UFO? Oceńcie sami
Re: UFO? Oceńcie sami
[quote name='vrilion' post='96757' date='29 kwiecień 2012 - 11:32']co do gatunków szarych to proszę przeczytać sobie skrypt operacyjny majestic 12 i też posiądziesz taką wiedzę[/quote]
Powyższy skrypt ''krąży'' po internecie
od bodajże 5 lat ... nigdzie w powyższym [oryginalnej ''wersji''] nie ma nawet wspomnienia
o bliżej niesprecyzowanej rasie szaraków .
Cały ''skrypt'' to tylko zalecenia na wypadek godziny ''W'' ... co robić , jakby co ?
Jeżeli uważasz , ze na podstawie powyższego ''skryptu'' posiadłeś ''prawdziwą''
wiedzę na temat obcej inteligencji ... to tylko dalej można ci gratulować .
[quote name='vrilion' post='96757' date='29 kwiecień 2012 - 11:32']da się zauważyć że dla pewnych osób żaden film nie jest wiarygodny nawet jakby spodkał obcego i podał mu ręke to powiedziałby że ma przewidzenia taka osoba to stary sceptyk[/quote]
Tu nie chodzi o to aby cię zdyskredytować , tylko pokazać ci ''prawdziwość'' platformy YT .
Sam napisałeś na SB ... 28 kwi 2012 00:34) vrilion - ... kulturalne forum??? to forum dla naukowców i paranaukowców a tagże dla ludzi ciekawych świata ...
... więc nie ''karm'' NAS bajkową produkcją powyższej wytwórni .
W co wierzysz i uważasz za pewnik , to twoje problemy , nic mi do tego ...
lecz chcąc dyskutować w temacie i znależć adwersarzy , musisz podnieść poprzeczkę .
Niestety taka prawda ... chyba , że będziemy prowadzić[pisać] dyskusje w klimatach s-f .
Post factum in crime
[quote name='vrilion' post='96757' date='29 kwiecień 2012 - 11:32']ponieważ moja pisownia to moja prywatna sprawa jak komuś ciężko się czyta to mówi się trudno[/quote]
pewnie , pewnie , że to twoja sprawa ... która nieżle sie komponuje w wyrazie niechlujstwo ,
a od niechlujstwa do chamstwa i ulicznych dresiarzy tylko mały kroczek .
Powyższy skrypt ''krąży'' po internecie
od bodajże 5 lat ... nigdzie w powyższym [oryginalnej ''wersji''] nie ma nawet wspomnienia
o bliżej niesprecyzowanej rasie szaraków .
Cały ''skrypt'' to tylko zalecenia na wypadek godziny ''W'' ... co robić , jakby co ?
Jeżeli uważasz , ze na podstawie powyższego ''skryptu'' posiadłeś ''prawdziwą''
wiedzę na temat obcej inteligencji ... to tylko dalej można ci gratulować .
[quote name='vrilion' post='96757' date='29 kwiecień 2012 - 11:32']da się zauważyć że dla pewnych osób żaden film nie jest wiarygodny nawet jakby spodkał obcego i podał mu ręke to powiedziałby że ma przewidzenia taka osoba to stary sceptyk[/quote]
Tu nie chodzi o to aby cię zdyskredytować , tylko pokazać ci ''prawdziwość'' platformy YT .
Sam napisałeś na SB ... 28 kwi 2012 00:34) vrilion - ... kulturalne forum??? to forum dla naukowców i paranaukowców a tagże dla ludzi ciekawych świata ...
... więc nie ''karm'' NAS bajkową produkcją powyższej wytwórni .
W co wierzysz i uważasz za pewnik , to twoje problemy , nic mi do tego ...
lecz chcąc dyskutować w temacie i znależć adwersarzy , musisz podnieść poprzeczkę .
Niestety taka prawda ... chyba , że będziemy prowadzić[pisać] dyskusje w klimatach s-f .
Post factum in crime
[quote name='vrilion' post='96757' date='29 kwiecień 2012 - 11:32']ponieważ moja pisownia to moja prywatna sprawa jak komuś ciężko się czyta to mówi się trudno[/quote]
pewnie , pewnie , że to twoja sprawa ... która nieżle sie komponuje w wyrazie niechlujstwo ,
a od niechlujstwa do chamstwa i ulicznych dresiarzy tylko mały kroczek .
masz trochę racji dino że youtube to mało wiarogodne zródło ze względu na dużą liczbę użytkowników itp ale rozważmy hipotetyczną sytuację np pracujesz w tajnej bazie wojskowej przy archiwizowaniu filmów na których są obce formy życia pewnego dnia postanawiasz ujawnić prawdę i jeden wiarygodny film chcesz go zaprezentować całemu społeczeństwu ale sam chcesz pozostać anonimowy to gdze byś wrzucił takowy film???
