Fizycy potwierdzają, że wszechświaty równoległe istnieją
Re: Fizycy potwierdzają, że wszechświaty równoległe istnieją
Arku 1973 - Ja nie interesuję się UFO itd. ani go nie widziałam, o tym, to mam bardzo mgliste pojęcie, ale już samo dziwne światło pojawiające się znikąd jest mi znane i jeszcze zauważyłam trudność, jaka od razu po Twojej relacji mi się tutaj nasunęła - wyraźną ich( istot z innej rzeczywistości) trudność z utrafieniem we właściwy czas, jaki przypuszczalnie sobie zaplanowali. To nasunęło mi się przy rozmowie z wszystkimi pojawiającymi się w tak dziwny sposób i w dziwnych okolicznościach, oni dopytywali mnie albo wprost o nasz rok, albo śledzili według mojej reakcji po opowiedzeniu mi różnych zdarzeń, czy one już wydarzyły się w naszej rzeczywistości, czy nie.Kobieta chciała koniecznie utrafić na dzień mojej studniówki, w końcu znalazła ten dzień, ale np. rok później zaczepiła mnie w innym mieście( też ciekawe) z zapytaniem - czy mam dzisiaj studniówkę i znikła. Wyraźnie mam takie wrażenie, że oni przebijając się do naszej rzeczywistości muszą szukać odpowiedniego miejsca i czasu, żeby cośkolwiek dała ta wizyta. Także takie migawki mogą świadczyć o szukaniu czegoś zaplanowanego i konkretnego mającego wydarzyć się w naszej rzeczywistości. Muszę to chyba napisać, wygląda to jak regulowanie i zmienianie jej ścieżek, ingerencja właśnie w tym celu. Wiedzą dokąd coś zmierza i próbują to zatrzymać i odbić w inną stronę. Ciekawe dokąd zmierza nasza nauka, czy kiedyś i dla nas nie będzie to możliwe, rzecz w tym tylko, że będziemy szukać siebie po innych jeszcze rzeczywistościach.

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="danut" data-cid="118486" data-time="1416234368">hahaha Wypadło na Panią Rutkowską i dwie części w jednej książce.  Współpraca i pisanie w telewizorze, kontakt przez telewizor - chciałabym abyście widzieli moje wtenczas oczy na tą wiadomość, choć śmieszne wtedy, teraz już takim się nie wydaje. A ten ktoś objawia się i tak w paru już osobach poznanych w internecie( przez monitorek)..</blockquote> Danut, gdyby na podstawie Twoich przeżyć opisanych w tej książce książki nakręcić film, idealnie odwzorowac miejsca, zdarzenia, emocje, odpowiednio dobrać i ucharakteryzować aktorów  - to było by coś :) lepsze niż SF. Co do rozmowy przez telewizor to jest możliwa takze w dosłownym sensie. http://www.skype.com/pl/download-skype/skype-for-tv/

Ostatnio zmieniony ndz gru 07, 2014 7:05 pm przez robertcb, łącznie zmieniany 1 raz.

To było dokładnie powiedziane - pisał w telewizorze, nie umiałam sobie tego wyobrazić, było natenczas dla mnie śmieszniejsze niż inscenizowanie takich rozmów w celach komediowych  z obrazem i odbiorem tvp. Teraz zafascynował mnie pomysł o odczytywaniu komputerowym scenicznym wspomnień w razie takiej potrzeby bez zakłamań.. - też się ziści, zobaczysz  .
.

.
.Re: Fizycy potwierdzają, że wszechświaty równoległe istnieją
Danut, mam już książkę, pobieżnie teraz przejrzałem i piszesz tam że te rzeczy przeniesione ze światów równoległych znikały gdy ich nie akceptowałaś mentalnie, ale gdy je zaakceptowałś to zostawały.Czy zachowało się do dziś coś z tych "zaakceptowanych" rzeczy?

