Istoty magiczne a UFO
Re: Istoty magiczne a UFO
Z tego co wiem od niektórych znajomych zarówno istoty duchowe(byty) jak i obca forma kosmiczna widoczne sa na innych gęstościach i innych częstotliwościach ""nadają"" Według ich wierzeń to jest stan oświecenia, wyższe rozwinięcie poziomu duchowego, dlatego oni siebie nawzajem widzą. To tylko spekulacje podkreślam
[left][indent] [/indent][/left]
Re: Istoty magiczne a UFO
[quote name='mandarin' post='86201' date='30 czerwiec 2011 - 13:39']Po prostu staram sie obalic mit ze wiekszosc UFO to kosmici. W Emilcinie to byly predzej magiczne zmiennoksztaltne duchy, niz istoty z innych planet.[/quote]
A to ciekawe. Duch to jak rozumiem istota eteryczna, a po co takiej pojazd w kształcie autobusu? Moim zdaniem to kompletne mieszanie pojęć. Podczas gdy UFO wydaje się zjawiskiem całkiem realnym, niemal namacalnym (nie wnikając w jego naturę, która może mieć formę np. energetyczną), z duchami jednak mamy problem nawet natury poznawczej. Rozumiem, że zmierzasz do tego, że pasażerowie UFO to nie kosmici i ja się z tym w dużym stopniu zgadzam, ale po co mieszać do tego zjawy z cmentarza?
A to ciekawe. Duch to jak rozumiem istota eteryczna, a po co takiej pojazd w kształcie autobusu? Moim zdaniem to kompletne mieszanie pojęć. Podczas gdy UFO wydaje się zjawiskiem całkiem realnym, niemal namacalnym (nie wnikając w jego naturę, która może mieć formę np. energetyczną), z duchami jednak mamy problem nawet natury poznawczej. Rozumiem, że zmierzasz do tego, że pasażerowie UFO to nie kosmici i ja się z tym w dużym stopniu zgadzam, ale po co mieszać do tego zjawy z cmentarza?