jak nie tylko na youtuba bo to tutaj najczęściej zagladają pasjonaci ufo i tym podobni ludzie telewizja by raczej odpadła ze względu na to że dowiedziałyby się otym tajne służby i to by był dla ciebie koniec youtube to bardziej bespieczne miejsce ze względu na dużą liczbę takich filmów takie fbi czy cia by się twoim filmem nie zainteresowało bo myśleliby że to fałszerstwo za to użytkownicy youtuba by uznali ten film za fake jak byś się czuł w takiej sytuacji ???? co do skryptu majestic 12 ja go uznaję za autentyczny podobnie jak wielu innych ufologów jak np stanton friedman a stwierdzenie że podpis trumana jest inny niż wszystkie odpada ze względu nato że każdy podpis czasami się różni jeżeli chodzi o rasę szaraków to na jej istnienie są dowody w postaci relacji tysięcy osób uprowadzonych przez te istoty a tagże relacje naocznych świadków lub pracowników tajnych baz pod powierzhnią usa są tagże dokumenty w rządowych archiwach.dino jeżeli ciężko pogodzić z faktem że szarzy istnieją i stacjonują tutaj na ziemi od lat i stanowią dla nas zagrożenie poprostu wpajaj sobie nadal że to wszystko nie prawda i bądz nadal starym sceptykiem..... pozdrawiam

Ostatnio zmieniony ndz kwie 29, 2012 11:11 am przez vrilion, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli chodzi o podpis Trumana to jest akurat odwrotnie niż to jak piszesz ,ten podpis na dokumencie MJ-12 jest dokładnie taki sam jak na innym rządowtm dokumencie podpisanym przez niego i dlatego może być uznany za fałszywy ,bo nie ma dwóch identycznych podpisów jednej osoby ,podobno to niewykonalne . By to zrobić musiałoby zaistnieć wiele czynników takich samych od gradacji papieru ,zużycia stalówki w piórze ,sposobu jej uchwycenia,konta pod jakim jest on napisany ,stan psychofizyczny piszącego ,tego nawet Monk by nie dokonał.
Jeśli chodzi o ten film to trafił do sieci przed premierą filmu : "super 8" i był jego zwiastunem .Jeśli chodzi o film z Brazylii to nawet po wypiciu kasty piwa nie sikałbyś tak długo .
Nie neguję istnienia szaraków ,wręcz przeciwnie ,ale to akurat nie te dowody.
Nie neguję istnienia MJ-12 ,bo jest wielce prawdopodobne ,że prezydent musi mieć niezależną grupę ekspertów d/s UFO niezależną od koniunktury partyjnej i aktualnego przewodnictwa .By zachować ciągłość prac i nie generować ilości osób wtajemniczanych taki twór musiał powstać.
USA jako jedyny kraj na świecie miał swego rodzaju rozeznanie ,co do zachowań ludzkich w obliczu kontaktu z obcymi , mam na myśli audycje radiową Orsona Wellsa na podstawie powieści Herberta Wellsa "Wojna Światów" .Jako jedyny kraj powoływał oficjane projekty rządowe w celu wyjaśnienia obserwacji.
Więc temat ten nie był traktowany po macoszemu.
Jeśli chodzi o ten film to trafił do sieci przed premierą filmu : "super 8" i był jego zwiastunem .Jeśli chodzi o film z Brazylii to nawet po wypiciu kasty piwa nie sikałbyś tak długo .
Nie neguję istnienia szaraków ,wręcz przeciwnie ,ale to akurat nie te dowody.
Nie neguję istnienia MJ-12 ,bo jest wielce prawdopodobne ,że prezydent musi mieć niezależną grupę ekspertów d/s UFO niezależną od koniunktury partyjnej i aktualnego przewodnictwa .By zachować ciągłość prac i nie generować ilości osób wtajemniczanych taki twór musiał powstać.
USA jako jedyny kraj na świecie miał swego rodzaju rozeznanie ,co do zachowań ludzkich w obliczu kontaktu z obcymi , mam na myśli audycje radiową Orsona Wellsa na podstawie powieści Herberta Wellsa "Wojna Światów" .Jako jedyny kraj powoływał oficjane projekty rządowe w celu wyjaśnienia obserwacji.
Więc temat ten nie był traktowany po macoszemu.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 29, 2012 11:32 am przez arek, łącznie zmieniany 1 raz.
