Witam kandydatów na robotników światła.
Re: Witam kandydatów na robotników światła.
Pantanalu, w świecie astralnym nie trzeba klawiszy, oni myślami tfu, wibracjami mogą przesłać każdą informację, która w naszym świecie ukaże się jako np. post na forum infra 

"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
-
- Full Active
- Kontakt:
Tak dokładnie. Ale przemawiać to potrafi tylko w jednym języku i na polskich forach. Ciekawe czy ich tam w świecie astralnym uczą innych języków?? POZDRAWIAM robotników światła haha.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Hmm a skarbówka ?
A tak na poważnie, to niech ten pan z astralnego swiata napisze co i jak, bo ja na czarno robic nie bede...
A tak na poważnie, to niech ten pan z astralnego swiata napisze co i jak, bo ja na czarno robic nie bede...
-
- Full Active
- Kontakt:
No Pan astralny coś milczy. Chyba mu internet odcięli. Czyli jednak tam też się nie da uchronić przed rachunkami, a to peszek 

Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Temat widzę dotyczy jak osiągnąć 7 gęstość będąc lightworkerem ...Zastanawiam się czy to taki galaktyczny pracownik fizyczny czy bardziej umysłowy?

No też bym chciała coś niecoś wiedzieć, bo jak mi się nie spodoba to ja zmieniam gęstość na jakąś bardziej przyjazną. 

[quote name='Sandra' post='90419' date='21 październik 2011 - 21:13']No też bym chciała coś niecoś wiedzieć, bo jak mi się nie spodoba to ja zmieniam gęstość na jakąś bardziej przyjazną.
[/quote]
Nadchodzą wielkie Wydarzenia. Przetrwa jeden na tysiąc.

Nadchodzą wielkie Wydarzenia. Przetrwa jeden na tysiąc.
[quote name='ISTYLKAR' post='91953' date='26 listopad 2011 - 19:18']Nadchodzą wielkie Wydarzenia. Przetrwa jeden na tysiąc.[/quote]
Uchyl rąbka tajemnicy, o wielki piewco zagłady!
Uchyl rąbka tajemnicy, o wielki piewco zagłady!
dlaczego i czym straszysz ? to samo mogą powtarzać bakterie po i przed użyciem domestosa
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>