[quote name='aurora' post='63769' date='śro, 25 lis 2009 - 11:01']Sodoma jest symbolem ostatecznej zagłady siarką i ogniem homoseksualistów. Nawet obejrzenie się za nimi było śmiertelne (Rdz.19) Czyli analogicznie do współczesnych, że powrót do obrzydliwego homoseksualizmu to pewna śmierć.[/quote]
Ekhm...
Powrót? Do czego? Jakoś nie słyszałam o tym żeby ludzkość od początku... hm... żyła w "obrzydliwym" homoseksualizmie, a potem za sprawą zniszczenia Sodomy i gomory powróciła do jedynej słusznej orientacji i od tego czasu żyła w takiej czystości, że ho ho.
Jestem w stanie uwierzyć, że w Sodomę i Gomorę coś walnęło. Gniew Boży? Nie bardzo. Przypadek? Raczej tak.
Zagłada Sodomy
Re: Zagłada Sodomy
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Ok, a jak ktoś nie wierzy w boga, lub bogów?
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
[quote name='aurora' post='63769' date='śro, 25 lis 2009 - 12:01']Sodoma jest symbolem ostatecznej zagłady siarką i ogniem homoseksualistów. Nawet obejrzenie się za nimi było śmiertelne (Rdz.19) Czyli analogicznie do współczesnych, że powrót do obrzydliwego homoseksualizmu to pewna śmierć.[/quote]
Czyli uważasz ,że w miastach Sodoma i Gomora żyli sami homoseksualiści?Których nasz dobry kochający Bóg ogniem i siarką potraktował.
Czyli uważasz ,że w miastach Sodoma i Gomora żyli sami homoseksualiści?Których nasz dobry kochający Bóg ogniem i siarką potraktował.
Lilith
Czyli negujesz rzeczywiste słowa Wszechmogącego Boga, negujesz rzeczywiste fakty i manipulujesz rzeczywistymi faktami. Potęgując falowe zakłócenia w systemie, dlatego każdy kto to czyni na pewno poniesie konsekwencje .
To ciekawe bo Sodoma i Gomora to – legendarne Biblijne miasta położone w dolinie Siddim.. Legendarne bo brak dowodów na to że istniały, a jak na coś brak dowodów tzn że ich nie ma. Pytanie moje brzmi czy aby przypadkiem nie zbyt dosłownie traktujesz pewne pisane informacje? I zastanawiam się co to są te
W systemie czego?! Komputerowym? jak tak to można wprowadzić Patch i wszystko się naprawi. Z natury nie zabieram głosu w sprawach związanych z religiami ale tu aż korci mnie.... Fakty ok ale jakie? Kolejna sprawa zastanów się nad znaczeniem słowa tolerancja. Kolejna kwestia toPotęgując falowe zakłócenia w systemie
Jakim systemie do licha? Dobrze może czegoś nie wiem ... Ale idziemy dalejW stworzonym przez Wszechmogącego Boga systemie duchowo- informacyjnej całości , nie ma przypadku.
Czyli jak rozumiem poniosę wielkie konsekwencje dla tego że nie zgadzam się z tym? To gdzie w takim wypadku jest miejsce na stwierdzenie "Bóg miłosierny wybacza każdemu"? No dobrze może i tak ale pytanie kolejne co jak ktoś nie wierzy w Boga i dla niego to co piszesz to po prostu literatura SF? Też poniesie karę w imię maksymy "Nie znajomość praw szkodzi" ? Hmm to wszystko to takie niby proste a zawiłe że aż prosiło się o komentarz z mojej strony. A i jeszcze jedno, chwila ale mamy 21 wiek nie 14! a ty nadal chcesz palić ludzi na stosie za to że są inni.Pisanie o przypadkowości jest negowaniem rzeczywistych słów Wszechmogącego Boga , negowanie rzeczywistych faktów i manipulacja rzeczywistymi faktami, za które na pewno poniesie się konsekwencje

"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
[quote name='aurora' post='63783' date='śro, 25 lis 2009 - 17:01']Lilith
Czyli negujesz rzeczywiste słowa Wszechmogącego Boga, negujesz rzeczywiste fakty i manipulujesz rzeczywistymi faktami. Potęgując falowe zakłócenia w systemie, dlatego każdy kto to czyni na pewno poniesie konsekwencje .[/quote]
Czekam z niecierpliwością na owe KONSEKWENCJE
szkoda ,że nie jesteś w stanie odpowiadać na postawione Ci pytania
Czyli negujesz rzeczywiste słowa Wszechmogącego Boga, negujesz rzeczywiste fakty i manipulujesz rzeczywistymi faktami. Potęgując falowe zakłócenia w systemie, dlatego każdy kto to czyni na pewno poniesie konsekwencje .[/quote]
Czekam z niecierpliwością na owe KONSEKWENCJE
szkoda ,że nie jesteś w stanie odpowiadać na postawione Ci pytania