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
arek masz rację wkońcu poznałem jakąś opinię na temat tego filmu z brazyli przyjrzałem mu się blizej i faktycznie jak na szaraka jest jakiś za bardzo przygarbiony i za niski wiadomo szarzy mają to do siebie że są niscy ale nigdy nie przygarbieni i wogule jak na istotę wyszego rzędu jest jakby tutaj powiedzieć niedorozwinięty co do drugiego filmiku z kgb to mam wątpliwości czy to fałszerstwo co do audycji wellsa masz rację ale jest jeszcze jeden ważny punkt że ona została wyemitowana w celu sprawdzenia jak społeczeństwo zaragowałoby na wieść o inwazji i efekty były jak najbardziej widoczne
myślę że teraz byłoby podobnie albo dużo gorzej..
arek co sądzisz otym nagraniu alien interwiew wywiad z obcym
http://www.youtube.com/watch?v=a7uqP46zdsA ten film jest raczej nie do podważenia

myślę że teraz byłoby podobnie albo dużo gorzej..
arek co sądzisz otym nagraniu alien interwiew wywiad z obcym
http://www.youtube.com/watch?v=a7uqP46zdsA ten film jest raczej nie do podważenia

Ostatnio zmieniony ndz kwie 29, 2012 1:35 pm przez vrilion, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy sądzisz ,że taki film z przesłuchania E.T. z zamknietej strefy mógłby wyciec ? To nie tylko zamknięta strefa jako areał ,ale też zamknięta poprzez dobór odpowiedzialnych ludzi .Nie tyle właśnie odpowiednich co odpowiedzialnych i przekonanych do tego co robią i sposobu w jaki to robią.
W ameryce podstawa to ubezpieczenie zdrowotne i emerytalne ,jeśli tego się pozbędziesz w głupi sposób to możesz na starość wraz z najbliższymi zamieszkać w kartonie .Jestem przekonany ,że taką klauzulę podpisują pracownicy takich służb,jak złamią przysięgę konspiracji ,są wyrzucani z pracy ,grozi im więzienie + pewnie utrata nabytych świadczeń. Znalezienie przecieku ,to nie jest wielki problem ,zawsze dostęp do czegokolwiek np. nagrań ma określona grupa ludzi , zamieszczenie czegokolwiek na Y.T. nie jest tak anonimowe jak się wydaje ,zawsze jest jakiś ślad IP ,ID na serwerach .,Więc kto będzie taki odważny i poważy się na coś takiego .
druga strona medalu jest taka - kto w to uwierzy ,do kogo zaadresujesz taki film ,kto ma go obejrzeć i przekonać do czego ,taki film nie jest dowodem na cokolwiek ,przed jakąkolwiek komisją czy sądem .Więc po co narażać siebie, rodzinę ,na nędzę i życie w poniżeniu jeśli taki "dowód" nie jest dowodem .
Byłoby takim wywiezienie takiej istoty na wolność i nakręcenie takiego materiału na żywo w znanej sieci .
Z powyższego wnioskuję - fejk
Przeczytaj artykuł o szeryfie z Roswell na www.paranormalium.pl jego rodzinie i wspomnieniach innych uczestników zajścia .Każdą tajemnicę można ukryć na dowolnie długi czas . Potem nawet jej ujawnienie niczego nie zmieni jeśli sprawę dostatecznie się zagmatwa. A ujawnić mogą tylko ludzie u kresu życia ,-więc wystarczy zapobiegawczo ten okres kresu lekko przyspieszyć .
Orson Wells nie robił żadnego doświadczenia na ludziach jedynie chciał zrobić dobrą audycję,zrobił zbyt dobrze. A wnioski wyciągnięte kładą się cieniem na społeczeństwo do dnia dzisiejszego , powołane ponad 10 lat później MJ-12 dalej działa w niezmienionej formie .
W ameryce podstawa to ubezpieczenie zdrowotne i emerytalne ,jeśli tego się pozbędziesz w głupi sposób to możesz na starość wraz z najbliższymi zamieszkać w kartonie .Jestem przekonany ,że taką klauzulę podpisują pracownicy takich służb,jak złamią przysięgę konspiracji ,są wyrzucani z pracy ,grozi im więzienie + pewnie utrata nabytych świadczeń. Znalezienie przecieku ,to nie jest wielki problem ,zawsze dostęp do czegokolwiek np. nagrań ma określona grupa ludzi , zamieszczenie czegokolwiek na Y.T. nie jest tak anonimowe jak się wydaje ,zawsze jest jakiś ślad IP ,ID na serwerach .,Więc kto będzie taki odważny i poważy się na coś takiego .
druga strona medalu jest taka - kto w to uwierzy ,do kogo zaadresujesz taki film ,kto ma go obejrzeć i przekonać do czego ,taki film nie jest dowodem na cokolwiek ,przed jakąkolwiek komisją czy sądem .Więc po co narażać siebie, rodzinę ,na nędzę i życie w poniżeniu jeśli taki "dowód" nie jest dowodem .
