Jasnowidzenie: Zetknięcie się z innym wymiarem

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
healer54
Początkujący
Kontakt:

Jasnowidzenie: Zetknięcie się z innym wymiarem

Post autor: healer54 »

PODZĘKOWANIE DLA PANA JERZEGO ZA OKAZANA POMOC I FACHOWE ZAJĘCIE SIĘ MOIM SYNEM.

BYŁAM ZAŁAMANA, WIDZIAŁAM JAK SYN SIĘ POGRĄŻA, WIEDZIAŁAM, ŻE MA PROBLEMY FINANSOWE. SYN BYŁ ZAGUBIONY, ZAMKNIĘTY W SOBIE, ZSZKOWANY I "ZASZCZUTY".

POMAGA NAM PAN JERZY, SYN MU ZAUFAŁ.

PAN JERZY JEST OSOBĄ WIARYGODNĄ. MÓWI RZECZY PRAWDZIWE O KTÓRYCH NIE MÓGŁ WIEDZIEC.JAKO WIZJONER WIDZI ZE ZDJĘC, BLASKU PALĄCEJ SIĘ ŚWIECY, POWSTAŁEGO ZE SPALENIA POPIOŁU, WPATRUJĄC SIĘ W DZWONKI WIETRZNE. /MIAŁO TO MIEJSCE W MOIM PRZYPADKU/.

WRÓŻY Z RĘKI. NIE ZNAJĄC MNIE WOGÓLE "ODCZYTAŁ Z RĘKI" MOJĄ BARDZO OSOBISTĄ PRZESZŁOŚC. WSKAZAŁ PIERWSZE LITERY IMION LUDZI, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO AKTUALNEJ SYTUACJI W RODZINIE. PRZESTRZEGŁ PRZED PROBLEMAMI I SYTUCJĄ GROŻĄCĄ

SYNOWI.

ZE ZDJĘC OSÓB "ODCZYTUJE" CHARAKTER

DANEJ OSOBY. "ODCZYTUJE" RÓWNIEŻ ZE ZDJĘC PRZEDSTAWIAJĄCYCH BUDYNKI

/ W MOIM PRZYPADKU RUINY BUDYNKU

RODZINNEGO ORAZ NAGROBEK RODZICÓW/ .

W PRZYPADKU RUIN BUDYNKU, POWIEDZIAŁ MIEDZY INNYMI:

- OBOK DOMU BYŁ MUREK,

- W OKNACH BYŁY KRATY,

- WSKAZAŁ MIEJSCA, W KTÓRYCH BIEGNĄ

POD ZIEMIĄ RURY KANALIZACYJNE.

ZE ZDJECIA PRZEDSTAWIAJĄCEGO NAGROBEK MOICH RODZICÓW, PRZESTRZEGŁ SYNA PRZED GROŻĄCYM

MU NIEBEZPIECZEŃSTWEM. MÓWIŁ JAKIE SYMBOLE WIDZI I CO TO MOŻE OZNACZAC.

Z BLASKU PALĄCEJ SIĘ ŚWIECY, ODCZYTAŁ TRAFNIE LITERY IMIENIA

I NAZWISKA OSÓB NIEPRZYJAZNYCH SYNOWI. MIAŁO TO MIEJSCE W TRAKCIE

PALENIA ZDJĘC W/W OSÓB.

POTRAFI WYCZUC I WIDZIEC DUCHA OSOBY, KTÓRA ZAMIESZKIWAŁA WCZESNIEJ W LOKALU. WYCZUWA MIEJSCA W DOMU, BĘDĄCĄ BLOKADĄ

W KONTAKTACH MIĘDZYLUDZKICH, SPOWODOWANYCH POSIADANIEM PO ZMARŁYM UŻYTKOWNIKU JAKIEJŚ RZECZY. W TYM PRZYPADKU BYŁ TO STOLIK NA METALOWYCH NÓŻKACH,

ZNAJDUJĄCY SIĘ W KUCHNI. SYN GO NIE KUPIŁ. STOLIK BYŁ W DOMU, SYN GO TYLKO ODNOWIŁ.

POMAGA POZBYC SIĘ URAZÓW DO LUDZI,

KTÓRZY NAS SKRZYWDZILI. POMAGA POZBYC PRZEŚLADUJĄCEGO FATUM.

POSIADA DUŻY POTENCJAŁ ENERGETYCZNY. POZYTYWNIE "ZASILA"

OSOBĘ SŁABĄ, WĄTPIĄCĄ, ZAGUBIONĄ, UWIKŁANĄ W KŁOPOTY.

WIERZĘ, ŻE PAN JERZY UCHRONI MOJEGO SYNA PRZED NAJGORSZYM, POMOŻE MU

CAŁKOWICIE POKONAC ZŁO, KRYTYCZNIE ODNOSIC SIE DO SAMEGO SIEBIE I MOCNO STANĄC NA NOGI.

MATKA TERESA P.
Ostatnio zmieniony wt sie 23, 2011 11:41 am przez healer54, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Jasnowidzenie: Zetknięcie się z innym wymiarem

Post autor: Rysiek23 »

Faktycznie list pani Teresy wygląda na autoreklamę pana Jerzego, tym bardziej, że ma nick taki a nie inny. Najlepiej gdyby pan Jerzy pisał we własnym imieniu i wtedy dyskusja na temat jego zdolności może być ciekawa.
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Zamiast na priva odpowiem tutaj na raportowanego posta.

To nie jest żaden atak, ludzie po prostu piszą co myślą, ostre teksty można znależć na forum w innych tematach, ale na miłość boską na pewno nie tutaj.

Także i ja czytając ten tekst wziąłem to za reklamę, może to nie było pani (pana) zamiarem ale tak właśnie wyszło.

Cieszy mnie niezmiernie że pan Rak pomógł pani synowi , mam także nadzieję że pan Rak jest dobrym człowiekiem, piszę to dlatego że w tej branży jest więcej hochsztaplerów niż uczciwych ludzi. Pana Raka nie znam i nie chcę oceniać.

Serdecznie pozdrawiam
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Awatar użytkownika
niedzwiec
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: niedzwiec »

Picer na sto fajerek. Ostatnio oglądałem angielski program "Prawdziwe przekręty" i pokazywali, jak łatwo jest wywalić ludzi na kasę będąc jasnowidzem. Ludzie sami mówią, co medium chce wiedzieć, nawet się nie orientując.

Bujdy na resorach.
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”