Istoty magiczne a UFO
- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Re: Istoty magiczne a UFO
A może tak-nole to zwykłe urządzenia działające o prawa fizyki.Ich załogi to zwykli ludzie .Stosują techniczne środki do odziaływania na postrzeganie nieświadomych ludzi w celu utrzymania ich w błednym postrzeganiu rzeczywistości.W takiej sytuacji łatwo o interpretację religijną.Przeanalizuj Mandarin zamieszczony przez ciebie materiał z tego punktu widzenia.
[quote name='mandarin' post='86228' date='30 czerwiec 2011 - 20:56']Jesteście z Infry a piszecie rzeczy jak byście nie znali tego co sie działo na Ranczu Skinwalkera - a tam właśnie ta inteligencja ubierała sie w różne maski, tak samo jak to zrobiła w Emilcinie.[/quote]
Drobna uwaga: forumowicze nie są "z infry". Proszę zrozumieć istotę forum, gdzie każdy może się wypowiedzieć. Za "infrę" proszę brać tylko administratorów.
Drobna uwaga: forumowicze nie są "z infry". Proszę zrozumieć istotę forum, gdzie każdy może się wypowiedzieć. Za "infrę" proszę brać tylko administratorów.
Pantanal ale z drugiej strony-dlaczego ktoś ma być uznany za chory umysł, jeśli właśnie tą droga poszukuje prawdy? Według mnie podano tu wiele trafnych spostrzeżeń, dlaczego je pomijać, uznawać za zabobonne?? Ja nie siedzę w tematach o UFO- nie interesują mnie, ale dużo jak wykazałam w swoim temacie bardziej niewiarygodne są np. teoria Andrzeja 58- co to mają kierować nami jakimiś ziemskimi sposobami technicznymi i wpływać na nasze widzenia..Każdy ma prawo wyrazić swoje opinie, swoje zdanie.Tak myślę..
Ostatnio zmieniony czw cze 30, 2011 7:23 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
[quote name='Fallen' post='86235' date='30 czerwiec 2011 - 21:22']Kim Ty "Pantalon" jesteś? Lub też, za kogóż Ty się uważasz "Pantalon" ? Jak widzę, potrafisz tylko napiasć o kimś że jest idiotą. Pokaż swoją wiedzę, pokaż co wiesz.[/quote]
DYSKUSJA MA DOTYCZYĆ TEMATU NIE OSOBY OSTRZEGAM WSZYSTKICH ZA ŁAMANIE REGULAMINU GROZI OSTRZEŻENIE A PÓŹNIEJ BAN.JEŚLI KTOŚ JESZCZE RAZ TO ZROBI TO POŻAŁUJE !!!!!!!!
Ostatnio zmieniony czw cze 30, 2011 7:29 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak czy siak MANDARINjak widzę wsadził kij w mrowisko...
Dobrze, dobrze Mandarin.. pomieszaj trochę i niech Ci co już wszystko wiedzą na temat UFO pomyślą chwilę ,, a może jest inaczej niż do tej pory myślałem?"
Nie wiem czym jest UFO... MIMO ,ŻE WIDZIAŁAM NA WŁASNE OCZY
Teorię przedstawioną przez Mandarina też rozpatrywałam... brałam pod uwagę... i nie zamknęłam tych rozważań na klucz w szufladzie z napisem ,,wyjaśnione"... bo nie wyjaśnione. Brawo Mandarin za odwagę rozpatrywania tego tematu UFO Z INNEJ STRONY. Czytałam twoje komentarze na FN i wiem ile Ci tam doładowli kopniaków. Mimo wszystko nie płyniesz z prądem jak większość. Brawo! Podziwiam CIĘ i pozdro od kropki
Nie bierz do głowy( orły latają samotnie)
Dobrze, dobrze Mandarin.. pomieszaj trochę i niech Ci co już wszystko wiedzą na temat UFO pomyślą chwilę ,, a może jest inaczej niż do tej pory myślałem?"
Nie wiem czym jest UFO... MIMO ,ŻE WIDZIAŁAM NA WŁASNE OCZY
Teorię przedstawioną przez Mandarina też rozpatrywałam... brałam pod uwagę... i nie zamknęłam tych rozważań na klucz w szufladzie z napisem ,,wyjaśnione"... bo nie wyjaśnione. Brawo Mandarin za odwagę rozpatrywania tego tematu UFO Z INNEJ STRONY. Czytałam twoje komentarze na FN i wiem ile Ci tam doładowli kopniaków. Mimo wszystko nie płyniesz z prądem jak większość. Brawo! Podziwiam CIĘ i pozdro od kropki
Nie bierz do głowy( orły latają samotnie)
Czemu o mnie i o UFO..
? Sama przyznałam nie interesuje się tym, sama się dziwie dlaczego wszędzie się wtyka i łaczy ten temat ze wszystkim co się da..Ja zwróciłam tu uwagę na doświadczenia ludzi i pewne uwagi, które sie przemilcza a jednak istnieją i doświadczyłam na własnej skórze, a jesli sa podobieństwa w relacjach ludzi przy spotkaniach z UFO- czego ja nie wiem, a dowiaduje się to uznaje, że warto zwrócic na to tez uwagę..

Doprawdy PANTANALU...
Przez wiele lat ten temat mnie interesował i wyobraź sobie chłopie zarozumiały,że znajdowałam czas na czytanie na powyższe tematy między smażeniem kotletow a podcieraniem dupek moich dzieci. Jak się nie dało w dzień to czytałam po nocach.. często wydając duże sumy choć bogata nigdy nie byłam.. w tamtych czasach internetu nie było
Nie jedna gospodyni domowamogłaby Cię mój drogi nauczyć wiele... głównie chodzi o pokorę w Twoim przypadku. Sama widziałam ... doświadczyłam... czytałam... ale nie powiem Ci mój drogi pantanalu czym to jest... No zobacz jaki jesteś wielki! Bo Ty już WIESZ! gratuluje!
Przez wiele lat ten temat mnie interesował i wyobraź sobie chłopie zarozumiały,że znajdowałam czas na czytanie na powyższe tematy między smażeniem kotletow a podcieraniem dupek moich dzieci. Jak się nie dało w dzień to czytałam po nocach.. często wydając duże sumy choć bogata nigdy nie byłam.. w tamtych czasach internetu nie było
Nie jedna gospodyni domowamogłaby Cię mój drogi nauczyć wiele... głównie chodzi o pokorę w Twoim przypadku. Sama widziałam ... doświadczyłam... czytałam... ale nie powiem Ci mój drogi pantanalu czym to jest... No zobacz jaki jesteś wielki! Bo Ty już WIESZ! gratuluje!
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
Prawdziwy kosmita to jeździ wozem drabiniastym marki diabolo, a nie prawdziwy to wozem drab
iniastym na sianie.
![]:-> ]:->](./images/smilies/muahaha.gif)
"Balbus melius balbi verba cognoscit"