Zaklinacze pogody, łączmy się!

Awatar użytkownika
Maya Myu
Infrzak
Kontakt:

Zaklinacze pogody, łączmy się!

Post autor: Maya Myu »

Apeluje do zaklinaczy pogody,

byśmy połączyli nasze umysły

w celu uniknięcia podtopień w całej Polsce.

Pomóżcie mi zepchnąć chmury na południe w stronę Afryki.

Robię co mogę, ale sama nie dam rady.

Prądy są zbyt silne. Udaje mi się powstrzymać deszcz na 12 godzin,

a jak idę spać chmury powracają, gromadzą się i znowu zaczyna padać :(

Jeśli uważacie, tak jak ja, że powinniśmy zrobić wszystko,

by nie powtórzyła się sytuacja z '97 roku, to użyjcie swoich mocy,

by zwalczyć chmury deszczowe.

Apeluje również do zaklinaczy wody, by uspokoili rwące rzeki.

Dziękuję i pozdrawiam

M.M.
white sybil
Awatar użytkownika
Dreamer
Infrańczyk
Kontakt:

Re: Zaklinacze pogody, łączmy się!

Post autor: Dreamer »

Hmmm droga Mayu, czy masz jakieś dowodu potwierdzające umiejętność wpływania na zjawiska atmosferyczne? Podejrzewam że pytam w imieniu wielu innych czytelników forum :)
Awatar użytkownika
hansinek
Infrzak
Kontakt:

Post autor: hansinek »

Może poprzez połączenie naszych dobrych mysli te chmury deszczowe odejdą daleko,daleko a najlepiej tam gdzie trwa susza , osobiście przyłączam sie do apelu :rolleyes:
Życie to tylko sen...
specyfik
Infrzak
Kontakt:

Post autor: specyfik »

Widzę, że Pani prócz odpędzania duchów, odprowadzania ich na inny świat, łączenia się z bytami, ma również dar zmiany pogody. Ciekaw jestem jakie inne Pani zdolności pokaże nadchodzący czas.
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Post autor: asiatko31 »

To jest dobry pomysł. Ja też się przyłączam do apelu. Będę wysyłać " pozytywne fluidy " :P
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać

Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

:D :P :D
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Aylinn »

[quote name='specyfik' post='56236' date='pon, 29 cze 2009 - 19:59']Widzę, że Pani prócz odpędzania duchów, odprowadzania ich na inny świat, łączenia się z bytami, ma również dar zmiany pogody. Ciekaw jestem jakie inne Pani zdolności pokaże nadchodzący czas.[/quote]

To nie ta osoba, Specyfik. :D
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Maya Myu
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Maya Myu »

[quote name='hanna' post='56234' date='pon, 29 cze 2009 - 15:57']Może poprzez połączenie naszych dobrych mysli te chmury deszczowe odejdą daleko,daleko a najlepiej tam gdzie trwa susza , osobiście przyłączam sie do apelu :rolleyes:[/quote]

dzięki Hannah

jestem empatą i wiem jak cierpią ludzie , który dotyka powódź i zabiera im dobytek życia, niszczy ich ciężka pracę

:(

[quote name='specyfik' post='56236' date='pon, 29 cze 2009 - 15:59']Widzę, że Pani prócz odpędzania duchów, odprowadzania ich na inny świat, łączenia się z bytami, ma również dar zmiany pogody. Ciekaw jestem jakie inne Pani zdolności pokaże nadchodzący czas.[/quote]

Poprawka

Duchy nie są moją specjalnością

może dlatego, ze ich nie widzę

tylko wyczuwam obecność

nie odprowadzam zagubionych dusz na inny świat, jeśli takowe istnieją

[quote name='Dreamer' post='56208' date='pon, 29 cze 2009 - 11:50']Hmmm droga Mayu, czy masz jakieś dowodu potwierdzające umiejętność wpływania na zjawiska atmosferyczne? Podejrzewam że pytam w imieniu wielu innych czytelników forum :)[/quote]

Takie rzeczy nie mogą podlegać testom i zbieraniem dowodów.

Chyba zdajesz sobie sprawę dlaczego.

Maya

[quote name='Aylinn' post='56263' date='pon, 29 cze 2009 - 17:56']To nie ta osoba, Specyfik. :D[/quote]

Czesc, Aylinn

Punkt za spostrzegawczosc

:)
Ostatnio zmieniony pn cze 29, 2009 10:03 pm przez Maya Myu, łącznie zmieniany 1 raz.
white sybil
specyfik
Infrzak
Kontakt:

Post autor: specyfik »

Faktycznie. Przepraszam za pomyłkę ( biję się w pierś ). Daj mi znak, a dobędę miecza.

Tak z ciekawości: jak wykląda to zaklinanie ? Grupa osób myśli np. o tym, by spadł deszcz gdzieś w Szczecinie i drgania ( nie przychodzi mi inny sposób ) spowodują deszcz ?
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Aylinn »

[quote name='Maya Myu' post='56277' date='pon, 29 cze 2009 - 23:39']Takie rzeczy nie mogą podlegać testom i zbieraniem dowodów.

Chyba zdajesz sobie sprawę dlaczego.

Maya

Czesc, Aylinn

Punkt za spostrzegawczosc

:)[/quote]

Dlaczego nie da się zebrać dowodów? Przecież skoro piszesz, że udaje Ci się zatrzymać deszcze na 12 godzin to czemu on jednak nadal pada?

Nie bardzo wierzę w takie tam zaklinanie i przesyłanie myśli, ale jak może pomóc to powodzenia. ;)
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Zit
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Zit »

[quote name='specyfik' post='56308' date='wto, 30 cze 2009 - 10:12']Tak z ciekawości: jak wykląda to zaklinanie ? Grupa osób myśli np. o tym, by spadł deszcz gdzieś w Szczecinie i drgania ( nie przychodzi mi inny sposób ) spowodują deszcz ?[/quote]

Przyłączę się do pytania ;)

Jeśli umiem to pomogę. ;d
[ external image ]

,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem

Timeo Danaos Et Dona Ferentes ;)

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
ODPOWIEDZ

Wróć do „HYDEPARK”