Żeby ten Turek dostał biegunki za to co robi. I jeszcze jakiś Turek ( jak babcie kocham )dobija mi sie na Skype musiałam poprawić ustawienia i na razie wyłączyć
Ostatnio zmieniony pt sty 09, 2009 6:55 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki
Niestety ale takie rzeczy się zdarzają. Panujemy nad sytuacją, w ciągu kilku godzin Serwis wróci do pracy na pełnych obrotach... z nowym artykułem, tym razem dla miłośników kryptozoologii przede wszystkim
[quote name='RysiekNPN' post='47284' date='pią, 09 sty 2009 - 20:57']Niestety ale takie rzeczy się zdarzają. Panujemy nad sytuacją, w ciągu kilku godzin Serwis wróci do pracy na pełnych obrotach... z nowym artykułem, tym razem dla miłośników kryptozoologii przede wszystkim
Z tego co zdążyłem się zorientować ta grupa hakerów szczególnie upodobała sobie polskie serwisy. Na szczęście wszystko wskazuje na to, że nie są groźni ale męczący. Dołożymy wszelkich starań by w przyszłości jeszcze lepiej zabezpieczyć stronę.