UFO w Leoncinie - czyli katastrofa w puszczy
Re: UFO w Leoncinie - czyli katastrofa w puszczy
widać, że puszka leci z mała prędkością.
Co do całego szumu, to skąd nagle wzięli się wojskowi ? Druga sprawa, to czy było słychać jakiś huk, być może to nie ufo, a zwykły śmieć po wystrzelonej rakiecie (co by tłumaczyło wojsko), lub też ktoś powołął do zycia Atomowa Kwatere Dowodzenia...
wszystko wygląda na to, że ktoś się zwyczajnie pomylił.
Co do całego szumu, to skąd nagle wzięli się wojskowi ? Druga sprawa, to czy było słychać jakiś huk, być może to nie ufo, a zwykły śmieć po wystrzelonej rakiecie (co by tłumaczyło wojsko), lub też ktoś powołął do zycia Atomowa Kwatere Dowodzenia...
wszystko wygląda na to, że ktoś się zwyczajnie pomylił.
To proponuję pogadać z Januszem . To Janusz pierwszy zdemaskował jak na razie tą sprawę ponieważ był osobiście na miejscu i przeprowadził wywiad z mieszkańcami oraz leśniczym tutaj na forum snuto jedynie same domysły i nic więcej. Janusz wyraźnie mi powiedział, że to ściema nic tam niczego nie było. Koniec kropka temat mozna zamknąć. I proszę mieć na uwadze podobne żarty w celu ośmieszania badaczy lub konkretnych osób.
Ostatnio zmieniony pn maja 28, 2012 1:05 pm przez azor, łącznie zmieniany 1 raz.
A co ma mój blog wspólnego z sprawą w Leoncinie - bo chyba mowa jest o zdarzeniu a nie o blogu. Jesli ma Pan jakiś uwagi proszę pisać na blogu w komentarzach. Ale zmienia bo kolego stawiasz Janusza że uwierzy w każdą bajkę a jednak nie uwierzył a to zmienia fakt i podejście do osoby - co do programu jego sprawa jak prowadzi i jakie tematy porusza. Wystarczyło uważnie wysłuchać rozmowy Barski z Januszem - Staszek nieco zaczął snuć nie sprawdzone teorie o piktogramach/zdjeciach a jednak Janusz miał krytyczne/sceptyczne zdanie.
No ale to nie jest temat o p. Januszu
Pojechał, pogadał i dzięki temu sprawa jest jasna. Cały przypadek od początku był śmierdzący, przede wszystkim z powodu zachowania świadków (brak odpowiedzi na pytania, brak chęci podania nr tel etc.). No a ostatecznie sprawę w zasadzie zamknął Arek analizą zdjęcia. Tak czy siak historia wyjaśniła się wyjątkowo szybko. Chyba na stronie FN pojawiła się krótka wzmianka na ten temat, ciekawe jak tam to się rozwinie.

Tak gdyby nie on, nadal snulibyśmy swoje przypuszczenia i dywagacje. FN pewno dorobi swoją teorię ? To oni jeszcze żyją 

Wydaje mi się, że nie interesuje Cię poruszany temat lecz jakieś personalne docinki, których nie skomentuję bo takich krytyków jak Ty jest cała masa, tylko nic nie robiących.
Wyglada to jak mania prześladowcza guru NPN-u - wszyscy sa w zmowie przeciwko mnie ,jesli nawet nie sa w zmowie ,to są wykorzystywani przez zmawiajacych sie jako ,dezinformatorzy . To znaczy że jestem wielki i osamotniony w swej walce .Ale ja wygrywam (dopóki nie przyjmuję zapisanych leków).
Znalazłem (lub mnie znalazła) katastrofa ufo ,tuszowana przez armię ,świadkowie są zastraszani ,ale mi ktos przesłał zdjęcie miejsca katastrofy ,co prawda nic na nim nie widać ,ale bedę miał "anielskie włosy" próbke metalu .
Niestety anioły juz zaczęli używać szamponu z wyciagiem alg ,przeciw wypadaniu włosów ,a metal okazał sie lżejszy od powietrza i uniósł sie w przestworza . Ale mam inne Nowe Dowody!! które kiedys ujawnię ,na razie przenoszę je do mojego przepastnego archiwum - magazynu nr 13 !.

Znalazłem (lub mnie znalazła) katastrofa ufo ,tuszowana przez armię ,świadkowie są zastraszani ,ale mi ktos przesłał zdjęcie miejsca katastrofy ,co prawda nic na nim nie widać ,ale bedę miał "anielskie włosy" próbke metalu .
Niestety anioły juz zaczęli używać szamponu z wyciagiem alg ,przeciw wypadaniu włosów ,a metal okazał sie lżejszy od powietrza i uniósł sie w przestworza . Ale mam inne Nowe Dowody!! które kiedys ujawnię ,na razie przenoszę je do mojego przepastnego archiwum - magazynu nr 13 !.

