[quote name='UFOWORLDNEWS' post='92406' date='08 grudzień 2011 - 18:51']Mam nadzieję , że Cheops przeprowadzi kiedyś ceremonię która aktywuję wszystkim kretynom mózgi żeby przejrzeli w jakie sekciarskie brednie obrośnięte brudem intelektu wierzą. [/quote]
Gorzej jak zrobią ceremonię, która ogłupi wszystkich co by wycisnąć jeszcze więcej pieniędzy z ludzi
<div> </div>
<div>"I'm just a traveler upon the sea of time, of life, of Fate's Wide Wheel. </div>
<div>Just a traveler in this mystery. The me I am is all thats real to me"</div>
<div> </div>
skoro wg. przesłania przresłanego przez nowe medium - Zbyszka ,maja kije samobije to czas na samonakrywajacy sie stoliczek ,wiec pewnie i beda mieli samonapełniajacą sie skarbonkę - o juz mają ?
Zapamiętałam, ze na tym forum nie było ani jednej osoby, która skłaniałaby się do tego haniebnego projektu Cheopsa. Ja nawet po zapytaniu Zbyszka na sb proponowałam, aby z tego złotego prącia pogrzebacze dla kopciuszków zrobić. Więc o co chodzi? Nie bardzo rozumiem przygaduszek. Może ktoś nie czytał ze zrozumieniem? A może to ja nic nie rozumiem?
[quote name='Katarzyna_1' post='92443' date='09 grudzień 2011 - 19:39']Panowie i Panire, o co chodzi?
Zapamiętałam, ze na tym forum nie było ani jednej osoby, która skłaniałaby się do tego haniebnego projektu Cheopsa. Ja nawet po zapytaniu Zbyszka na sb proponowałam, aby z tego złotego prącia pogrzebacze dla kopciuszków zrobić. Więc o co chodzi? Nie bardzo rozumiem przygaduszek. Może ktoś nie czytał ze zrozumieniem? A może to ja nic nie rozumiem?
Chyba jednak sami sobie walicie kija samobija.[/quote]
Spokojnie Katarzyno, my się śmiejemy z fundacji chopsasa, no bo coż można zrobić innego. Lekarstwa tudzież szczepionki na głupote ludzką jeszcze nie wymyślono a szkoda.
<div> </div>
<div>"I'm just a traveler upon the sea of time, of life, of Fate's Wide Wheel. </div>
<div>Just a traveler in this mystery. The me I am is all thats real to me"</div>
<div> </div>
Zobaczymy jakie są następne projekty. Pan Wójcikiewicz podał do informacji że fundusze zostały poważnie nadszerpnięte , więc trudno będzie, chyba że ofiarodawcy znów coś zesponsorują
Swiat przypomina mi kija z dwoma koncami, nie, nie te zlote samobije a jeden wielki z wieloscia zjawisk w indywidualnym trybie, scalonych dziurawa przestrzenia. Jest pewien przekret, gdyz w tej wielosci jest jeden wspanialomyslny z zamaszystym gestem z poza ramy czasu.
Ostatnio zmieniony ndz gru 11, 2011 8:13 am przez Zbyszek, łącznie zmieniany 1 raz.