Duch Jacksona straszy w Neverlandzie

Duchy, Zjawy, Klątwy
Awatar użytkownika
Maro
Początkujący
Kontakt:

Re: Duch Jacksona straszy w Neverlandzie

Post autor: Maro »

Gdyby faktycznie był to jakiś cien zostało by to wyjasnione z resztąwszyscy mowili ze nie widzieli zadnego cienia ani niczego podobnego
[ external image ]

Naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy nie wiedzą, jak się gotuje. Dla mnie nie wiedzieć jak się gotuje to tak jakby nie wiedzieć, jak się pieprzy (Roberto Rodriguez)

"In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi" Totalnie zepsute głowy ludzi grających [ external image ]
ferdas
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: ferdas »

Nie chce od razu mówić , że to duch w dodatku Jacksona ;) ale mi to nie wygląda na żaden cień. Ja dokładnie widzę tam przezroczystą postać.
Awatar użytkownika
Ogrzyslaw
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Ogrzyslaw »

[quote name='UFOfan' post='56900' date='wto, 07 lip 2009 - 12:57']Nie chce od razu mówić , że to duch w dodatku Jacksona ;) ale mi to nie wygląda na żaden cień. Ja dokładnie widzę tam przezroczystą postać.[/quote]

A ja widzę dokładnie cień który pada na ścianę i widać to w wypolerowanej posadzce. No chyba ze duch przechodzi przy oknach no to wtedy będzie to cień ducha.
"Współczesny świat znajduje się w stanie tak daleko posuniętego rozkładu, iż nie powinniśmy się obawiać, że się nie zawali."

[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
Awatar użytkownika
Maro
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Maro »

Ameryka żyje takimi pierdołami robią z niego drugiego Elwisa oglądałem dzisiaj super stację gdzie prezenterzy śmiali się z Amerykanów za tego typu debilizm jak oni to nazwali :D
[ external image ]

Naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy nie wiedzą, jak się gotuje. Dla mnie nie wiedzieć jak się gotuje to tak jakby nie wiedzieć, jak się pieprzy (Roberto Rodriguez)

"In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi" Totalnie zepsute głowy ludzi grających [ external image ]
xedos
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: xedos »

Dżekson musiał umrzeć.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
becia78
Infrzak
Kontakt:

Post autor: becia78 »

Zbiorowa histeria i koszulki sprzedawane w dniu pogrzebu a na deser duch - niezły SHOW :(
Bo tu każdy(a) ma Swego, najbardziej Swojego,

odchodząc najwyżej - pojmuje, że to Ten Sam;" (J. Kleyff)
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”