Cześć :)
-
- Początkujący
- Kontakt:
Re: Cześć :)
Krótka instrukcja obsługi:
- Po wejściu na stronę główną pojawia się lista aktywnych dyskusji.
- Odpowiedź dodajemy przez "Quick Reply" wpisując treść plus "Odpowiedź" lub analogicznie przez Add Reply
- Przy zakładaniu tematów, prosimy o sprawdzanie czy takowe już nie istnieją.
- Liczba stron w danym temacie widoczna jest u góry okienka. Znajduja się tam też przyciski pozwalające na poruszanie się po temacie (strony, pierwszy i ostatni post)
Zapraszamy do dyskusji
- Po wejściu na stronę główną pojawia się lista aktywnych dyskusji.
- Odpowiedź dodajemy przez "Quick Reply" wpisując treść plus "Odpowiedź" lub analogicznie przez Add Reply
- Przy zakładaniu tematów, prosimy o sprawdzanie czy takowe już nie istnieją.
- Liczba stron w danym temacie widoczna jest u góry okienka. Znajduja się tam też przyciski pozwalające na poruszanie się po temacie (strony, pierwszy i ostatni post)
Zapraszamy do dyskusji

Odwiedź witrynę Nieznanego Świata (nieznanyswiat.pl) oraz Księgarni NŚ (nieznany.pl)
Z dużym opóźnieniem ale jednak ; )
Witaj Agnieszko na Forum i Pozdrawiam Serdecznie ! : )
Witaj Agnieszko na Forum i Pozdrawiam Serdecznie ! : )
"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
Zemsta jest słodka!
Witaj
Witaj

[quote name='esco_bar' post='91789' date='23 listopad 2011 - 10:46']Zemsta jest słodka!
Witaj
[/quote]
już cie lubie
i również witam Dariusz
Witaj

już cie lubie

i również witam Dariusz

Otworze skrzydła bo chce uciec stąd znaleźć moje miejsce znaleźć mój kąt... by : Zemsta
-
- Infranin
- Kontakt:
Zemsta jest rozkoszą bogów.... 

[quote name='valdemar99' post='91935' date='26 listopad 2011 - 14:31']Zemsta jest rozkoszą bogów....
[/quote]
Zemsta jest słodka... zemsta najlepiej smakuje na zimno.. więc zemsta to lody = bogowie kochają lody

Zemsta jest słodka... zemsta najlepiej smakuje na zimno.. więc zemsta to lody = bogowie kochają lody

Otworze skrzydła bo chce uciec stąd znaleźć moje miejsce znaleźć mój kąt... by : Zemsta