nawet oni nie wierza, stad lekkie votum-separatum
Janusz Zagórski jest uważany za jednego z najwybitniejszych polskich specjalistów od zjawisk UFO. Tematem jego prezentacji była ?Strategia istot pozaziemskich wobec upadku współczesnej cywilizacji?. Według prelegenta cywilizacje mające swe siedziby w gwiazdozbiorach Oriona i Syriusza oraz w sferze zwanej umownie Alfa Dracon są podzielone jeśli chodzi o wpływ na Ziemię. Są tam elementy, które negatywnie wpływają na ludzkość oraz takie, które chcą ludziom pomóc. Pan Janusz Zagórski omówił również kilka publikacji wiarygodnych autorów, opowiadających o doświadczeniach z negatywnym wpływem tych istot na naszą, ziemską cywilizację. Zwrócił uwagę na pewne symptomy pozwalające sądzić, że kosmiczne siły dobra walczą poza Ziemią z siłami zła. Według prelegenta - w szczególności podzielone są istoty zamieszkujące gwiazdozbiory Oriona i Syriusza.
Wójcikiewicza pamiętam jako sprawnego dziennikarza ,co sie znim porobiło ?

znalezione na stronie podanej przez Arka1973
Ostatnio zmieniony śr lip 20, 2011 7:31 am przez arek, łącznie zmieniany 1 raz.
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
Awatar użytkownika
arek
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Zobaczcie jak łagodnie sekta zmienia swego głównego kontaktowca ,w dalszym ciagu pozostaje z nimi ten sam -"duch" opiekuńczy ,

mozna tez wyczytac dlaczego zmiana nastąpiła Lobos chciała silnie naciskac na udosąpienie piramidy ,a sekta wolała prosic, wiec pozbyli się Lucynki dla dobra kontaktów z władzami Egipskiej Rady Starożytności . Wyszlo kto tak naprawde kręci tą sektą .

Chyba Lucy ferka została z ręka w nocniku ,ale amerykańskim.
Ostatnio zmieniony pt lip 22, 2011 6:17 am przez arek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ADAX
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: ADAX »

Druga to to że mam dziwne wrażenie, że nawiązano kontakt nie z istotą z innej planety ale bardziej z demonem. Demonem, który nam mówi co mamy zrobić żeby planeta nie uległa zagładzie tylko postawmy pytanie czy na pewno o to mu chodzi.

Gdyby tak było to już dawno przekopali by się do tej tajemnej wiedzy.

Nie rozumiem dlaczego to tak długo trwa, w sensie, że kopia badają i nic po za tym, a no jeszcze opowiadają o przekazach itp.. Ludzie, badamy piramidę, czy sfinksa dokładnie, ustalamy gdzie kopiemy i już, pal licho z zabytkiem, w końcu musimy uratować Ziemię ?
rajcer
Początkujący
Kontakt:

Post autor: rajcer »

Arek 1973 nie wiemy z kim tak naprawdę kontaktowała się lucyna, a teraz ta nowa pani odnosząc się do pisma świętego jest powiedziane że demony będą podawać się za naszych przyjaciół. Nie będę rozwijał tego tematu, w nim bardziej moja orientuje się moja żona ;) Chodzi mi głównie o to, że jeżeli to jest prawda to za pomocą hipnozy kontaktujemy się z kimś lub czymś, ale tak na prawdę nie wiemy z kim lub czym. Taki byt może nami manipulować, a my nie jesteśmy w stanie zweryfikować tych danych.

Ja sobie czekam :) i pod tym względem jestem sceptykiem i od początku wiedziałem że było by to zbyt piękne żeby projekt cheops coś znalazł ciekawego.
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Rajcer, powiem ci że i Lucyna i Anna gada tak samo , nie widać różnicy, za czasów Lucyny enki tak samo odnosił się do pisma świętego i podawał się za brata Jezusa.....czyli po staremu. Kłamał tak samo jak wtedy tak i dzisiaj.

Arek

Tak to rozłamanie miało początek jakieś 2 lata temu jak Lucyna wyszła za mąż za tego Brown'a, między tekstami można wyczytać że ten mąż Lucyny próbuje nawiązać do innej ścieżki niż ta którą obrała PCH. Ale to oczywiście nie pasuje panu Wó. i innym,,,,,,sumą wszystkiego PCH ma nową medium i suną swoją ścieżką......jak to się mówi (przysłowie arabskie) "psy szczekają , karawana idzie naprzód"

Awatar użytkownika
arek
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Pytanie nr1 czy faktycznie z kimkolwiek sie kontaktowaly .Bo raczej wygląda to na konfabulacje .
ODPOWIEDZ

Wróć do „EZOTERYKA”