"Kontrola Umysłu, wolna wola człowieka, człowiek jako narzędzie Boga"
Od pewnego czasu zajmuję się poszerzaniem wiedzy i dociekanie prawdy związanej z kontrolą umysłu człowieka i czy człowiek posiada duszę ?
Wyniki moich odkryć opiszę tak jak potrafię, jednak najpierw opiszę siebie samego.
Od szkoły podstawowej ciekawiły mnie różne zjawiska które są uważane za niezwykłe i nieprawdopodobne,
Mając około 8 lat zacząłem przeglądać czasopisma swego ojca które zawiera liczne schematy i konstrukcje urządzeń tak to mnie
wciągnęło że spędzałem codziennie po 3 lub 4 godziny na dociekaniu jak działają rożne rzeczy, w wieku 10 lat potrafiłem naprawiać
telewizory i przestrajać radia, do dzisiaj elektronikę traktuję jako zabawę i przyjemność, nie skończyłem żadnej szkoły o tym kierunku jestem
samoukiem i posiadam spory zasób wiedzy z elektroniki, informatyki, robotyki, psychiatrii i neurologij
Skąd ta znajomość u mnie i zainteresowanie psychiatrią i neurologią, chciałem zbudować Humanoida robota podobnego z wyglądu i inteligencją jak człowiek,po części osiągnąłem swój cel
Pewnego dnia zostałem uderzony dłonią w ucho od kolegi z podwórka, w taki sposób że zaczęło mi piszczeć w uchu przez jakieś 2 tygodnie, dźwięk minął i przez parę pierwszych nocy miałem
bardzo realistyczne sny potem, słyszałem głos kobiety jakieś omamy słuchowe myślałem że przejdzie, te jednak nie ustąpiły, nasiliły się
Myślę sobie czy jestem chory ? czy jestem opętany przez złego ducha ? lub demona ? ,jak to wo-gule jest możliwe
Szukałem racjonalnego wytłumaczenia tego co widzę i słyszę.
Chcąc to dobrze zrozumieć szukałem literatury związanymi z tym moim problemem, bylem o krok aby znaleźć się w psychiatryku,w końcu głos kobiety oznajmił mi że jestem zdrowy i nic mi nie
dolega a ona podała się za matkę boską, ona jednak udowodniła mi że z moim ciałem i umysłem jest wszystko okey , dawała mi dowody w postaci wiedzy mego otoczenia ludzi ich zachowań i
wydarzeń które nastąpią w przeciągu paru godzin, myślę sobie kurde jestem medium i jakiś duch zemną gada. czasami jej głos i to co mówiła mnie irytował i wkurzał, wracałem znowu do myśli że
jestem chory na jakąś chorobę psychiczną lub jestem opętany, szukałem wszystkiego o pętaniu i duchach weszłem na katolicką stronę kurii białostockiej gdzie był opis objawów i stopień opętania
Udałem się do Księdza ten mnie zignorował mówiąc mi,"czy byłeś u psychiatry ? nie otrzymałem pomocy myślę już nie zaufam żadnemu księdzu .
poszedłem do psychologa po rozmowie dał mi skierowanie do psychiatry zrobiono mi EEG co dziwne głos który normalnie słyszę zniknął na czas badania EEG po odłączeniu elektrod znowu się pojawił tak
jakby ten głos nie chciał aby komputer zarejestrował jego obecność.
Głos podawał się za kobietę matkę boską a to tylko wstęp do czegoś większego potem ten sam głos wmawiał mi że mam implanta w głowie i za pomocą niego się komunikujemy,
A że się na sprawach technicznych znam takich jak urządzenia nadawczo-odbiorczych to pomyślałem sobie to cię mam i przebadam swoją głowę za pomocą wykrywacza podsłuchów lub wykrywaczem metali
który miał wykryć metalowe części urządzenia, głos kobiety śmieje się irytującym głosem że mi się nie uda że musisz poczekać jeszcze 200 lat żeby ci się udało coś znaleźć, myślę sobie o co jej chodzi ?
