Układ piramidy w Gizie na plecach
Układ piramidy w Gizie na plecach
Witam, Mój pierwszy post tutaj, więc dzień dobry
Dziwna rzecz przydarzyła mi się ostatnio.Od jakiegoś czasu, często swędzą mnie plecy, ale ignorowałem to. Pare dni temu, oglądałem reportaże o piramidach w Gizie i akurat tego samego dnia, stanąłem przed lustrem, obróciłem się i zauważyłem na plecach trzy kropki których nie miałem wcześniej. Znajoma zrobiła mi zdjęcie i po krótkiej analizie (zero artyzmu i zmysłu artystycznego u mnie), okazało się że są w prawie że identycznej linii i odległościach jak te 3 piramidy w Gizie. Jeszcze raz, na spokojnie porównałem je z tymi ze zdjęć w internecie. Odległości pomiędzy nimi się prawie że zgadzały do milimetra (oczywiście w miarę możliwości oceny zdjęć z komputera), oraz że ta ostatnia najmniejsza piramida nie jest w linii z dwoma, a odchylona trochę w bok. Dokładnie jak w prawdziwym układzie piramid. Czy ktoś miał podobne znaki na ciele ? W zasadzie interesuję się wieloma rzeczami para-X, jestem na 100% przekonany że ostatnio widziałem UFO, w młodości słyszałem dziwne dźwięki, ale nie jestem w stanie nawet przebrnąć przez naukę medytacji, aby ruszyć z tematem o krok dalej (brakuje mi jakiegoś mistrza/opiekuna). Co oznaczają takie znaki i czy często się u was pojawiają ? Jeżeli jest to naprawdę coś ciekawego, to załączę swoje fotki tutaj na forum. Zaznaczam, że tych kropek (małych brązowych) jest na moich plecach od groma i mogą w sumie stanowić pewny wzór, ale sam go nie rozczytam stojąc tyłem do lustra i robiąc sobie fotki. Dziękuję z góry za wszelkie komentarze i sugestie.