Witam,
Wasz portal i forum sa tym, czego szukalam od dluzszego czasu : ciekawe, rzeczowe artykuly na tematy, ktore mnie pasjonuja oraz grono osob gotowych do interesujacych dyskusji.
Taka odtrutka na rzeczywistosc.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i do "zobaczenia" na forum :)
Elowen
Witam :)
Witam :)
"Słowo Bóg jest dla mnie niczym więcej niż słowem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są na dodatek dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić" A. Einstein
Re: Witam :)
Witam, czekam na interesujące posty 

[quote name='Pantanal' post='94335' date='12 luty 2012 - 22:34']Witaj. Mam nadzieje na wiele inspirujących postów i dyskusji. Którymi obszarami zjawisk paranormalnych interesujesz sie najbardziej?[/quote]
Hej,
glownie OBE, zycie po zyciu i UFO (w calej swej rozciaglosci - od dawnych sladow obcej/ych cywilizacji na naszej plancie, az po wspolczesne dowody ingernecji obcych), ale ciekawi mnie tak naprawde kazde zjawisko, jak chocby telepatia, telekineza i inne niewykorzystane, ukryte mozliwosc naszegu umyslu (jesli w ogole chodzi o umysl
)
Hej,
glownie OBE, zycie po zyciu i UFO (w calej swej rozciaglosci - od dawnych sladow obcej/ych cywilizacji na naszej plancie, az po wspolczesne dowody ingernecji obcych), ale ciekawi mnie tak naprawde kazde zjawisko, jak chocby telepatia, telekineza i inne niewykorzystane, ukryte mozliwosc naszegu umyslu (jesli w ogole chodzi o umysl

"Słowo Bóg jest dla mnie niczym więcej niż słowem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są na dodatek dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić" A. Einstein
Witamy serdecznie
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Witam z miasta Bydgosta. 

[quote name='Erskine' post='95126' date='04 marzec 2012 - 12:13']Witam z miasta Bydgosta.
[/quote] Hej, witaj przybyszu z miasta Bydgosta