a z grzeszności też można mieć aureolę?
 a z grzeszności też można mieć aureolę?  </blockquote> Tak, ale czarną, widoczną tylko w dzień...
</blockquote> Tak, ale czarną, widoczną tylko w dzień... 
 a z grzeszności też można mieć aureolę?  </blockquote> Tak, ale czarną, widoczną tylko w dzień...
</blockquote> Tak, ale czarną, widoczną tylko w dzień... 
 a z grzeszności też można mieć aureolę?  </blockquote> <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Ronin" data-cid="117742" data-time="1413540778"> Tak, ale czarną, widoczną tylko w dzień...
</blockquote> <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Ronin" data-cid="117742" data-time="1413540778"> Tak, ale czarną, widoczną tylko w dzień...  </blockquote> Sama sobie odpowiem. Można! dla przykładu; Piłsudckiego grzesznika pochowano w glorii na Wawelu, a niczym świętego patriotę Dmowskiego na warszawskim Bródnie.
</blockquote> Sama sobie odpowiem. Można! dla przykładu; Piłsudckiego grzesznika pochowano w glorii na Wawelu, a niczym świętego patriotę Dmowskiego na warszawskim Bródnie. przy ruchu przewodami i towarzyszących temu silnych emocjach - silne emocje wywołuje miłość, ale i nienawiść, to czego w kim więcej ..Froncek, a tak nawiasem  te stare powiedzonka są świetne, nie tylko "świecić oczami", ale i "spalić się ze wstydu", "zagotować się ze złości"
 przy ruchu przewodami i towarzyszących temu silnych emocjach - silne emocje wywołuje miłość, ale i nienawiść, to czego w kim więcej ..Froncek, a tak nawiasem  te stare powiedzonka są świetne, nie tylko "świecić oczami", ale i "spalić się ze wstydu", "zagotować się ze złości"  </blockquote>Jeszcze jest takie powiedzenie "myślałem, że wyjdę z siebie", wyjdę z siebie i stanę obok" (obee
</blockquote>Jeszcze jest takie powiedzenie "myślałem, że wyjdę z siebie", wyjdę z siebie i stanę obok" (obee  ?)
 ?)
 </div></blockquote>hahaha, znam to powiedzenie, moja mama też musiała za mnie  świecić oczami,  czy  to oznaka stersu?,,,,,,napisałem to jako żart nie bierzcie tego  wytłumaczenia poważnie
</div></blockquote>hahaha, znam to powiedzenie, moja mama też musiała za mnie  świecić oczami,  czy  to oznaka stersu?,,,,,,napisałem to jako żart nie bierzcie tego  wytłumaczenia poważnie