Wieczorem 6 kwietnia b.r. potężne trzęsienie ziemi nawiedziło Włochy powodując wiele ofiar w ludziach. Mierzyło ono 6.3 stopnia w skali Richtera, uderzając głównie w miasto L'Aquila w Abruzji. Tego samego dnia w Rzymie na kilka godzin przed tragedią widziano trójkątne UFO. Kolejnym świadkiem obserwacji z tego dnia był Antonio Urzi, który zobaczył UFO w Mediolanie. Nie jest to pierwszy raz, gdy obserwacje NOL towarzyszą naturalnym katastrofom. Zwykle określa się je mianem "ziemskich świateł" i przypisuje im naturalne pochodzenie. Czy tak było i w tym przypadku?
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1uqvvwbTbo4&co ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1uqvvwbTbo4&co ... edded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Trójkątne UFO tuż przed trzęsieniem ziemi
Re: Trójkątne UFO tuż przed trzęsieniem ziemi
Jak dla mnie to po prostu szukanie na siłę jakiejś tajemnicy...
Póki co nie uznaję tej teorii. Za dużo niewiadomych. Najpierw spróbujmy dokładnie poznać trzęsienia ziemi potem szukajmy powiązań z obserwacjami UFO.
Na codzień się widuje UFO a katastrof nie ma...
Póki co nie uznaję tej teorii. Za dużo niewiadomych. Najpierw spróbujmy dokładnie poznać trzęsienia ziemi potem szukajmy powiązań z obserwacjami UFO.
Na codzień się widuje UFO a katastrof nie ma...
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
ciekawe , niektórzy sądzą , że gdy waliło się WTC też było tam UFO. Sądze , że katastrofy i UFO mogą mieć powiązania. Jednak niestety za mało jest na razie przykładów żeby to zatwierdzić.
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
[quote name='Zit' post='51753' date='pią, 17 kwi 2009 - 22:24']Jak dla mnie to po prostu szukanie na siłę jakiejś tajemnicy...
Na codzień się widuje UFO a katastrof nie ma...[/quote]
Racja jak nie wiadomo o co chodzi to zaraz o U.F.O :rolleyes:
Na codzień się widuje UFO a katastrof nie ma...[/quote]
Racja jak nie wiadomo o co chodzi to zaraz o U.F.O :rolleyes: