Szukam osób z "misją"
Szukam osób z "misją"
Czesc jestem Gothic.. Niektorzy moze mnie znaja z innych for ezoterycznych niektorzy nie znaja.. Wiec.. Siema wszystkim
Chciałbym się zapytac wszystkich użytkowników całego forum.. tak jak w temacie.. Czy ma/ mial ktos z was poczucie misji ktora musi wykonac w tym zyciu ?? Duchowej misji.. Szczegółów narazie nie pisze jestem ciekaw jaki bedzie odzew
Pozdrawiam 
-
spacemaster92
- Full Active
- Kontakt:
Re: Szukam osób z "misją"
Bardzo serdecznie cię witam. Ja takie uczucie mam od 2 lat tylko nie wiem czega ta "misja" miałaby tyczyć.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
- Niekwestionowany96
- Infranin
- Kontakt:
Ja mam misje aby przetrwać nadchodzącą przemianę ziemi
. Cały czas to czuje 
</div>
Noo chodzi o to, ze sa osoby na Ziemii ktore maja podwyzszyc wibracje Ziemii. Pomoc przejsc przez ten trudny okres i czesto jest tak ze zapomna o celu misji jak sie inkarnuja, ale jakies pozostalosci takie slady po tym zostaja.. ja nie zapomnialem o tym albo hmm moze inaczej.. przypomnialem sobie w odpowiednim czasie. Mam dwoch opiekunow przy sobie i to m.in. dzieki ich staraniom wszystko przypomnialem sobie ja jestem jednym z nich jakby jestesmy rodzina ale oni obiecali ze beda mnie tu jakby pilnowac
heh.. No i dostalem za zadanie wylapywanie tych ludzi ktorzy moga cos zrobic w tym kierunku Misji... nie chce tworzyc zadnej organizacji czy cos;p poprostu chcialbym sie zorientowac ile takich osob jest i ewentualnie komus pomoc sobie przypomniec/sie rozwinac 
Ja mam cos takiego, taka myśl, że musze trenować sztuki walki hehe, cos z militariami, chemia itp. cały czas mi to chodzi po glowie, nie wiem, tak jak bym mial sie do czegoś przygotować... 
Witamy na forum 
Sądzę, że miałem uczucie misji i domyślam się czego może dotyczyć.
Sądzę, że miałem uczucie misji i domyślam się czego może dotyczyć.
-
spacemaster92
- Full Active
- Kontakt:
Gothic mi możesz pomóc się dowiedzieć o mojej misji. Albo nie mam żadnej misji tylko wyobraźnia płata mi figle?
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
Moze wyobraznia ;p Ja sobie zadawalem to pytanie przez chyba dobre.. 4 lata.. tak konkretnie i w medytacji wkoncu kiedys przyszla odpowiedz ale wczesniej jeszcze ciekawe rzeczy sie wydarzyly o ktorych tu chyba nie napisze bo mi sie nie chce rozwodzic.. Proponowalbym sie najpierw skontaktowac z jakims wyzszym bytem, przewodnikiem
Chyba ze juz masz z nim kontakt ?:D
Ja mam misję aby uratować Polskę przed idiotami jak PO, PIS, SLD, PSL,
nie raz powtarzałem, że trzeba zebrać typa i zrobić zamach stanu, bo ludzie i tak będą głosować na tych imbecyli. A rządy przekażę UPR. Jedyna partia myśląca o Polakach.
nie raz powtarzałem, że trzeba zebrać typa i zrobić zamach stanu, bo ludzie i tak będą głosować na tych imbecyli. A rządy przekażę UPR. Jedyna partia myśląca o Polakach.
Ważniejsza jest sprawiedliwość niż miłość.
Krew i honor ponad wszystko.
Krew i honor ponad wszystko.
-
spacemaster92
- Full Active
- Kontakt:
Kontaktu z żadnymi bytami nie mam ponieważ nie medytuje gdyż nie mam zbytnio kiedy, a za dnia to nie bardzo bo albo kumple pukają na pole, a nie chce też żeby se rodzina pomyślała coś że ja innej wiary
. Mógłbym spróbować w nocy bo zawsze siedze do koło 12. Jeżeli możesz podać mi jakiś sposób na skontaktowanie sie i uzyskanie odpowiedzi to napisz.