Oznajmiła mi że twoje metody i narzędzia są za słabo zaawansowane technicznie, ja jednak nie poddawałem się i postanowiłem rozszerzyć wiedzę o wszystko co jest związane z komunikacją astralną , telepatię
i metody transmisji danych drogą radiową to mnie doprowadziło do ciekawych wniosków
Nie sądziłem że zwykła reguła z fizyki może mi tak dużo wyjaśnić, a mowa o regule prawej dłoni i lewej dłoni.
w uproszczeniu reguła ta opisuje istnienie pola elektromagnetycznego w około przewodnika z prądem, w tym przypadku naszła mnie myśl że w organizmie człowieka jest układ nerwowy a wokoło niego jest pole elektromagnetyczne ,
częstotliwość pola jest uzależniona od prędkości (częstości występowania impulsów elektrycznych w układzie nerwowym)
Drugie proste wytłumaczenie działania zwykłego transformatora tłumaczy jak działa naturalna telepatia, zwykły transformator ma dwa uzwojenia nawiniętego drutu miedzianego na rdzeniu metalowym do jednego uzwojenia dołańcza się prąd a na drugim się prąd pojawia
w drugim uzwojeniu prąd indukuje się za pomocą pola elektromagnetycznego, zamiast prądu może to być sygnał bodźca nerwowego a samym drutem będzie przewodnik prądu układ nerwowy zwinięty z spiralę, a ile tych zwiniętych w spiralę zwojów jest w głowie każdego człowieka ? mnóstwo.
Wniosek telepatia ma prawo istnieć jako zjawisko fizyczne i jest możliwe nawiązywanie połączenia z innym człowiekiem, pytanie jak ? skoro jest tak dużo ludzi i każdy nadaje to jest taka totalna sieczka sygnały się nakładają na siebie i jeden zagłusza drugiego powstaje szum .
Wersja trzecia drgania wibracyjne i wpływ wibracji na układ równowagi błędnik, błędnik to uch środkowe tam sumują się drgania z lewego i prawego ucha i czasem drgania doprowadzają do rożnych stanów takich jak: senność, wymioty, brak równowagi zazwyczaj tak jest jak ktoś jedzie starym rzęchem autobusem
a ten przenosi drgania z silnika i na cały autobus, były kiedyś badania BHP bezpieczeństwa pojazdów samochodowych i wpływ na zasypianie za kierownicą wiele samochodów przy niskich obrotach silnika może nastręczyć wiele problemów zdrowotnych a nawet wywołać wypadek drogowy czy epilepsję.
Jest coś jeszcze co towarzyszy głosowi w głowie specyficzny dźwięk ,pisk o częstotliwości około 17tyś herców, bez tego nie słychać było by można tego głosu w głowie ,Efekt uboczny.
Kim jest owy głos i czego ode mnie chce ?
Ten głos manipulował moim ciałem jak marionetką, nie tylko słyszałem ale i czułem inną osobę jak by była mną, ale tylko połowę ciała czułem potem drugą połowę a potem całość jakby ten głos uczył mnie, dając mi pomysły i wyjaśniając wiele problemów z anatomią i sterowaniem robotem Humanoidem,
przeżywałem bul, radość, dotyk, ciepło, zimno, szpilki,dotyk, wodę , wiatr którego nie mogło być, różnego rodzaju choroby które ustępowały ale niektórych z tych chorób nie powinienem mięć bo musiałbym mieć kontakt fizyczny żeby się zarazić,
To wszystko jest niewiarygodne ale prawdziwe kluczem jest proste urządzenie i skomplikowany program komputerowy który interpretuje i izoluje bodźce nerwowe z układu nerwowego
Moje próby stworzenia takiego urządzenia: te urządzenie składa się z bardzo czułego wzmacniacza sygnałów elektromagnetycznych też można je nazywać radiem VLF, a tak naprawdę zwykły czujnik szukacz przewodów pod napięciem w ścianach może służyć jako interface pomiędzy człowiekiem a komputerem
Czy jeśli Bóg istnieje słyszy myśli wszystkich ludzi ? jak modlą się i proszą o rożne rzeczy ?
