Niezidentyfikowany obiekt latający?
Niezidentyfikowany obiekt latający?
Witam serdecznie. Ostatnio odkopywałem stare archiwum i natrafiłem na filmiki burz, które kiedyś z bratem nagrywałem. Przypomniałem sobie o dośc ciekawym incydencie jaki nas pewnego razu spotkał spotkał.
Nazwałem ów obiekt "kropka", nie wiem co to było, nie wyciągam pochopnych wniosków. Jednak kilka testów kropka zdała pomyślnie (na to czy to nie jest przypadkiem jakieś zjawisko opytyczne).
Chciałbym abyście zapoznali się z materiałem który dla Was przygotowałem. Jakość obrazu słaba ale troche to było konwertowane (z telefonu na kompa, później znów na kompie, później jeszcze wrzucajac na youtubie) dlatego prosze abyście to oglądali na zmaksymalizowanym oknie, wtedy będziecie to w maire dokłądnie widzieli
LINK DO FILMU (film trwa niecałe 5 minut, są to dwa fragmenty z nagrań, podczas których to widać)
Odnośnie tych testów to jeśli przysłuchiwaliscie sie dokłądnie rozmowie i jesteście spostrzegawczy to zauważyliście że specjalnie poruszałem kamerą, upewniałem się czy nie były to krople. Drugi fragment filmu (0.23 w nocy) kręciłem przy otwartym oknie aby wykluczyć wszelakiego rodzaju odbicia, rozszczepienia, abberacje, dyfrakcje itp.
Nie mam duzego doświadczenia i wiedzy związanej z UFO (przeczytałem może z 2 ksiazki na ten temat :rolleyes: ) dlatego prosze Was o opinie w tej sprawie
Nazwałem ów obiekt "kropka", nie wiem co to było, nie wyciągam pochopnych wniosków. Jednak kilka testów kropka zdała pomyślnie (na to czy to nie jest przypadkiem jakieś zjawisko opytyczne).
Chciałbym abyście zapoznali się z materiałem który dla Was przygotowałem. Jakość obrazu słaba ale troche to było konwertowane (z telefonu na kompa, później znów na kompie, później jeszcze wrzucajac na youtubie) dlatego prosze abyście to oglądali na zmaksymalizowanym oknie, wtedy będziecie to w maire dokłądnie widzieli
LINK DO FILMU (film trwa niecałe 5 minut, są to dwa fragmenty z nagrań, podczas których to widać)
Odnośnie tych testów to jeśli przysłuchiwaliscie sie dokłądnie rozmowie i jesteście spostrzegawczy to zauważyliście że specjalnie poruszałem kamerą, upewniałem się czy nie były to krople. Drugi fragment filmu (0.23 w nocy) kręciłem przy otwartym oknie aby wykluczyć wszelakiego rodzaju odbicia, rozszczepienia, abberacje, dyfrakcje itp.
Nie mam duzego doświadczenia i wiedzy związanej z UFO (przeczytałem może z 2 ksiazki na ten temat :rolleyes: ) dlatego prosze Was o opinie w tej sprawie
Ostatnio zmieniony sob sty 24, 2009 5:21 pm przez lemon, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Niezidentyfikowany obiekt latający?
Jeśli bus mogl to bardzo bym pomrosil o przeslanie mi tego filmu na maila bede wdzieczny bo z tego co wiem youtube konwertuje troche pliki a bardzo bym chcial sie pobawic tym filmikiem jesli to nie klopot to najlepiej to jeszcze z przed twojej edycji tego filmiku
ogrzyslaw@o2.pl
ogrzyslaw@o2.pl
Ostatnio zmieniony sob sty 24, 2009 5:43 pm przez Ogrzyslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
"Współczesny świat znajduje się w stanie tak daleko posuniętego rozkładu, iż nie powinniśmy się obawiać, że się nie zawali."
[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
-
- Infrańczyk
- Kontakt:

[quote name='UFOKlaudia' post='48092' date='sob, 24 sty 2009 - 20:34']
Interesujący filmik... Moim zdaniem samolot to nie jest, latarnia z pewnością, gwiazda też nie... hmm... nie wiem... to mogło być UFO...[/quote]
Bo to jest UFO.
UFO - to niezidentyfikowany obiekt latający. A obiekt na filmie jest niezidentyfikowany. Nie myślmy, że UFO = kosmici.

Bo to jest UFO.
UFO - to niezidentyfikowany obiekt latający. A obiekt na filmie jest niezidentyfikowany. Nie myślmy, że UFO = kosmici.
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********

-
- Infrańczyk
- Kontakt:
UFO-to też kosmici ;>
Ich statki są niezidentyfikowane = UFO

[quote name='UFOKlaudia' post='48155' date='nie, 25 sty 2009 - 13:42']UFO-to też kosmici ;>
[/quote]
Skąd taki wniosek?
Niezidentyfikowane obiekty też pochodzą z Ziemi i stworzyli je ludzie.

Skąd taki wniosek?
Niezidentyfikowane obiekty też pochodzą z Ziemi i stworzyli je ludzie.
[ external image ]

-
- Infrańczyk
- Kontakt:
No tak, ale także pochodzą z kosmosu i stworzyli je kosmici 

Ostatnio zmieniony ndz sty 25, 2009 1:05 pm przez UFOKlaudia, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote name='UFOKlaudia' post='48180' date='nie, 25 sty 2009 - 15:04']No tak, ale także pochodzą z kosmosu i stworzyli je kosmici
[/quote]
Jakieś dowody?
To jest TYLKO domysł Twój.

Jakieś dowody?
To jest TYLKO domysł Twój.
[ external image ]

-
- Infrańczyk
- Kontakt:
[quote name='Zit' post='48184' date='nie, 25 sty 2009 - 15:11']Jakieś dowody?
To jest TYLKO domysł Twój.[/quote]
dużo ludzi widzi takie obiekty... Zgodzę się, że większość pochodzi z Ziemi i została stworzona przez ludzi... Ale takie obiekty musiały zostać stworzone na bazie czegoś? Musieli mieć jakiś wzór, czy coś... Ludzie sami by sobie tak szybko nie skonstruowali takich "samolotów", które lecą z baaardzooo,baardzo szybko...
UFO to nie tylko jakieś samoloty pochodzące z Ziemii, których normalny człowiek nie może rozpoznać i dlatego jest niezidentyfikowany, ale także obiekty, które specjaliści nie mogą rozpoznać i zaliczane są one jako pochodzące z kosmosu, czyli nie z Ziemii...
To jest TYLKO domysł Twój.[/quote]
dużo ludzi widzi takie obiekty... Zgodzę się, że większość pochodzi z Ziemi i została stworzona przez ludzi... Ale takie obiekty musiały zostać stworzone na bazie czegoś? Musieli mieć jakiś wzór, czy coś... Ludzie sami by sobie tak szybko nie skonstruowali takich "samolotów", które lecą z baaardzooo,baardzo szybko...
UFO to nie tylko jakieś samoloty pochodzące z Ziemii, których normalny człowiek nie może rozpoznać i dlatego jest niezidentyfikowany, ale także obiekty, które specjaliści nie mogą rozpoznać i zaliczane są one jako pochodzące z kosmosu, czyli nie z Ziemii...