Analiza nawiedzonych miejsc + oczyszczanie.

Duchy, Zjawy, Klątwy
Inas
Początkujący
Kontakt:

Analiza nawiedzonych miejsc + oczyszczanie.

Post autor: Inas »

Dzień dobry wszyskim zainteresowanym i tym którzy potrzebują mojej pomocy.Jeżeli domy,mieszkania lub miejsca które tu opisujecie faktycznie mają swoją historię jestem w stanie sprawdzić to, jak jest naprawdę.O każdym miejscu mogę powiedzieć co tam się stało,a jeżeli coś męczy lub straszy to skutecznie te miejsca oczyścić. Jezeli Państwo lub znajomi czy też ludzie z waszego otoczenia cierpią na skutek niewyjaśnionych zjawisk proszę o listy w tej sprawie...

specyfik
Infrzak
Kontakt:

Re: Analiza nawiedzonych miejsc + oczyszczanie.

Post autor: specyfik »

Z czystej ciekawości : w jaki sposób Pani jest zdolna do sprawdzenia danego miejsca ? Mało prawdopodobne, by Pani jechała na drugi koniec kraju, bądź do osób zamieszkałych " za granicą ".
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Post autor: asiatko31 »

Specyfik

Inasenergie będzie tak samo sprawdzać jeździć itd. Itp. jak nasza wrocławska grupa Ghostbusters. Poszukaj sobie na forum temat Wrocław: Nawiedzone mieszkanie a do wierz się .......
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać

Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

:D :P :D
Inas
Początkujący
Kontakt:

Proszę Państwa juz odpowiadam na dręczące pytania.Żeby sprawdzić dane miejsce nie muszę tam być.Analizuję dany przypadek mentanie poprzez mojego duchowego przewodnika, wszystko czego potrzebuję to możliwie dokładny adres miejsca w którym się coś dziwnego dzieje.Jeżeli oczywiście mam możliwość i odległość nie jest bardzo duża odwiedzam osobiście dane miejsce lecz to nie jest konieczne robię to z mojej czystej ciekawości lub jezeli dany przypadek tego wymaga (rozmowa z domownikami etc.)Ostatnio uwolniłam rodzinę która była nekana przez duchy od 25 lat.Mieszkaja w małej wiosce Lubiechów Dolny okolice Cedyni.To było jakis miesiąc temu.Jak dzisiaj się z nimi rozmawia to prosze mi wierzyć zupełnie inaczej się zachowują, zmienili podejście do życia w ich rodzinie zapanowała radość uwolnili sie od tego co ich męczyło ,zniknęlo znużenie,apatia itd. Szczegónie była nękana jedna z córek włascicieli 16 letnia Karolina ciągle żyła w strachu nie wiedziała dlaczego miewa dziwne zachowania.Po oczuszczeniu domu dziwczyna jest zupełnie inna osoba pełna zycia i radości juz sie niczego nie boi i śpi spokojnie w swoim pokoju czego wcześniej nie robiła.To co robie to dar wrodzony tego nie mozna sie nauczyć na żadnych kursach itp. to się ma lub nie...Nie uprawiam tutaj autoreklamy pragnę jedynie pomóc ludziom bo wcale nie muszą żyć zniewoleni przez inne byty.
ghost_rider
Infrzak
Kontakt:

Post autor: ghost_rider »

Wybacz ale muszę zapytać. Czy masz zgodę administratorów forum żeby zamieszczać na forum materiały reklamowe? Pobierasz pieniądze za "swoją działalność? Proszę o wyjaśnienia. '

[ external image ]

[ external image ]

"Jestem pieprzonym sceptykiem tak że mnie i tak nie przekonasz o swojej racji."
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

[quote name='Ghost Rider' post='55799' date='wto, 23 cze 2009 - 19:57']Wybacz ale muszę zapytać. Czy masz zgodę administratorów forum żeby zamieszczać na forum materiały reklamowe? Pobierasz pieniądze za "swoją działalność? Proszę o wyjaśnienia. '[/quote]

Tak Inasenergie ma zgodę i według jej zapewnień nie pobiera opłat za swoją pomoc.
Awatar użytkownika
Christof
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Christof »

Jakby jednak nie patrzeć, to posługiwanie się, w celach analizy i egzorcyzmowania miejsc i osób, jakąś istotą astralną jest również formą opętania. Oczywiście taki byt będzie określał się jako wysoko rozwinięty, przewodnik duchowy. Może nawet pochodzić z wyższych poziomów astralu i nam ludziom wydawać się prawie boski, może pomagać. Ale to nie zmienia faktu, że to tylko istota astralna, ktorej moc, z punktu widzenia rozwoju duchowego jest tylko iluzją. O ile pamiętam to jedyne skuteczne uwalnianie od mocy złego odbywa się mocą Boga i nie przewiduje sie tam żadnych pośredników.
Jasne, że jestem szalony, ale to nie znaczy, że nie mam racji.

Jestem szalony, a nie chory.

Robert Anton Wilson
Inas
Początkujący
Kontakt:

Posłuchajcie wszystkie nawiedzone miejsca mają swoją historię,jezeli mamy do czynienia z miejscem gdzie dzieją się bardzo drastyczne rzeczy takie jak np. latające doniczki garnki itd. mamy tutaj do czynienia z wybitnie złym duchem.To nie są żarty takich miejsc o silnym działaniu nie można oczyścić "na odległość" do takich miejsc trzeba udać się osobiście i na miejscu przeprowadzić ceremonię oczyszczania.Wiekszość (na szczęście)przypadków nie bywa tak straszna jak wyżej opisany przypadek.Zauważyłam że na tym formu jest dużo młodych ludzi zafascynowanych duchami dziwnymi zjawiskami itp.Rozmumię was wszyskich lecz muszę rozczarować tych którzy chcą doszukać się w tych rzeczach jakiejś magii niesamowitych spraw które działają na ludzką wyobrażnię,a prawda jest wręcz banalna to wszystko co się dzieje powodują duchy ludzi którzy z różnych powodów nie odeszli na "tamtą stronę".I wcale nie muszą mieć złych intencji one manifestują swoją obecność często dlatego że nie potrafią sobie sami poradzic,aby uwolnić się i odejść z tego świata,takim duchom trzeba pomóc odsyłając je na tamtą stronę do światła.Jeżeli dany duch zostanie odesłany w danym miejscu zapanuje spokój , nic juz tam nie straszy itd.Odprowadzanie dusz do światła to skomplikowany proces lecz ciekawskim powiem tylko tyle że NIE polega to na paleniu na stosie ,zabijaniu zwierząt dla ofiary itp.Nie znajdziecie w tym nic fascynującego dla ludzkiego oka.Wyobrażnia ludzi nie zna granic i tak naprawdę każdy wierzy w to w co chce wierzyć jednak nasz byt tutaj na tej ziemi to proces odnawialny i nieskończony...
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Post autor: asiatko31 »

Im więcej jest takich istotek które wypędzają duchy..... tym lepiej dla tych istotek które naprawdę potrzebują ich pomocy. Po co ma cierpieć taka rodzina...... Nie ważne w jaki sposób dana istotka wypędza duszyczkę ważne żeby zakończyło się sukcesem/szczęśliwie.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać

Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

:D :P :D
specyfik
Infrzak
Kontakt:

Post autor: specyfik »

Jeżeli pogonimy takiego ducha z np. domu, to będzie się szwendał i trafi na inny dom... ( czy nie tak ? )
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”