Analiza nawiedzonych miejsc + oczyszczanie.
Re: Analiza nawiedzonych miejsc + oczyszczanie.
a Inasenegri jak nie bylo tak i nie ma, szkoda ze nie ma tu normalnej osoby ktora zajmuje sie kontaktami ze zmarłymi na zasadzie seansów spirytystycznych
Inasenegri Nie ma bo została zaatakowana pytaniami + niedowiarki. Za to Inasenegri próbowała tłumaczyć ,odpowiadać może nie dość dokładnie zrozumiale i wynik jest taki ze się wycofała z naszego forum.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Według mnie gdyby posiadała takowe zdolności to nie zwracałaby uwagi na niedowiarków. Przecież mogłaby im wiele udowodnić....ale ja nie będę jej oceniał, bo jej nie znam i ona mnie w sumie nie oszukała.
Ostatnio zmieniony sob sie 01, 2009 11:51 am przez Konrad666, łącznie zmieniany 1 raz.
do asiatko31
Inasenergie nie odpisuje prawie nikomu na maiale, sasowi niby oczyscila jakies tam miejsce, a nic to nie dalo
z innych forow jak cos komus odpisała to tak
"Proszę Pana wymagany jest kontakt osobisty seans musi odbyć się z Pańskim osobistym udziałem.Wszelkie kontakty na odległość są niestety niedokładne (nie ma więżi) która jest niezbędna.W tej chwili nie przyjmuję osób zainteresowanych seansem do miesiaca września.
Pozdrawiam Ina."
kazdy dostawał taką samą odpowiedz o ile wogole dostał, z 10% piszacych do niej dostało odp. rozreklamowala sie kobieta, narobila nadzieji i nagle wsiąkła
Inasenergie nie odpisuje prawie nikomu na maiale, sasowi niby oczyscila jakies tam miejsce, a nic to nie dalo
z innych forow jak cos komus odpisała to tak
"Proszę Pana wymagany jest kontakt osobisty seans musi odbyć się z Pańskim osobistym udziałem.Wszelkie kontakty na odległość są niestety niedokładne (nie ma więżi) która jest niezbędna.W tej chwili nie przyjmuję osób zainteresowanych seansem do miesiaca września.
Pozdrawiam Ina."
kazdy dostawał taką samą odpowiedz o ile wogole dostał, z 10% piszacych do niej dostało odp. rozreklamowala sie kobieta, narobila nadzieji i nagle wsiąkła
[quote name='troll85' post='58738' date='sob, 01 sie 2009 - 15:51']"Proszę Pana wymagany jest kontakt osobisty seans musi odbyć się z Pańskim osobistym udziałem.Wszelkie kontakty na odległość są niestety niedokładne (nie ma więżi) która jest niezbędna.W tej chwili nie przyjmuję osób zainteresowanych seansem do miesiaca września.
Pozdrawiam Ina."[/quote]
To wiele tłumaczy w takim razie....przecież o ile mnie pamięć nie zawodzi to na tym forum można było podać w miarę dokładny adres, aby można oczyścić nawiedzone mieszkanie...
Pozdrawiam Ina."[/quote]
To wiele tłumaczy w takim razie....przecież o ile mnie pamięć nie zawodzi to na tym forum można było podać w miarę dokładny adres, aby można oczyścić nawiedzone mieszkanie...
Ostatnio zmieniony sob sie 01, 2009 2:44 pm przez Konrad666, łącznie zmieniany 1 raz.