Wakacje Bulgaria *UFO*

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Awatar użytkownika
boyka
Infrzak
Kontakt:

Wakacje Bulgaria *UFO*

Post autor: boyka »

Witam,obiecałem że jak zobaczę UFO dam znać i tak się teraz stanie.

Teren:Hotel

Miejsce skąd widziałem UFO: Balkon

Godziny: 23:45(specjalnie spojrzałem na zegarek)(Godzina według czasu Bulgarskiego czyli 2 godziny do przodu)

Siedziałem z moim Wujkiem i z takim państwem które poznaliśmy , miło nam się rozmawiało aż nagle nad nami przeleciały dwa obiekty o odległości 5 m od siebie.Wszyscy widzieli to zdarzenie (wszyscy my)

Opisze trochę te obiekty

Nie były kształtu spodka były kształtu trójkąta jedno było czerwone światło po środku a dwa żółte migające, obiekty się obkręcały lecz nie zmieniały koloru .Aparat miałem przy sobie specjalny sobie kupiłem na UFO z 8.1 mega pixeli 2.7 move selection(że w ruchu utrzymam zdjęcie i nie będzie rozmazane) szybko go wyjąłem i chciałem zrobić zdjęcie lecz bateria słaba a pokazywało pełną za przeproszeniem wkurwiłem się bo miałem obiekt nad swoją głowa a nie mogłem go zfotograwować. Obiekt poleciał i po 30 minutach (widok był też na morze) nad wodą posuwał sie bardzo szybko obiekt z kolorem zółto brązowy. Znowu wyciągłem apart i daje żeby robiło zdjęcie a tu znowu rozładowana jak cały pasek jest. Obiekt znowu przeleciał i po 15 minutach jak dalem zdjęcie żeby zrobić zdjęcie wujkowi to aparat robił zdjęcie więc niewiem czemu niechciał zrobić zdjęcia podejżewam jakieś fale elektromagnetyczne wydzielające od tych obiektów że nie mogłem robić .Dodam że aparat jest na baterie alkaliczne . Odpowiem na wszystkie pytania

To zdecydowanie nie był samolot nie było słychać żadnych dźwięków

I nie piłem niczego :>
Ostatnio zmieniony pn cze 29, 2009 12:40 pm przez boyka, łącznie zmieniany 1 raz.
Wojownik Chrystusa zabija spokojnie, a umiera jeszcze spokojniej. Umierając wyświadcza przysługę sobie, a zabijając - Chrystusowi! ...
Awatar użytkownika
Dreamer
Infrańczyk
Kontakt:

Re: Wakacje Bulgaria *UFO*

Post autor: Dreamer »

Czy po odlocie obiektów moc baterii wróciła?

Ja tylko przypomnę że również miałem podobną sytuację gdzie w czacie przelotu trójkątnego obiektu padły mi baterie, choć miałem pewność że były sprawne.

Nie mniej jednak siła obserwacji maleje gdy brak dowodu w postaci zdjęcia
Awatar użytkownika
boyka
Infrzak
Kontakt:

[quote name='Dreamer' post='56207' date='pon, 29 cze 2009 - 17:47']Czy po odlocie obiektów moc baterii wróciła?

Ja tylko przypomnę że również miałem podobną sytuację gdzie w czacie przelotu trójkątnego obiektu padły mi baterie, choć miałem pewność że były sprawne.

Nie mniej jednak siła obserwacji maleje gdy brak dowodu w postaci zdjęcia[/quote]

tak baterie były jak nowe
Wojownik Chrystusa zabija spokojnie, a umiera jeszcze spokojniej. Umierając wyświadcza przysługę sobie, a zabijając - Chrystusowi! ...
Awatar użytkownika
boyka
Infrzak
Kontakt:

Znalazłem jakieś video . Obiekt jest podobny tylko miał jedno światło czerwone i dwa na skrzydłach w sensie jedno na jednym drugie nad drugim :

http://www.youtube.com/watch?v=XZpqpBVOa1U
Awatar użytkownika
Konrad666
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Konrad666 »

No tak, próby fotografowania UFO są zawsze takie same...praktycznie zawsze pada bateria w aparacie, są zakłócenia w kamerach, zakłócenia w nadajnikach telewizyjnych, czy w radiu. Jeżeli obiekt jest bardzo blisko nas to nie będziemy w stanie tego udokumentować, bo to najprawdopodobniej zakłócenia spowodowane silnym polem magnetycznym, czy czymś w tym rodzaju. Z tego co czytałem na necie i na innych forach lub oglądałem w TV, zawsze pojawia się ten sam problem.
Awatar użytkownika
boyka
Infrzak
Kontakt:

To da się jakoś zabezpieczyć aparat przed tymi falami czy nie?
Awatar użytkownika
Konrad666
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Konrad666 »

[quote name='boyka' post='56222' date='pon, 29 cze 2009 - 19:50']To da się jakoś zabezpieczyć aparat przed tymi falami czy nie?[/quote]

Ja nie mam pojęcia....moim zdaniem chyba nie da się, bynajmniej ja o czymś takim nie słyszałem, żeby można było aparat zabezpieczyć przed falami magnetycznymi. Zauważ, że fale potrafią przenikać przez warstwy przedmiotów...to zależy od rodzaju fali. Ale zauważ również, że są mimo wszystko fotografie na których widać NOLa, tylko, że te obiekty są w pewnej odległości od obserwatora. No i naturalnie pozostaje kwestia, czy przypadkiem zdjęcie nie zostało podrobione.
Awatar użytkownika
Christof
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Christof »

Chyba 99% zgłaszanych obecnie zdjęć z UFO, robionych było aparatami cyfrowymi lub z dużą dozą elektroniki. Stąd pewnie ich wrażliwość na różne promieniowania. Ciekawe czy zakłócenia takie dotyczyłyby również klasycznego aparatu, bez żadnych samoustawień. Tylko czy w razie zauważenia czegoś interesującego, obserwator zdążyłby przygotować sprzęt i pstryknąć zdjęcie.
Jasne, że jestem szalony, ale to nie znaczy, że nie mam racji.

Jestem szalony, a nie chory.

Robert Anton Wilson
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”