Ostatnio zmieniony pn gru 08, 2014 5:35 pm przez robertcb, łącznie zmieniany 1 raz.

robertcb - U mnie nie, ja ich nie mam. Jednak jeżeliby, gdzieś zachowały się a ludzie nie mieli pojęcia z czym mają do czynienia, to nie mam pomysłu jakby je odszukać. Mam na myśli szczególnie pozostawioną mi książkę, była biała z czarnym literowym nadrukiem, miała około 300 stron. O ile nie została spalona, bo odwiedziwszy dawne swoje mieszkanie w celu zabrania swoich książek, uzyskałam taką informację od właściciela, że wszystkie zostały spalone w piecu CO i że za późno przyjechałam po nie. Nazwiska autorki nie pamiętam, ale miało być opisane w niej moje życie. Na razie taką piszę jeszcze i tej nie ma wydanej. W tamtych latach była moda oddawania bardzo dużo papierowych rzeczy na makulaturę, a gdyby..  rok wydania wydrukowany na niej musiał być nierealny dla naszej rzeczywistości..
 rok wydania wydrukowany na niej musiał być nierealny dla naszej rzeczywistości.. 

rok wydania wydrukowany na niej musiał być nierealny dla naszej rzeczywistości..
 rok wydania wydrukowany na niej musiał być nierealny dla naszej rzeczywistości.. - Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Nazwiska autorki nie pamiętam, ale miało być opisane w niej moje życie. Domyślam się Danusiu , kto opisze Twoje życie.Już kiedyś zasygnalizowałem Ci tą opcję.To ma być uzupełnienie tej wydanej książki.

Andrzeju 58 - ale nie możesz tego zrobić, gdyż go nie znasz   .Ja cały czas pisząc tę drugą książkę, teraz mam wrażenie takie ze znam z niej zdania na pamieć, jest to bardzo dziwne, bo przecież piszę od siebie, ktoś z zaświatowych mi podpowiada???
 .Ja cały czas pisząc tę drugą książkę, teraz mam wrażenie takie ze znam z niej zdania na pamieć, jest to bardzo dziwne, bo przecież piszę od siebie, ktoś z zaświatowych mi podpowiada???

.Ja cały czas pisząc tę drugą książkę, teraz mam wrażenie takie ze znam z niej zdania na pamieć, jest to bardzo dziwne, bo przecież piszę od siebie, ktoś z zaświatowych mi podpowiada???
 .Ja cały czas pisząc tę drugą książkę, teraz mam wrażenie takie ze znam z niej zdania na pamieć, jest to bardzo dziwne, bo przecież piszę od siebie, ktoś z zaświatowych mi podpowiada???- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Pierwsze zdanie Danusiu to cytat z Ciebie.Powiem Ci ,że tą wydaną książkę już ktoś przeczytał jakieś dwa lata temu.Dobrze Ci się wydaje ,że te zdania posuwa Ci ktoś z zewnątrz .Co do autorki tej książki to ma wyjątkowy talent  a oprócz tego wiedzę , która wybiega ponad przeciętność.Wiem nawet o czym ta książka będzie (mam swoje źródła informacji).

Andrzeju - a mnie właśnie o to chodzi, aby znaleźć odpowiedź na pytanie, czy oprócz moich rąk w tej rzeczywistości nie dostała się ona wtedy w czyjeś jeszcze, inne ręce, to była by wielka rewelacja, gdyby tak się właśnie stało. Gdyby odnalazła się taka osoba,  bo też mniej więcej wiem o czym ona była. Tylko, że nie chodzi w tym o to, że ktoś inny niż ja w naszej rzeczywistości, w naszej linii czasowej będzie opisywał moje życie, nie jest ono słynne, jest szare i ciężkie, więc nie ma ku temu powodu.

- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="danut" data-cid="118793" data-time="1418066695">Andrzeju - a mnie właśnie o to chodzi, aby znaleźć odpowiedź na pytanie, czy oprócz moich rąk w tej rzeczywistości nie dostała się ona wtedy w czyjeś jeszcze, inne ręce, to była by wielka rewelacja, gdyby tak się właśnie stało. Gdyby odnalazła się taka osoba,  bo też mniej więcej wiem o czym ona była. Tylko, że nie chodzi w tym o to, że ktoś inny niż ja w naszej rzeczywistości, w naszej linii czasowej będzie opisywał moje życie, nie jest ono słynne, jest szare i ciężkie, więc nie ma ku temu powodu.</blockquote>Nie zdajesz sobie sprawy Danusiu w jakie klocki zostałaś wmanewrowana.Twoje życie jest częścią większej całości.Powielanie zdarzeń , to klucz do rozwiązania tej zagadki.