Ufo Wegorzewo
- 
				carcharodon
- Początkujący
Ufo Wegorzewo
Duza aktywnosc ufo w Polsce i nie tylko,link do filmu z Wegorzewa z dn 12.06.2016.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=UMeuAWm ... MeuAWmoK-Q </a>

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=UMeuAWm ... MeuAWmoK-Q </a>
- 
				carcharodon
- Początkujący
Re: Ufo Wegorzewo
Tu podaje link do filmu na ktorym nagrane sa obiekty ktore niestety nie sa widoczne gołym okiem,poniewaz lataja z ogromnymi predkosciami 
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=Khgehli ... hlix_QQ</a>
film nie jest przyspieszany nałozony został tylko filtr

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=Khgehli ... hlix_QQ</a>
film nie jest przyspieszany nałozony został tylko filtr
- 
				CursedAkira
- Początkujący
Ciężko mi powiedzieć co to jest. Może jakiś dron, albo świetlik, a może nawet coś bardziej niezidentyfikowanego. Jedno wymaga pochwalenia, mianowicie jakość nagrania. Bardzo dobry materiał, który można analizować, a nie to co zazwyczaj się ogląda, czyli filmiki nagrywane kawałkiem płyty chodnikowej..

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="CursedAkira" data-cid="123945" data-time="1467107741">
Ciężko mi powiedzieć co to jest. Może jakiś dron, albo świetlik, a może nawet coś bardziej niezidentyfikowanego. Jedno wymaga pochwalenia, mianowicie jakość nagrania. Bardzo dobry materiał, który można analizować, a nie to co zazwyczaj się ogląda, czyli filmiki nagrywane kawałkiem płyty chodnikowej..
</blockquote>
Zawsze sam sobie odpisujesz ? I następne pytanie co jest niezwykłego w sfilmowanym w dużym zbliżeniu kawałku obdrapanej ściany ?

</blockquote>
Zawsze sam sobie odpisujesz ? I następne pytanie co jest niezwykłego w sfilmowanym w dużym zbliżeniu kawałku obdrapanej ściany ?
- 
				carcharodon
- Początkujący
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Ronin" data-cid="124097" data-time="1468113215">
</blockquote>
Wszystko ok?,bo nie za bardzo wiem o co Ci chodzi

</blockquote>

Ostatnio zmieniony pn lip 11, 2016 2:30 pm przez carcharodon, łącznie zmieniany 1 raz.

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="carcharodon" data-cid="124099" data-time="1468241069">
</blockquote>
Głównie to chodzi mi o ten Twój link z filmikiem pokazującym w dużym zbliżeniu obdrapaną ścianę i przesuwający się szybko kursor po ekranie komputera... Ale jak Ty nie dostrzegasz tego typu rzeczy w proponowanych przez siebie "niezwykłościach" to ja nie mam pytań

</blockquote>
Głównie to chodzi mi o ten Twój link z filmikiem pokazującym w dużym zbliżeniu obdrapaną ścianę i przesuwający się szybko kursor po ekranie komputera... Ale jak Ty nie dostrzegasz tego typu rzeczy w proponowanych przez siebie "niezwykłościach" to ja nie mam pytań

- 
				carcharodon
- Początkujący
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Ronin" data-cid="124143" data-time="1469239369">
</blockquote>
Dla Twojej wiadomosci
Film nie ma zblizenia.Ta odrapana sciana to filtr.Ten kwadracik nie duzy wiesz tam na dole w lewym rogu to wycinek bez filtra,i gdzie masz tam kursor,uzyj głowki troche ."Jak nie dostrzegasz tego typu rzeczy "to nie zadawjaj juz głupich pytan:)
 to wycinek bez filtra,i gdzie masz tam kursor,uzyj głowki troche ."Jak nie dostrzegasz tego typu rzeczy "to nie zadawjaj juz głupich pytan:)

</blockquote>
Dla Twojej wiadomosci
Film nie ma zblizenia.Ta odrapana sciana to filtr.Ten kwadracik nie duzy wiesz tam na dole w lewym rogu
 to wycinek bez filtra,i gdzie masz tam kursor,uzyj głowki troche ."Jak nie dostrzegasz tego typu rzeczy "to nie zadawjaj juz głupich pytan:)
					Ostatnio zmieniony ndz lip 24, 2016 3:08 pm przez carcharodon, łącznie zmieniany 1 raz.

