Analiza nawiedzonych miejsc + oczyszczanie.

Duchy, Zjawy, Klątwy
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Re: Analiza nawiedzonych miejsc + oczyszczanie.

Post autor: aelreda »

Nt duchów wszystko Ci wyjaśniłam. Troll zastanów się czego tak naprawdę szukasz i co chcesz takie odpowiedzi osiągnąć, bo moim zdaniem Twoje intencje nie są do końca dobre.

Awatar użytkownika
troll85
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: troll85 »

raz tak pisalas a raz inaczej, a teraz masz pretensje, dowiedziec sie kilku rzeczy to już moje intencje muszą być złe, dziwna jestes
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

[quote name='troll85' post='59680' date='nie, 16 sie 2009 - 13:28']raz tak pisalas a raz inaczej, a teraz masz pretensje, dowiedziec sie kilku rzeczy to już moje intencje muszą być złe, dziwna jestes[/quote]

Jestem świadoma informacji które Ci przekazałam, w innym temacie pytałam po co Ci potrzebne te informacje, w ogóle nie otrzymałam ani ja ani Asiatko żadnej odpowiedzi. To o czym my mówimy? Ty wymagasz od nas jakiś odpowiedzi na swoje pytania, a na jedno proste nasze nawet nie raczysz odpowiedzieć.

Jak tak to tego podchodzisz to wierz mi, nikt Ci nie pomoże i możesz się boczyć na cały świat odwracać od wszelkich tłumaczeń, ale to co chcesz osiągnąć nie dojdzie do skutku.

Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Post autor: asiatko31 »

troll85 każdy z nas odpowiedział ci tak ja uważna, sadzi + z własnego doświadczenia ..... A widzę ze nie jesteś zadowolony. skoro masz tak się zachowywać, przyjmować/akceptować nasze wypowiedzi to ..... ech szkoda słów i psucia sobie humorku.

Tylko raz jeszcze ci na pisze ze ile jest gwiazd tyle jest opinii. Opinie mogą być podobne ale nigdy w 100% nie będę takie same. dlaczego nie możesz przyjąć do tego do wiadomości?

Asiu ( to też tyczy się innych istotek ) spokojnie szkoda zdrowia i psucia sobie humorku. Nasz Troll nigdy w swoim życiu z żadnej odpowiedzi/wypowiedzi nie będzie zadowolony. Bedą tylko tyci wyjątki.... Juz nam to udowodnił.
Ostatnio zmieniony ndz sie 16, 2009 11:54 am przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać

Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

:D :P :D
Awatar użytkownika
troll85
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: troll85 »

nie śmiećcie już tym laniem wody w tym temacie, typowy babski sydrom ze ostatnie słowo musi należeć do niej i o wszystko ma pretensja zwłaszcza że sama nawaliła,
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

[quote name='troll85' post='59686' date='nie, 16 sie 2009 - 14:09']nie śmiećcie już tym laniem wody w tym temacie, typowy babski sydrom ze ostatnie słowo musi należeć do niej i o wszystko ma pretensja zwłaszcza że sama nawaliła,[/quote]

Za dużo oczekujesz od innych a za mało od siebie.

Nie zachowuj się jak ściana do której nic nie dociera. Piszesz do którejś z kolei osoby domagając się pomocy, przy czym to nie wygląda tak że piszesz raz na jakiś czas, ale piszesz co dzień, kilka razy dziennie, nie dając nawet dojść do słowa, a jak się już coś wytłumaczy to puszczasz to w niepamięć.

Zastanów się nad swoją osobą.

Pewnym osobom da się pomóc pewnym nie, tylko że do Ciebie to nie dociera.

Tak sobie myślę, czy w Twoim przypadku "nie" oznacza tak i na odwrót, bo jak dla mnie to tak postrzegasz świat.

Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Kazdy może mieć ostatnie zdanie. Tylko tu chodzi ze parę istotek poświeciło tobie te parę minut odpowiedziało tak jak sadzi/potrafi/uważna + swoje doświadczenia a ty jesteś niezadowolony tymi odpowiedziami

Jeśli dla kogoś np. moje odp. sa nic nie warte i nie wierzy mi. to trudno następnym razem dostanie mepepejtus :angry

Nie ważne czy istotka ma 15 lat czy 60 lat. Kazdy z nas ma bagaż życiowy/swoje doświadczenie. Sa pewne istotki które wieku 60 lat nie miały kontaktu z duchami a taka istotka która ma 30 lat widzi ich na co dzień. Takich przykładów mogę dać dużo. Pytanie czy mi uwierzysz? Zrozum gdybyś zadał te same pytania na ulicy lub na inny forum to samo by było co tu na forum lub jeszcze gorzej ........

Jeśli chodzi o cytuje " wszystko ma pretensja zwłaszcza że sama nawaliła" to podaj imię tej istotki
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Aylinn »

Co to jest "mepepejtus", że się tak zapytam z ciekawości?
Ostatnio zmieniony ndz sie 16, 2009 3:38 pm przez Aylinn, łącznie zmieniany 1 raz.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Droga Alyna gdybym przetłumaczyła te wszystkie wyrazy dostałabym ostrzeżenie a może i warna. :lol: Ale zamiast mówić ostrym jeżykiem ożywam innych słów. Jeśli nadal to cie interesuje zapraszam na pw wtedy ci to wytłumaczę. ;)

Awatar użytkownika
Lilith
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Lilith »

[quote name='Sasquatch' post='56198' date='pon, 29 cze 2009 - 15:48']Poprosiłem o analizę i oczyszczenie pewnego miejsca. Na razie nie powiem jakie to miejsce ponieważ niebawem rozpocznie się oczyszczanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie i wtedy napiszę co i jak.[/quote]

no i jak się ten eksperyment udał :excl:
Ostatnio zmieniony śr lis 25, 2009 1:54 pm przez Lilith, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”