Jest to najdziwniejszy z moich snów bo najbardziej realistyczny i nie przyśnił mi się pod wpływem jakiegoś filmy albo co.
Rzecz działa się w jakimś parku, gdzie byłem na wycieczce szkolnej ( przynajmniej tak zapamiętałem). Po pewnym czasie postanowiłem z kolega ze odłączymy się od wycieczki co tez uczyniliśmy.
Biegliśmy takim jakby korytarzem-wąwozem głębokim na 2 metry który w połowie przecinała droga. w miejscach przecięcia tego"wąwozu" znajdowały się furtki aby nikt nie wybiegł znienacka na drogę. Kolega , ponieważ był szybszy, bardzo się ode mnie oddalił aż straciłem go z oczu. Nagle przede mną pojawił się mały chłopczyk ubrany w żółty sweter. Zatrzymałem się gdyż chłopiec wyglądał jakby chciał mi się o coś zapytać, no i zapytał biggrin3.gif Jego pytanie było bardzo dziwne i nie mające sensu "Czy przebiegłeś po książce czy pod książka ? " Zignorowałem go i pobiegłem dalej do pierwszej furtki, otworzyłem ja i przebiegłem przez ulice. Przy drugiej furtce stal ten sam chłopiec tylko ze w czerwonym swetrze i wyciągał do mnie rękę. Nagle usłyszałem skrzypienie furtki za plecami i gdy się obejrzałem leciał na mnie rzucony z wielka silą przez chłopca w żółtym fragment owej furtki i gdy już był przed moja twarzą obudziłem się zalany potem. Była godzina około 4 w nocy i już potem nie mogłem zasnąć.
Czy ktoś znający się na snach może mi wytłumaczyć co nieco z tego snu ?
Sen
Re: Sen
Oto co oznaczaj poszczegolne symbole w Twoim snie wdlug mojego Wielkiego Sennika 
Park - Oznaka zdrowia i szczescia w milosci oraz nowych, prawdziwych przyjazni.
Wycieczka - To znak ze czekaja cie powazne klopoty.
Bieg - Szczesliwa przyszlosc, biegac w towarzystwie kogos innego to zapowiedz rychlego zaproszenia na wielka uroczystosc.
Furtka - Otwierac lub przechodzic przez nia wrozy straty i klopoty finansowe.
Chlopiec - Jest zapowiedzia zmiany na lepsze, maly chlopiec zwiastuje szczescie w rodzinie.
A teraz poskladajcie to wszystko do kupy i sprobujcie stworzyc jakas przepowiednie dla Borysa
Moja wersja -
Wpadniesz w klopoty finansowe i poniesiesz straty ale poznasz milych ludzi ktorzy pomoga ci sie wykaraskac z bagna. Byc moze stana sie oni dla ciebie bliscy i pomoga wyjsc na prosta. Czyli bedziesz mial przerabane ale wszystko dobrze sie skonczy

Park - Oznaka zdrowia i szczescia w milosci oraz nowych, prawdziwych przyjazni.
Wycieczka - To znak ze czekaja cie powazne klopoty.
Bieg - Szczesliwa przyszlosc, biegac w towarzystwie kogos innego to zapowiedz rychlego zaproszenia na wielka uroczystosc.
Furtka - Otwierac lub przechodzic przez nia wrozy straty i klopoty finansowe.
Chlopiec - Jest zapowiedzia zmiany na lepsze, maly chlopiec zwiastuje szczescie w rodzinie.
A teraz poskladajcie to wszystko do kupy i sprobujcie stworzyc jakas przepowiednie dla Borysa

Moja wersja -
Wpadniesz w klopoty finansowe i poniesiesz straty ale poznasz milych ludzi ktorzy pomoga ci sie wykaraskac z bagna. Byc moze stana sie oni dla ciebie bliscy i pomoga wyjsc na prosta. Czyli bedziesz mial przerabane ale wszystko dobrze sie skonczy

Dziękuje
No to mamy przepowiednie. A teraz chciałbym tak z bardziej psychologicznego punktu widzenia.

No to mamy przepowiednie. A teraz chciałbym tak z bardziej psychologicznego punktu widzenia.
Chłopiec w żółtym swetrze chciał tobą wstrząsnąć i na pewno mu się to udało
Musisz poważnie zastanowić się nad swoim życiem. Czy przeżyłeś je dobrze? Dotarłeś do takiego miejsca w życiu gdzie musisz się zatrzymać i spojrzeć wstecz. Czasem aby zrobić dwa kroki do przodu musimy zrobić jeden w tył.

a ten w czerwonym ? Chciał mi w czymś pomoc albo zaprowadzić gdzieś tylko żółty w pewien sposób go powstrzymał. Co on mógł chcieć mi pokazać ?
a ten w czerwonym ? Chciał mi w czymś pomoc albo zaprowadzić gdzieś tylko żółty w pewien sposób go powstrzymał. Co on mógł chcieć mi pokazać ?
Khm...
Przy drugiej furtce stal ten sam chłopiec tylko ze w czerwonym swetrze
Każdego ranka, każdej nocy Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości, inni dla nocy i ciemności.
[ external image ]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hodie Mihi, Cras Tibi -> Co Dziś Mnie, Jutro Tobie Się Stanie
[ external image ]
Jedni się rodzą dla radości, inni dla nocy i ciemności.
[ external image ]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hodie Mihi, Cras Tibi -> Co Dziś Mnie, Jutro Tobie Się Stanie
[ external image ]