Sen o UFO
Sen o UFO
Witam. Dziś śnił mi się bardzo dziwny sen, to przejdźmy do "sedna" sprawy:
Była godzina tak z 12, byłem ja i parę innych osób, których nie znałem. Przygotowywaliśmy imprezę na takim tarasie, balony były już ułożone. Koło mnie stał jakiś facet ale on poszedł pomóc innym z tyłu, ja byłem na przodzie i podziwiałem krajobraz...Aż nagle popatrzyłem na balony - jeden, drugi, trzeci, czwarty a tu patrzę skupiony na piątym, patrzę a tam statek obcych. Koło mnie była ławka, na której leżała moja komórka. Wziąłem ją szybko i filmowałem!! Po przybliżeniu było widać, że to statek obcych (dysk), obracał się tak jak ziemia i zaraz się sen urwał. Obudziłem się i była już 7:30 (budzik nastawiony miałem).. Z tego co wyczytałem w senniku to :
czeka Cię podejście do nowości i otwarcie na nowe, niezwykłe idee i możliwości
Co o tym sądzicie ?? Mieliście podobne sny??
Zastrzegam nie oglądałem ostatnio (3 miesiące) filmów o ufo ani żadnych horrorów.
EDIT: Nikt Cię nie popędza boyka, więc na spokojnie mogłeś napisać posta, a potem poprawić błędy oraz sam styl zdań, które były rażąco okropne.
Na przyszłość pilnuj się. Postaraj się pisać dobrze stylistycznie oraz ortograficznie posty.
Aelreda.
Była godzina tak z 12, byłem ja i parę innych osób, których nie znałem. Przygotowywaliśmy imprezę na takim tarasie, balony były już ułożone. Koło mnie stał jakiś facet ale on poszedł pomóc innym z tyłu, ja byłem na przodzie i podziwiałem krajobraz...Aż nagle popatrzyłem na balony - jeden, drugi, trzeci, czwarty a tu patrzę skupiony na piątym, patrzę a tam statek obcych. Koło mnie była ławka, na której leżała moja komórka. Wziąłem ją szybko i filmowałem!! Po przybliżeniu było widać, że to statek obcych (dysk), obracał się tak jak ziemia i zaraz się sen urwał. Obudziłem się i była już 7:30 (budzik nastawiony miałem).. Z tego co wyczytałem w senniku to :
czeka Cię podejście do nowości i otwarcie na nowe, niezwykłe idee i możliwości
Co o tym sądzicie ?? Mieliście podobne sny??
Zastrzegam nie oglądałem ostatnio (3 miesiące) filmów o ufo ani żadnych horrorów.
EDIT: Nikt Cię nie popędza boyka, więc na spokojnie mogłeś napisać posta, a potem poprawić błędy oraz sam styl zdań, które były rażąco okropne.
Na przyszłość pilnuj się. Postaraj się pisać dobrze stylistycznie oraz ortograficznie posty.
Aelreda.
Ostatnio zmieniony sob wrz 26, 2009 6:24 pm przez boyka, łącznie zmieniany 1 raz.
Wojownik Chrystusa zabija spokojnie, a umiera jeszcze spokojniej. Umierając wyświadcza przysługę sobie, a zabijając - Chrystusowi! ...
Re: Sen o UFO
Też miałem w przeszłości takie sny, ale nie pamiętam żeby wniosły bądź przyniosły coś nowego w moje skromne życie.
Każdego ranka, każdej nocy Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości, inni dla nocy i ciemności.
[ external image ]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hodie Mihi, Cras Tibi -> Co Dziś Mnie, Jutro Tobie Się Stanie
[ external image ]
Jedni się rodzą dla radości, inni dla nocy i ciemności.
[ external image ]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hodie Mihi, Cras Tibi -> Co Dziś Mnie, Jutro Tobie Się Stanie
[ external image ]
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Sny w nocy obojętnie czy będą z UFO,babcią, czymkolwiek to nie jasnowidztwo.Nijak to sie ma do zdarzeń rzeczywistych.Sen to naturalny proces wtedy mózg sie ,,defragmentuje" dzięki temu funkcjonujemy normalnie.Śnimy każdej nocy nawet wtedy kiedy nic nie pamiętamy o śnie rano.To nic niezwykłego i nie jest związane z UFO Panie Boyka:) :rolleyes: 

Ostatnio zmieniony pt wrz 25, 2009 5:39 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Full Active
- Kontakt:
Pantanal dobrze mówisz, w ogóle jakby każdy miał opisuwać tutaj swój dziwny sen to to forum już by ledwo chodziło. Też miałem pare snów, które opisałem ale tylko by się pochwalić wyobraźnią 

Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Boyka musisz wiedzieć ze na forum jest kilka tematów jak np. sennik niezwykły Infra, Spróbujmy tłumaczyć znaczenia snów, Prorocze sny, Sen i dziwne przeżycia, Spotkania ze zmarłymi we snach. Wiec tam możesz swoje sny opisać + poczytać co innym się śniło. Wystarczy poszukać. 
Hmm co do opinii innych. Jak dobrze zrozumiałam Boyka pyta się wyraźnie Co o tym sądzicie ?? Mieliście podobne sny?? Nie pyta się o definicje snu czy to jest jasnowidztwo itp.
Boyka co do twojego snu. Jest ciekawy ale każdy z nas ma różne sny lub podobne sny. Ja sama miałam 2 sny z udziałem UFO. I też nie oglądałam żadnych filmów o ufo ani nie czytałam książek. Już wole prędzej oglądać filmy o duchach.....
Uwierz mi jeszcze może tak się zdarzyć ze kilka razy we śnie zobaczysz UFO 

Hmm co do opinii innych. Jak dobrze zrozumiałam Boyka pyta się wyraźnie Co o tym sądzicie ?? Mieliście podobne sny?? Nie pyta się o definicje snu czy to jest jasnowidztwo itp.

Boyka co do twojego snu. Jest ciekawy ale każdy z nas ma różne sny lub podobne sny. Ja sama miałam 2 sny z udziałem UFO. I też nie oglądałam żadnych filmów o ufo ani nie czytałam książek. Już wole prędzej oglądać filmy o duchach.....

Ostatnio zmieniony ndz wrz 27, 2009 2:17 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

-
- Full Active
- Kontakt:
Ja kiedyś miałem sen, który opisywałem o 14.10.2008 i co nic nie było. Miałem też sen o tym że za 8 lat będzie mój blok wyglądał jak melina. Więc we sny raczej nie powinno się wierzyć bo śnimy o naszych marzeniach, obawach, itp.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
Co za temat.
Proponuję nie robić syfu i post Boyki przenieść do Sennika INFRY.
A co do snu - sen jak sen. Mnie się ostatnio mój ślub śnił, a to po odszyfrowaniu nie oznacza romansu Sarkozy'ego i Putina czy nalotu ufoków na moją piwnicę z nalewkami.
Proponuję nie robić syfu i post Boyki przenieść do Sennika INFRY.
A co do snu - sen jak sen. Mnie się ostatnio mój ślub śnił, a to po odszyfrowaniu nie oznacza romansu Sarkozy'ego i Putina czy nalotu ufoków na moją piwnicę z nalewkami.
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Dokładnie ten temat proszę i trzeba przenieś do Sennika INFRY. I tam można dalej opisywać swoje sny i komentować na rożne sposoby.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.