przesłychałem cała tę audycje ,moje uwagi
Talacha jest wiarygodny ?
![]:-> ]:->](./images/smilies/muahaha.gif)
skoro kilkakrotnie zmienia "zeznania" kłamie mataczy i zmyśla ,bo wprowadzali jakiegos vip - a i go wiózł ,okazało sie że nie jest to prawdą ,o ! było ich dwóch ,nie dwóch tylko byc może wiecej, reszta to topsecret
ale mu prawda z oczy patrzy
zeznania świadków innych niz milicjant - top secret prostym powodem tego utajnienia moze byc to ,że to dziennikarze i takie rokokoko nie fajne byloby w CV.Gdyby to byli drobni przedsiebiorcy mieliby gdzieś opinię ludzi .
Historia miała sie zaczac od zgasniecia na polu ciagnika ,i rolnik zrobil zdjecie ufo które wyslal do Faktu a reporterka je zgubiła zdjecie musialo byc w formie elektonicznej ,ale nie ma go .Jesli był to ciagnik URSUS c-330 ,c-355,c-360 lub starszy, to odlaczenie zasilania elektrycznego nie ma wpływu na jego działanie ,całkowity brak prądu również .
To dlatego dziennikarze biegali po polu w grudniu i próbowali zrobic fejka ,bo zdjecie orginalne nie bylo dosc dobre
a Fakt to drukuje na papierze kredowym i wymaga jakosci jak NationalGeographic
To wówczas nakryła ich policja i pewnie obsztorcowała za stwarzanie zagrożenia dla kierujacych.
Ale juz w styczniu przyładnej pogodzie fotoreporterowi Faktu ukazali sie kosmici w pełnej krasie ,zepsuli czasowo Poldka ,ruskiego transita starej wersji(cos mi sie wydaje że tę wersje dośc długo produkowali i nie ma starszej ,mogę sie mylic) ale przepuszczali wiele innych aut które bez problemu przejeżdżały i fakt ze facet biega z aparatem i robi zdjecia nikogo nie zainteresował.
Ja w ciagu 1min.30sek wykonałem 3 rzuty miska ,stali tam 10 minut jeśli jeszcze dwóch rzucalo do siebie jak ringo to faktycznie 7 zdjec to mało ,jest czas na sprawdzenie i ewentualne kasowanie nieudanych .
Nie wiem jak na takich podstawach - tj.alkoholika,milicjanta niskiej rangi ,przyłapanego na kłamstwie (nie raz ),zdjeciach przedstawiajacych miski sklejone taśmą ,mozna budowac opis wiarygodnego zdarzenia.
Zalogowałem sie na forum F.N. wkleiłem swoje "dzieła" (stopklatki z filmu )i byc może udało mi sie zainteresowac alternatywna historia tego zdarzenia ,kilku forumowiczów .