Byłoby takim wywiezienie takiej istoty na wolność i nakręcenie takiego materiału na żywo w znanej sieci .
Z powyższego wnioskuję - fejk
Przeczytaj artykuł o szeryfie z Roswell na www.paranormalium.pl jego rodzinie i wspomnieniach innych uczestników zajścia .Każdą tajemnicę można ukryć na dowolnie długi czas . Potem nawet jej ujawnienie niczego nie zmieni jeśli sprawę dostatecznie się zagmatwa. A ujawnić mogą tylko ludzie u kresu życia ,-więc wystarczy zapobiegawczo ten okres kresu lekko przyspieszyć .
Orson Wells nie robił żadnego doświadczenia na ludziach jedynie chciał zrobić dobrą audycję,zrobił zbyt dobrze. A wnioski wyciągnięte kładą się cieniem na społeczeństwo do dnia dzisiejszego , powołane ponad 10 lat później MJ-12 dalej działa w niezmienionej formie .
Ostatnio zmieniony ndz kwie 29, 2012 3:03 pm przez arek, łącznie zmieniany 1 raz.
wiesz jeżeli chodzi o ten film to podobno wyniósł go sam generał armi stanów zjednoczonych a takiemu raczej niewiele zrobią ten głos w tle to właśnie głos generała a ten drugi oficer to telepata prowadzący dialog z szarym wiesz wyniesienie takiego nagrania to nie problem o roswell czytałem bardzo dużo tagże wiem co i jak wiadomo ten film jest z tajnych archiwów więc nikt nie chciał go nagrywać na żywo i w sumie to nie jest wywiad tylko przesłuchanie skąd pochodzi itp idt fakt ten szarak odrazu wszystkiego nie wyśpiewał podobno nagrań z jego udziałem było wiele w archiwum ta istota nosi podobno ślady pobicia tagże wojsko nie traktowało go humanitarnie to bardzo przykre że puzniej mu się pomarło 

kluczowe jest tu słowo podobnopodobno wyniósł go sam generał armi stanów zjednoczonych
nie problem z wyniesieniem ,hmm... no nie wiem, pozostał by ślad w dostępie do materiału ,czy do biblioteki filmów
nawet prezydent podlega w USA prawu ,jeśli podpisał lojalkę a podpisywał na pewno ,przysięgał na sztandar itp. to takie podobno wyniósł jest mało wiarygodne .takiemu raczej niewiele zrobią
Jeśli generał "sypie" to na pewno robi to z polecenia lub za zgodą wyższych sfer. A transfer jest informacji jest kontrolowany.
Po drugie co ufok miałby ukrywać i po co ,siniaki są charakterystyczne dla organizmów z płytkowym nośnikiem krwi .
na ufoki nie działają nasze środki przeciwbólowe czy wykrywacze kłamstw itp. więc bicie go byłoby bez sensu ,nie można zweryfikować informacji od niego jak i występuje różnica w pojęciach .
pogadaj z Bułgarem
ewentualna nienawiść E.T. do człowieka wynika ze sposobu (prymitywnego)poddaniu badaniom morfologicznym i frustracji z powodu niemożliwości do powrotu do własnej społeczności .
Hipotetycznie wszystkie E.T. są na Ziemi z powodu kraksy ich pojazdów (zestrzelenia też)
taki ufol ma przegrane bo poruszać się może jedynie w podziemiach baz bez możliwości wyjścia na "świeże powietrze ".
skąd wiesz że oni nie czują bólu i nie działają na nich antybiotyki?? czy możesz napisać mi coś więcej na ich temat bo mnie to interesuje co do tych szarakó to masz racjję że po takiej katastrofie ich statku mają przechlapane bo faktycznie nigdy nie wyjdą na powierzchnię z tych tajnych baz czasami mmi jest ich szkoda że usa tak ich męczy

Ostatnio zmieniony pn kwie 30, 2012 11:47 am przez vrilion, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy wygląda trochę jak wróbel:D
"To, w co wierzycie, ziści się"
Najlepszy sennik internetowy, sprawdź co znaczą twoje sny. Sprawdź również swój horoskop dzienny i dowiedz się co cię czeka.
Najlepszy sennik internetowy, sprawdź co znaczą twoje sny. Sprawdź również swój horoskop dzienny i dowiedz się co cię czeka.
-vrilionskąd wiesz że oni nie czują bólu i nie działają na nich antybiotyki??
nie napisałem że nie czują bólu tylko ,że mogą nie pojawiać się u nich siniaki , i że nie działają na nich środki przeciwbólowe ,o antybiotykach nic nie pisałem . Przeczytałem to w którymś NOL-u ,kwartalniku niegdyś wydawanym.