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="carcharodon" data-cid="124152" data-time="1469371441">
Dla Twojej wiadomosci
Film nie ma zblizenia.Ta odrapana sciana to filtr.Ten kwadracik nie duzy wiesz tam na dole w lewym rogu to wycinek bez filtra,i gdzie masz tam kursor,uzyj głowki troche ."Jak nie dostrzegasz tego typu rzeczy "to nie zadawjaj juz głupich pytan:)
</blockquote>
A jak "filtr" to spoko, to wszystko tłumaczy Jeszcze tylko jedno naiwne pytanie... czemu obraz z tego małego kwadracika, nie pokrywa się z obrazem "przefiltrowanym" ?
 Jeszcze tylko jedno naiwne pytanie... czemu obraz z tego małego kwadracika, nie pokrywa się z obrazem "przefiltrowanym" ?

Dla Twojej wiadomosci
Film nie ma zblizenia.Ta odrapana sciana to filtr.Ten kwadracik nie duzy wiesz tam na dole w lewym rogu
 to wycinek bez filtra,i gdzie masz tam kursor,uzyj głowki troche ."Jak nie dostrzegasz tego typu rzeczy "to nie zadawjaj juz głupich pytan:)</blockquote>
A jak "filtr" to spoko, to wszystko tłumaczy
 Jeszcze tylko jedno naiwne pytanie... czemu obraz z tego małego kwadracika, nie pokrywa się z obrazem "przefiltrowanym" ?
 Jeszcze tylko jedno naiwne pytanie... czemu obraz z tego małego kwadracika, nie pokrywa się z obrazem "przefiltrowanym" ?Re: Ufo Wegorzewo
to owady ,prawdopodobnie mucha domowa . To nie filtr tylko zastosowanie efektu uwypuklenia  w obróbce komputerowej . Mniejsza o to czy  w programie  zewnętrznym czy takie możliwości ma kamera . Nie jest to filtr.

<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="arek" data-cid="124338" data-time="1470719536">
to owady ,prawdopodobnie mucha domowa . To nie filtr tylko zastosowanie efektu uwypuklenia w obróbce komputerowej . Mniejsza o to czy w programie zewnętrznym czy takie możliwości ma kamera . Nie jest to filtr.
</blockquote>
Arek kolejny raz brawo Ty Także zauważyłem, pewne "nieścisłości", ale skoro interlokutor się upiera... To chciałem poznać szczegóły odkrycia
 Także zauważyłem, pewne "nieścisłości", ale skoro interlokutor się upiera... To chciałem poznać szczegóły odkrycia  Nawet wziąłem słowo filtr w cudzysłów
 Nawet wziąłem słowo filtr w cudzysłów 

to owady ,prawdopodobnie mucha domowa . To nie filtr tylko zastosowanie efektu uwypuklenia w obróbce komputerowej . Mniejsza o to czy w programie zewnętrznym czy takie możliwości ma kamera . Nie jest to filtr.
</blockquote>
Arek kolejny raz brawo Ty
 Także zauważyłem, pewne "nieścisłości", ale skoro interlokutor się upiera... To chciałem poznać szczegóły odkrycia
 Także zauważyłem, pewne "nieścisłości", ale skoro interlokutor się upiera... To chciałem poznać szczegóły odkrycia  Nawet wziąłem słowo filtr w cudzysłów
 Nawet wziąłem słowo filtr w cudzysłów