Polecamy: Radio Paranormalium · Nieznany Świat · Księgarnia-Galeria Nieznany Świat - internetowy sklep ezoteryczny online

Alan Bielek

Teorie dotyczące 9.11, tajne zakony i stowarzyszenia, New World Order
Awatar użytkownika
aro45
Infrzak
Kontakt:

Alan Bielek

Post autor: aro45 »

Witam, miałem nie tworzyć nowych wątków, ale dlaczego nie,po to jest forum , najwyżej nikt nie odpisze. Może ten temat był tutaj poruszany, nie jestem w stanie wszystkiego przeglądnąć a temat bardzo intrygujący. To totalne sf, jednak nie sądzę aby facet się ośmieszał lub miał nie równo pod sufitem. Głosi takie teorie że nawet mnie szokują , piszę nawet mnie bo ja jestem przekonany że mamy kontakty z " obcymi" oni nie są tacy obcy mamy te same geny więc nie da obcy. Po detonacji bomby atomowej trochę się przestraszyli. Nie wiem czy nam pomogli w jej stworzeniu, ale od 45 roku często się pokazują. Niemieckie vrile? Może a co znaczy słowo vril, to okultystyczna grupa, która pomogła hitlerowi dojść do władzy., Tesla był geniuszem praktykiem a nie teoretykiem Eistajnem. Był projekt pchilladelfia i to nie podlega dyskusji. Był projekt ingerencji w nasze mózgi tzn Amerykanów. Putin oficjalnie powiedział że pracują nad bronią , która zrobi z nas zombi, kłamał? Dodam że podobno wnuczka Rosewelta podobno miała propozycje deportacji na Marsa. Jeśli temat Alana był poruszany, proszę dać namiar.
Awatar użytkownika
AnusMundi
Infrzak

Re: Alan Bielek

Post autor: AnusMundi »

Pytanie: o co Ci właściwie chodzi, Użytkowniku?Piszesz chaotycznie, bezsensownie, z żenującymi błędami ortograficznymi. Najlepiej popraw post i daj znać o co dokładnie chodzi, bo na razie tego nie wiadomo.
Awatar użytkownika
Froncek
Infrzak

Post autor: Froncek »

Ja też nic nie rozumiem. Co zdanie to o czym innym, nie wiadomo o co chodzi.
Awatar użytkownika
aro45
Infrzak
Kontakt:

Przepraszam.nie jest takie proste pisanie za smartfona, wstawia wyrazy po swojemu, owszem można przeczytać czy dobrze się napisało i edukować,, ale wczoraj byłem już trochę nie teges. Nie mam ikonki edytuj. Skupmy się na Alanie resztę moich wypociny zostawmy. Jak będę umiał to post zedytuje. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
aro45
Infrzak
Kontakt:

Propozycję teleportacji nie deportacji ,za muzgi też przepraszam, nie mam aż takiej dyslekcje ja ha.
Ostatnio zmieniony pn sie 11, 2014 8:53 am przez aro45, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Andrzej 58
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Andrzej 58 »

Aro ma kłopoty z łącznością.Temat Alan Bielek..To wkleję linka do wywiadu z Alem , jako wprowadzenie.https://www.youtube.com/watch?v=V4IRbrYTQKM
Awatar użytkownika
aro45
Infrzak
Kontakt:

Dziękuję za wstawienie linku.
ODPOWIEDZ

Wróć do „9.11, TAJNE ZAKONY, NWO”