Koniec świata już dziś (21 maja 2011)
-
- Full Active
- Kontakt:
Re: Koniec świata już dziś (21 maja 2011)
Wychodzi na to, że jesteśmy niewinni i dlatego przeżyliśmy
Przeżyliśmy już kilkanaście końców świata i wojen światowych. Czekam na kolejne haha

Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
U mnie nie ma jescze 18 czyli, że jeszcze pożyję ? 

- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
[quote name='ADAX' post='90415' date='21 październik 2011 - 19:30']U mnie nie ma jescze 18 czyli, że jeszcze pożyję ?
[/quote]
Dobre pytanie czy to się stanie kiedy u wszystkich będzie godzina 18 przecież to niemożliwe ha ha ha ha ha

Dobre pytanie czy to się stanie kiedy u wszystkich będzie godzina 18 przecież to niemożliwe ha ha ha ha ha

Może to jest według jakiegoś zegara słonecznego, ew. kosmicznego ? 

Oni nas wykończą sami przepowiedniami końca świata, jak tak dalej będą przepowiadać co miesiąc. 

To w końcu już był, czy nie? Chyba znowu przegapiłem 

Pantanal, nawet we Włoszech jest coś takiego jak czarna wołga
Więc jeszcze nie jest u nas tak źle
Chciałbym zobaczyć miny ludzi którzy święcie wierzą w koniec świata, gdy on nie nastąpi 2012 roku. Jednak trudno będzie, ponieważ już podobno ma on nastąpić w 2013, a później zapewne i 2015,16... . Tak można bez końca, do tego jakieś kiblowe przepowiednie i znaki na niebie.

-
- Początkujący
- Kontakt:
O matko, to miał być koniec świata, a ja nic nie wiedziałam i jeszcze go po chamsku przeżyłam...?
No ja nie wiem jak to tak można...
Ale bez problemu - w tym roku też jest koniec świata, może teraz go nie prześpię. A jeśli jednak zapomnę to będzie jeszcze w 2016 roku. Można sobie wybrać dogodną datę zagłady, żeby zdążyć przygotować piwnicę.
III WŚ też być miała, ale najwidoczniej Baba Vanga nawaliła cóś z obliczeniami, chociaż to dobrze, bo nie chciałabym konfliktu zbrojnego na taką skalę.
Morał? Na wszystkie przepowiednie bierz ogromną poprawkę i patrz sceptycznym okiem. I tak nie mamy wpływu na ew. koniec świata.
No ja nie wiem jak to tak można...
Ale bez problemu - w tym roku też jest koniec świata, może teraz go nie prześpię. A jeśli jednak zapomnę to będzie jeszcze w 2016 roku. Można sobie wybrać dogodną datę zagłady, żeby zdążyć przygotować piwnicę.

III WŚ też być miała, ale najwidoczniej Baba Vanga nawaliła cóś z obliczeniami, chociaż to dobrze, bo nie chciałabym konfliktu zbrojnego na taką skalę.
Morał? Na wszystkie przepowiednie bierz ogromną poprawkę i patrz sceptycznym okiem. I tak nie mamy wpływu na ew. koniec świata.
W sumie może upaść, jak tak dalej posprzedadzą co się da. Może już godło sprzedali !
W końcu czymś ZUS i KRUS napełnić muszą

W końcu czymś ZUS i KRUS napełnić muszą