Jesteś rozbrajajaco śmieszna. Ty dalej nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze. To nie ja twierdzę, że pojawia się cały czas nowa możliwość tylko Everett i jego teoria do, której niedawno się odwoływałaś. Ja widzę, że o teorii Everetta to Ty sie więcej ode mnie dowiadujesz niż z jego własnej pracy.
Już samo Twoje zapytanie czy według mnie każda z tych możliwości zaistnieje, świadczy, ze nie rozumiesz, że
NIE WEDŁUG MNIE tylko według teorii Everetta do, której się odwoływałaś.
Kumamy co napisane?
Ty nie tylko nie rozumiesz co zawiera teoria Everetta, ale zaczynasz ją interpretować na własną modłę wciskając jakieś sugestie o jakiś skupieniach jakiś odpowiednich połączeń i jakiś enigmatycznych zależności pozwalających niby to zaistnieć jakiejś równie enigmatycznej innej rzeczywistości. Ale sama nijak nie potrafisz wyjaśnić tych swoich tajemniczych zależności i skupionych połączeń.
Zgrywasz mądrzejszą od samego Everetta usiłując wcisnąć nam sugestie, że teoria Everetta nie bierze niby pod uwagę Twoich tajemniczych skupień i zależności pozwalających teorii Everetta zaistnieć w rzeczywistości.
Ty w ogóle pewnie nie zrozumiesz co ja tu napisałem i z góry wiem, że znów napiszesz jakieś enigmatyczne wyjaśnienie sugerujące jakieś tajemnicze zależności i skupienia.
Skup sie sama na tym co piszesz zanim napiszesz.