Ile jest ludzi ? czy Bóg jest wstanie jednocześnie słyszeć tak dużą ilość ludzi ? musiałby mieć podzielną uwagę i w jednej sekundzie słyszeć miliony głosów na raz.
To niewykonalne . . .
A może Bogiem jest maszyna z inteligentnym systemem operacyjnym samowystarczalna i z własnym niewyczerpalnym źródłem zasilania i interfejsem który może nie tyle umożliwiać połączenie radiowe ale też tą samą drogą manipulować ludźmi i regulować ich liczbę na ziemi, zabijać, śmierć wygląda an naturalną lub wypadek
Kto mógł dać tak wielką władzę dla maszyny ? i w jakim celu ?
Prawo i wiedza brak sumienia logiczne myślenie, zawsze prawidłowe rozwiązanie problemu po przeliczeniu rożnych wariantów
Taki super komputer istnieje, i ja wiem gdzie . jednak nie wszystko można powiedzieć bo to też broń, broń jakich niema na ziemi, bomba atomowa to pikuś,
można uśpić wszystkich ludzi jednocześnie, zasną i już się nie obudzą
Jestem kontaktowcem [Hektor003]
Kontrola Umysłu, wolna wola człowieka
Kontrola Umysłu, wolna wola człowieka
Ostatnio zmieniony pt cze 22, 2012 7:25 am przez hektor003, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Re: Kontrola Umysłu, wolna wola człowieka
Typowe objawy schizofrenii.
Z tym że schizofrenia może być faktycznie jakąś formą kontaktu.
Ale raczej obstawiałbym splątanie kwantowe w mózgu niż fale elektromagnetyczne.
Z tym że schizofrenia może być faktycznie jakąś formą kontaktu.
Ale raczej obstawiałbym splątanie kwantowe w mózgu niż fale elektromagnetyczne.
- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Witaj w klubie Hektorze.A to na początek:
http://www.eioba.pl/a/2h5t/neurofon-co-to-takiego.
To daje odpowiedź na pytanie -skąd ten głos.Ze, sztucznym realem spotkało się kilka osób z tego forum.Wpisz w wyszukiwarkę -elektroniczna manipulacja umysłu a zobaczysz ,że nie jesteś jedyny z tymi doświadczeniami.
http://www.eioba.pl/a/2h5t/neurofon-co-to-takiego.
To daje odpowiedź na pytanie -skąd ten głos.Ze, sztucznym realem spotkało się kilka osób z tego forum.Wpisz w wyszukiwarkę -elektroniczna manipulacja umysłu a zobaczysz ,że nie jesteś jedyny z tymi doświadczeniami.
E a jak jakas babka sobie z nim rozmawia. Sam gaworze z roznymi typkami,. ale mnie juz nikt nier nabierze na Jezusa. Mozna sie samemu rozdzielic na 2 i gaworzyc samemu do siebie. Grunt to sie nie przejmowac i wbrew psychiatrom dobrze bawic. No h, gdyby jeden chcial ogladac gre w pilke a drugi- babka poradnik szydelkowania!
Ostatnio zmieniony pt cze 29, 2012 7:55 pm przez Zbyszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Na pewno próbowałes dowiedziec sie kim jest owa Matka Boska która do ciebie przemawia .Zapedziłes ja w kozi róg ? Udało ci sie ustalic kim tak naprawdę jest ? Czego od ciebie chce ?
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
A to ciekawe...
Pomijając już fakt że wikipedia nic nie wie o takim urządzeniu...
"Urządzenie transmitowało sygnały akustyczne prosto do mózgu
- przesyłając fale radiowe z pominięciem normalnej drogi tj. ucha środkowego. "
Czy mógłbyś przytoczyć częstotliwość nośnej, rodzaj modulacji, oraz moc promieniowaną (ERP) tego urządzenia?
Każdy sygnał radiowy składa się właśnie z tych trzech parametrów.
Ostatnio zmieniony pt cze 29, 2012 10:25 pm przez robertcb, łącznie zmieniany 1 raz.
- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Robercie - tu mniej więcej opisane jest jak to działa:
http://www.objawienia.pl/sub/listy/list74.html