<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
Incydent Leonciński otumanił umysły wszystkich nawet p. Nowicki pisal do mnie, że nie mam pojęcia co pisze, że sprawa nie jest taka jak mówią ! Czyzby szykowały sie kolejne Zdany. Ufologia spadła kompletnie już poniżej miernoty.
W tym temacie jeszcze audycja Janusza, który nic nie potwierdził jak powiadam szkoda że np. wspólnie ekipa z W-wy wspólnie z Januszem nie przeprowadziła dochodzenia mozna było sie dogadać a tak wyszło jak wyszło czyli brak jakiejkolwiek checi i współpracy.
http://niezaleznatelewizja.pl/2012/06/ufo-...-sa-01-06-2012/
W tym temacie jeszcze audycja Janusza, który nic nie potwierdził jak powiadam szkoda że np. wspólnie ekipa z W-wy wspólnie z Januszem nie przeprowadziła dochodzenia mozna było sie dogadać a tak wyszło jak wyszło czyli brak jakiejkolwiek checi i współpracy.
http://niezaleznatelewizja.pl/2012/06/ufo-...-sa-01-06-2012/
Ostatnio zmieniony pn cze 04, 2012 6:47 am przez azor, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie dajmy sie zwariować ,był Zagórski ,chodził po chałupach i nic nikt nie wiedział .Jedyna informacja pochodziła z internetu która podchwycił tygodnik ,leśmik chodził sprawdzał . Nikt nie zawiadamiał JRG (straż) .O to przecież pytał ich leśniczy . Mizerny ma to samo zdjęcie które dostałeś ,pewnie i te nastepne to te które masz .
Można spodziewać sie dalszego ciągu tj. ktoś podłoży w lesie jakis aluminiowy zbiornik i przekaże Mizerze opiłki aluminium .
Tylko że Zagórski nie znalazł żadnej informacji o której piszą w artykule ,żadnych działań armii ,JRG ,policji czy choćby harcerzy. Żadnych wielokrotnych obserwacji .
Przepraszam ale Nowicki ? u niego nic nie jest takie jak sie wydaje. Jak do tej pory nie przedstawił ostatecznego raportu ze Zdanów z wyliczeniem wielkości obiektu i nagraną wizja lokalna.
Mizerny najpierw niech pokaże zrobione przez niego zdjęcie kamienia z Emilicina który posiada .
Jak na razie jest pani Aneta i pani Barbara ,kóra wszystkim sle informacje ze zdjęciem puszki. I nikt więcej o niczym nie wie .
O 9 rano zobaczysz byłysk flesza w z punktem błysku oddalonym punkcie lasu ? Usłyszysz trzask gałęzi ? Nie dalej niz 150 m od świadków i co nikt tam nie podszedł ?
Mało tego jak jedziesz samochodem i omijasz grupkę pieszych to nie patrzysz sie w niebo .Jesteś w samochodzie usłyszysz trzask gałęzi ?
To trochę przypomina Zdany.
Można spodziewać sie dalszego ciągu tj. ktoś podłoży w lesie jakis aluminiowy zbiornik i przekaże Mizerze opiłki aluminium .
Tylko że Zagórski nie znalazł żadnej informacji o której piszą w artykule ,żadnych działań armii ,JRG ,policji czy choćby harcerzy. Żadnych wielokrotnych obserwacji .
Przepraszam ale Nowicki ? u niego nic nie jest takie jak sie wydaje. Jak do tej pory nie przedstawił ostatecznego raportu ze Zdanów z wyliczeniem wielkości obiektu i nagraną wizja lokalna.
Mizerny najpierw niech pokaże zrobione przez niego zdjęcie kamienia z Emilicina który posiada .
Jak na razie jest pani Aneta i pani Barbara ,kóra wszystkim sle informacje ze zdjęciem puszki. I nikt więcej o niczym nie wie .
O 9 rano zobaczysz byłysk flesza w z punktem błysku oddalonym punkcie lasu ? Usłyszysz trzask gałęzi ? Nie dalej niz 150 m od świadków i co nikt tam nie podszedł ?
Mało tego jak jedziesz samochodem i omijasz grupkę pieszych to nie patrzysz sie w niebo .Jesteś w samochodzie usłyszysz trzask gałęzi ?
To trochę przypomina Zdany.
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
-
- Początkujący
- Kontakt:
[quote name='arek' post='97809' date='04 czerwiec 2012 - 12:00']Mizerny najpierw niech pokaże zrobione przez niego zdjęcie kamienia z Emilicina który posiada .[/quote]
Arku, na to nie masz co liczyć. A dlaczego? Bo - cytuję - ''Adam, powiemy po prostu, że mamy ten kamień i tyle.'' Taka jest prawda. Nie ma żadnego kamienia. Byłem tam z nim. Wiem, co mówię.
Arku, na to nie masz co liczyć. A dlaczego? Bo - cytuję - ''Adam, powiemy po prostu, że mamy ten kamień i tyle.'' Taka jest prawda. Nie ma żadnego kamienia. Byłem tam z nim. Wiem, co mówię.