błagam pomozcie

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
mateusz1993
Początkujący
Kontakt:

błagam pomozcie

Post autor: mateusz1993 »

jak mialem 12-13 lat w moim domu dzialy sie dziwne rzeczy otoz kiedys obudził mnie smiech , a obok lozka zobaczyłem cien czlowieka ,serce o mało mi nei wyskoczyło, szybko pobiegłem do mamy i tam jakos zasnałem .A rano poszedłem do tego pokoju i wszystko sprawdzałem bo chciałem znalezc przyczyne tych zjawisk...ale mi sie nie udało.. Na druga noc klade sie w pokoju obok z bratem i wtedy juz przysiegłem sobie ze nigdy ale to nigdy nei bd spał w tamtym pokoju. dobra do rzeczy...w nocy zas sie budze nie wiadomo z jakich przyczyn,odkrywam kołdre z buzi patrze w głab pokoju.... i na 2 łózku lezy biała postac...tak biała postac dobrze czytacie, serce jak młot , o mało mi nie wyskoczyło, zrzuciłem koldre z lozka i szybko do mamy i taty...nie było zbyt duzo miejsca ale jakos sie wcisłem ...jak juz lezałem slyszałem ze w pokoju cos jest ! bo slyszałem jak ktos otwierał drzwiczki od szafek ktos dosc mocno otwierał ta szafki bo i b.mocno skrzypiały. po nie przespanej nocy ide do tego pokoju..i tutaj sie b.zdziwiłem wszystko na swoim miejscu tylko poduszka z drugiego lozka była na ziemi ale jedno mnie zdziwiło moj brat był strasznie powyginany...tak jak by ktos sie nim bawił, jak szmaciana lalka ale nic mu nie było na szczescie. Teraz mam 16 lat i do tej pory nic sie nie działo.... i teraz pytanie takie..czy to moze wrocic ? Ja wiem ze to smiesznie wyglada jak sie to czyta ale naprawde ja to przezyłem i to jest wszystko prawda.. Prosze o pomoc. blagam was. czy takie zjawiska moga zostac w uspieniu przez lata a potem wrocic ? najgorsze jest to ze tylko ja to widziałem i tylko ja to przezyłem . blagam
Ostatnio zmieniony pt wrz 10, 2010 4:27 pm przez mateusz1993, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Darth_Luk
Infrzak
Kontakt:

Re: błagam pomozcie

Post autor: Darth_Luk »

Urzekła mnie twa historia.

A tak na serio, może masz jakieś lekkie odchyły psychiczne.

Odwiedziny u psychiatry na pewno nie zaszkodzą.

Pozdrawiam DL.
Doświadczenie to coś, co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś.
Na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści,
a na sznurze obok gaci będą wisieć eurokraci.

banofilia- zboczenie występujące u modów i adminów, objawiające się odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania użytkowników.

W normalnych czasach ze złem walczyło by dobro, ale my żyjemy w takich gdzie zło musi zostać zwalczone przez większe zło.

Dyktatury dzielą się na dobre i złe. Demokracja jest zawsze głupia.
Awatar użytkownika
Zbyszek
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: Zbyszek »

zanim sie wybierzesz do tego psychiatry, zepnij sie w sobie i nastepnym razem, gdy zobaczysz jeszcze raz tego siwka, to spytaj ktora godzina. Jesli zgupieje to pytaj dalej, sam cos wymysl, by peknal ze smiechu, ta zmora oczywiscie a obejdzie sie bez lekarza:)

Jesli brat bedzie powiginany to tez sie nim nie martw, pewnie mu tak dobrze)
Ostatnio zmieniony pt wrz 10, 2010 7:46 pm przez Zbyszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ADAX
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: ADAX »

jak mialem 12-13 lat w moim domu dzialy sie dziwne rzeczy otoz kiedys obudził mnie smiech , a obok lozka zobaczyłem cien czlowieka
A samego człowieka ?

Na druga noc klade sie w pokoju obok z bratem i wtedy juz przysiegłem sobie ze nigdy ale to nigdy nei bd spał w tamtym pokoju. dobra do rzeczy...w nocy zas sie budze nie wiadomo z jakich przyczyn,odkrywam kołdre z buzi patrze w głab pokoju.... i na 2 łózku lezy biała postac...

