www.alterkino.org
- hoo
- Infrzak
- Kontakt:
www.alterkino.org
<a href="http://www.alterkino.org" target="_blank">http://www.alterkino.org</a> -----> zbiór w pełni darmowych, legalnych filmów dokumentalnych do ściągnięcia.
Ostatnio zmieniony ndz mar 08, 2009 9:55 pm przez hoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczyszczaliście umysł, ale to, co zrobiliście, jest trochę niepoprawne - niezgodne z właściwą wiedzą i poglądami. (..) Jeśli wasza wiedza i poglądy są w najmniejszym stopniu niepoprawne, zostaniecie opanowani przez wypaczone poglądy.
Ignorancja nie pozwala wam osiągnąć zrozumienia i nie znacie niczego poza miłością
SUTRA SURANGAMA
"Jeśli zbyt długo patrzysz w czeluść, czeluść zaczyna patrzeć na ciebie"
Friedrich Nietzsche
"Bywają prawdy, które najlepiej przyswajają sobie mierne głowy, gdyż są dla nich najodpowiedniejsze, bywają prawdy, co tylko dla miernych duchów posiadają urok i ponętę"
Friedrich Nietzsche
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem
Ignorancja nie pozwala wam osiągnąć zrozumienia i nie znacie niczego poza miłością
SUTRA SURANGAMA
"Jeśli zbyt długo patrzysz w czeluść, czeluść zaczyna patrzeć na ciebie"
Friedrich Nietzsche
"Bywają prawdy, które najlepiej przyswajają sobie mierne głowy, gdyż są dla nich najodpowiedniejsze, bywają prawdy, co tylko dla miernych duchów posiadają urok i ponętę"
Friedrich Nietzsche
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem
Re: www.alterkino.org
Super strona. Dzięki Hoo. 

"Wszystko czym jesteśmy jest rezultatem tego, o czym myśleliśmy" - Budda.
"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację" - Henry Ford.
czy legalnych to miałbym wątpliwości
ale stronka fajna

- ~N0rthC0re~
- Infrzak
- Kontakt:
dobre! na pewno znajdę coś dla siebie
Thx hoo!

-
- Full Active
- Kontakt:
fajne filmy nie ma co wszystko o terrorystach
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"