Jacek Przypadek mówi Cześć
Re: Jacek Przypadek mówi Cześć
Witaj na forum wiele rzeczy mnie przeraża ale ateizm i kpiny z religii nie.Czy masz do powiedzenia o reptilianach coś mądrego czy głupiego też nie ma znaczenia ludzie zapisują się na fora głównie po to by ględzić o swoich poglądach i przekonaniach...a każdy i tak ma lepsze niż inni no chyba,że inni się z nim zgadzają.Witaj,więc w gronie naszych ego,które i tak już swoje wiedzą 

- JacekPrzypadek
- Początkujący
Panie.X(od razu przejdźmy na per pan, nasze stosunki pozostaną dzięki temu bardziej dyplomatyczne) nie chcę tutaj niczego sugerować, aczkolwiek wygląda to tak jakby Pan siał propagandę w celach dezinformacyjnych, po czyjej Pan stoi stronie - ludzi czy istot pozaziemskich. Niemniej jednak witam ciepło  Witaaj Lilith, mam niedyskretne pytanie, masz może na imię Estera?
 Witaaj Lilith, mam niedyskretne pytanie, masz może na imię Estera? 

Witaaj Lilith, mam niedyskretne pytanie, masz może na imię Estera?
 Witaaj Lilith, mam niedyskretne pytanie, masz może na imię Estera? Re: Jacek Przypadek mówi Cześć
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JacekPrzypadek" data-cid="120873" data-time="1423476004">Witaaj Lilith, mam niedyskretne pytanie, masz może na imię Estera? </blockquote> No nie trafiłeś nawet na E...  nie zaczyna się imię me 

- JacekPrzypadek
- Początkujący
Przepraszam zatem za nietakt. 

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JacekPrzypadek" data-cid="120906" data-time="1423511360">Przepraszam zatem za nietakt. </blockquote>nie ma za co