Zjawiskami Paranormalnymi a w szczegolnosci zyciem pozaziemskim i zyciem po zyciu
zainteresowalem sie mając 5 lat. Kiedy wszystkie male dzieci chcialy mowic o samochodach, kreskowkach i innych bzdetach, wtedy ja chcialem gadac o duchach, Ufo, porwaniach i tematach zwiazanych z zyciem po zyciu
moim hobby jest rysowanie roznych ras kosmitow, ( a jest ich bardzo duzo, nawet jesli np. rasa plejadian wyglada jak ludzie to i tak nie sa z Ziemi) poprzez wlochate karly po
roznych typach szarakow , reptilian, insektoidow, olbrzymow, latajacych olbrzymow, cybergenetycznych kasjopean az do Elohim i Drakonow.
Internet to wszechstronne narzedzie wiedzy i zla.
pomaga mi nawiazac kontakt z ludzmi znanymi w fachu Ufologii itp.
nawet jak to forum

Moim marzeniem jest nawiazanie kontaktu z inteligentnymi istotami
mimo tak mlodego wieku ziemskiego chcialbym to uczynic ale pierwsza rzecza to nie wiem jak zastosowac channeling bo nigdzie nie uzyskalem pomocy co do tego, a 2 mieszkam w bloku wiec zaden' gwiezdny krazownik' nie zawisnie nad taką meliną jak sląsk ;D
zycie nie bylo dla mnie proste (problem ze zdrowiem, i z psychika)
wierze w reinkarnacje
Nigdy nic nadzwyczajnego nie widzialem , ale bardzo bym chcial
Tak jak juz wspomnialem lubie rysowac, a do tego gram na gitarze ele. , troche na organach, slucham prawie wszystkiego procz reagge, a najbardziej lubie , rock'n'roll, rockabilly i metal, aha ii oczywiscie muzyke ''kosmiczną''
lubie czytac ''prawde'' ze tak powiem i jestem ''oczytany'' w tych tematach (niestety),
Ale wcale nie jestem taki mądry jak to sie wydaje.
jak przyjdzie co do czego sie uczyc nic nie rozumiem, ale jakbym lekture o kosmitach dostal to wszystko wiem.
Szkola powinna uczyc tak? wprowadza zmiany w psychice i doprowadza do nerwicy najwyzszego stopnia, tak jak to w moim przypadku bylo, ale dobra nie wazne.
jest tam wiele zbednych przedmiotow ktore sa zbędne w dalszym zyciu, ale nie jestem dzieckiem rewolucji zeby to wprowadzac bo tak czy siak niema znaczenia.
co z tego ze z checia pomagam chorym i biednym jak i jestem glupi?
Tak nawiasem mowiac nazywam sam siebie '' badaczem kosmitow''

P.S.(przepraszam za jakiekolwiek bledy językowe i interpunkcyjne ale to analfabetyzm)
Dziekuje za uwage i przeczytanie tego tekstu
Namaste