Kto potrafi udowodnić OOBE ?

Doświadczenia wyjścia z ciała, stany bliskie śmierci, sny...
Reaper
Infrańczyk
Kontakt:

Kto potrafi udowodnić OOBE ?

Post autor: Reaper »

Już raz przytoczyłem to pytanie. Rozumiem że jest tu wielu ludzi z umiejętnościami oobe itd. I co więcej wszyscy mówią o kopułach na marsie i innych bajerach... to jednak czy ktoś jest gotów podjąć wyzwanie i wyszukać rzeczy które ja wskażę którą jest śmiesznie prosto potwierdzić ? Tzn oczywiście bez oszustw z mojej strony .Może być wiadomość na prive jeśli ktoś nie chce rozgłosu.

No bo skąd my i wy którzy umieć osiągać oobe mamy wiedzieć kto mówi prawdę a kto kłamie ?
Ostatnio zmieniony ndz lip 05, 2009 11:55 am przez Reaper, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lukass
Infrzak
Kontakt:

Re: Kto potrafi udowodnić OOBE ?

Post autor: Lukass »

Orson a co powiesz na temat tego, że dzięki OOBE DS wyleczył swoją matkę z raka?

W nocy przecież też wychodzisz, tylko że nieświadomie ;p
Awatar użytkownika
aabb
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: aabb »

@ Reaper

Hmm... nie znam się na tym i może to trochę nie na temat, ale trafiłem niedawno na taką stronę:

http://talk.hyperreal.info/

Na forum ludzie opisują efekty brania różnego rodzaju środków. (Sama lista tych środków jest momentami ciekawa sama w sobie...) Jak tam w wyszukiwarkę wpiszesz OOBE, to wyskoczy Tobie kilkanaście stron postów. Poczytaj, może tam znajdziesz odpowiedź. Odradzam naśladowanie.
Ostatnio zmieniony wt lip 07, 2009 2:52 pm przez aabb, łącznie zmieniany 1 raz.
Reaper
Infrańczyk
Kontakt:

nom to bardzo ciekawe. Dziwne jest natomiast to że niektórzy tutaj nawet na tym forum twierdzą że mają kontakty z jakimiś tam istotami i potrafią opuszczać ciało ... jednak jak przychodzi co do czego to jest jedna wielka cisza.
Ostatnio zmieniony sob lip 11, 2009 1:09 pm przez Reaper, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lukass
Infrzak
Kontakt:

Reaper
Infrańczyk
Kontakt:

[quote name='Lukass' post='57223' date='nie, 12 lip 2009 - 13:32']http://obemaniak.pl/index2.php?id=carcinoma

Nie wystarczy?[/quote]

Gościu z tego linka brzmi znacznie bardziej jak człowiek stuknięty a co najmniej niedojrzały. I opowieści wyglądają ledwo ledwo na Lucidy a nie oobe. Bo dziwne jest to ale sporo "maniaków" myśli że coś im się przyśni to od razu lucid i od razu oobe.
Awatar użytkownika
Lukass
Infrzak
Kontakt:

DS wydaje się być taki, ale on taki jest. Po bliższym poznaniu, poznałbyś że to prawda co pisze i mówi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „OOBE, LD, NDE, HIPNOZA”