[quote name='danut' post='91242' date='13 listopad 2011 - 14:51']Nie mam pojęcia o jakim chłopcu piszesz i w co się bawicie..

Na temat zaś zabawiania się czyjąmś energią wiem coś niecoś, ale może, kto inny wie więcej i Wam to wytłumaczy... a ze mną "te numery" nie przejdą

Jeśli za takie coś ktoś jest wdzieczny no to jego sprawa, ja mam inne wyznawanie wartości..także inne pojmowanie pomocy, wdzięczności, itp. Co do "nietoperza" jak Kasia znalazła wytłumaczenie znaczenia nicka z hiszpańskiego na nasze.. Hmm.. Była taka spawa trzy lata temu podczas mojego pisania na forum FN... Mam na to świadka, ponieważ akurat była u mnie znajoma.. Widziałysmy obie co niektóre osoby tam akurat pisały, o tym "Zabieraniu światła".. okrążaniu Ziemi i inne taki niesamowitości.. no ale czas był przenieśc się do kuchni i zrobić sobie kawę. Odeszłyśmy, nie wyłączyłam strony komputera, zostawiając go, a pokój znajduje się w lini prostej od kuchni.. Nagle za szybą pojawił się ogromny nietoperz, czarny jego cień, no jak Batman. Nie było to przewidzenie, bo widziałyśmy to obie, z tym, że to sąsiadka mocno się przestraszyła, a ja nie.. Co dziwne w kuchni pojawiło się niezwykłe światło, bardzo mocne słoneczne i z chwilą pojawienia się tego cienia usłyszałyśmy taki charakterystyczny syk i pojawił się taki półmrok troszkę, sąsiadka powiedziała wtedy- "On zabrał światło".. cała przerażona.. ale, ale.. lalala

[/quote]
Wszystko danut fajnie, pięknie, tylko nie rozumiem po co robisz w tym temacie off top ?
Jak to wszystko się ma co napisałaś do interpretacji powyższego snu ????
Kropko, miałem Cię za bardziej inteligentną osobę.
Jeżeli ktoś nie chce z jakichś powodów pisać pod swoim starym nikiem, to skoro to wiesz, to po co to obwieszczasz wszem i wobec ?
Murcielago... a to mnie zaciekawiłeś