Kręgi pod Tarnobrzegiem

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Kręgi pod Tarnobrzegiem

Post autor: azor »

Pewien czytelnik poinformował mnie o rzekomych kręgach w lesie pod Tarnobrzegiem na Podkarpaciu. Pisze o tym również Nautilus na swoich stronach. Niestety uważam iż FN nagina dla sensacji fakty i od razu twierdzi że tam ''wylądował'' UFO ;) Choć jest to mój teren ''badań'' stwierdziłem że nie pojadę tam z uwagi na to iz około 1998 roku sam widziałem podobne ''znaki'' w lesie 20 km od Ropczyc było to spowodowane po opadach śniegu oraz silnego wiatru. Wówczas nie zrobiłem żadnego zdjęcia ale wzór był jakby w nieregularne koło. Drzewa młode sosny głównie przygięte niektóre złamane.

Spece od FN rzekomo pytali leśników czy takie zjawisko jest naturalnie możliwe ? Ale nie zaprezentowano ani jednej opinii tych osób więc jest to kolejna ''mowa trawa'' najlepiej od razu stwierdzić że jest to robota ''szarych''.
xedos
Homo Infranius
Kontakt:

Re: Kręgi pod Tarnobrzegiem

Post autor: xedos »

Mój głos w sprawie.

Przekierowanie
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Kręgi pod Tarnobrzegiem

Post autor: azor »

A więc xedos potwierdził moje przypuszczenia jako wyjaśnienie tej sprawy. Szkoda że wówczas nie wykonałem zdjęcia ale kto by pomyślał że z naturalnych przyczyn z czasem zrobią się bajki o lądowaniu UFO w drzewach.

Spotkałem się z relacją świadka, ktory w lecie 2000 roku w lesie w Wysokiej Głogowskiej k/Rzeszowa natknął sie na trzy około 8 metrowe kregi wykonane z małych drzew, paproci i innych krzaków trzy kręgi były usytuowane w kształcie trójkąta. Byłem oczywiście w tym miejscu ale nic nie pozostało świadek wystraszony uciekł z lasu a sprawy nie nagłaśniał a szkoda byłby to pierwszy takie przypadek w Polsce. W pobliżu znajduje się stacja radiolokacyjna dodam że 500 m od niej w 2006 roku powstał ciekawy piktogram w ręcz odludnym miejscu najbliższe domy znajdują sie 1 km dalej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”