No i nie dziwota, że ta postać cię obudziła skoro spałeś przysłonięty po sam nos kołdrą, a z braku tlenu człowiek zaczyna widzieć wiele rzeczy.

i na 2 łózku lezy biała postac...tak biała postac dobrze czytacie, serce jak młot

To znaczy że spałeś z bratem ? czy jak ? bo nie rozumiem, chyba że w pokoju są trzy łóżka, no to w takim razie w porządku.

zrzuciłem koldre z lozka i szybko do mamy i taty...nie było zbyt duzo miejsca ale jakos sie wcisłem ...

No trochę trudno było, bo przerwałeś zapewne coś swoim rodzicom, nie wiem co, ale, zresztą, nie wnikam...

jak juz lezałem slyszałem ze w pokoju cos jest ! bo slyszałem jak ktos otwierał drzwiczki od szafek ktos dosc mocno otwierał ta szafki bo i b.mocno skrzypiały

Brat lubi też zapewne coś na odprężenie, żeby zasypiał po twoich nocnych eskapadach.

po nie przespanej nocy ide do tego pokoju..i tutaj sie b.zdziwiłem wszystko na swoim miejscu tylko poduszka z drugiego lozka była na ziemi ale jedno mnie zdziwiło moj brat był strasznie powyginany...tak jak by ktos sie nim bawił, jak szmaciana lalka ale nic mu nie było na szczescie.

no właśnie tak się dzieje kiedy się człowiek odpręży 0,7 czy czymś o podobnym działaniu.

Teraz mam 16 lat i do tej pory nic sie nie działo....

Gratuluję.

i teraz pytanie takie..czy to moze wrocic ?

Tak, o ile brat przestanie pić.

Ja wiem ze to smiesznie wyglada jak sie to czyta ale naprawde ja to przezyłem i to jest wszystko prawda.

Niestety nie mam takich zdolności, dzięki którym mógłbym widzieć czytaną treść, czy stworzyć sobie wizualizację, ale nie zaprzeczam o tym że nie może być to prawdą.

Prosze o pomoc. blagam was. czy takie zjawiska moga zostac w uspieniu przez lata a potem wrocic ? najgorsze jest to ze tylko ja to widziałem i tylko ja to przezyłem . blagam

Tak, o ile brat przestał pic to jest szansa, zresztą zapytaj go co i jak owej nocy się wydarzyło. Ja nic nie powiem.
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: soudak040771 »

jak mialem 12-13 lat w moim domu dzialy sie dziwne rzeczy otoz kiedys obudził mnie smiech , a obok lozka zobaczyłem cien czlowieka ,serce o mało mi nei wyskoczyło, szybko pobiegłem do mamy i tam jakos zasnałem .A rano poszedłem do tego pokoju i wszystko sprawdzałem bo chciałem znalezc przyczyne tych zjawisk...ale mi sie nie udało.. Na druga noc klade sie w pokoju obok z bratem i wtedy juz przysiegłem sobie ze nigdy ale to nigdy nei bd spał w tamtym pokoju. dobra do rzeczy...w nocy zas sie budze nie wiadomo z jakich przyczyn,odkrywam kołdre z buzi patrze w głab pokoju.... i na 2 łózku lezy biała postac...

Pewnego rodzaju postrzeganie, słyszenie, wyczuwanie emocji nieraz mogą sie pojawić spontanicznie. Tak samo jak sie pojawiły, tak i na pewien czas mogą zniknąć, by po jakims czasie dać znać o sobie. Może tak być kilka razy, by po jakims czasie całkowicie zaniknąć... Wtedy są dwie drogi.

1. Nie robić z tym nic

2. Zaakceptować to, zrozumieć tego istotę i to rozwinąć..

Jeżeli jesteś tym zainteresowany, to pisz na PW. Pozdrawiam.
Świetlny
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Świetlny »

jak mialem 12-13 lat w moim domu dzialy sie dziwne rzeczy otoz kiedys obudził mnie smiech , a obok lozka zobaczyłem cien czlowieka ,serce o mało mi nei wyskoczyło, szybko pobiegłem do mamy i tam jakos zasnałem

Wcześniej nie działo się nic dziwnego ? Dopiero gdy miałeś 12-13 lat ?
dino_24
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: dino_24 »

Witaj , Guest_jasny punkt_*

Już , coś napisałeś (aś) wcześniej w tym temacie , ( tak mi się wydaje ) jeśli chodzi o śmierć twojego przyjaciela .

Popieram cię i zgadzam się z tobą .

Bingo .

Pozdrawiam

Post skriptum

... nie zważaj na opinię reszty ... . Pisz !
Ostatnio zmieniony sob lis 20, 2010 4:13 pm przez dino_24, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

Tyle, że opinii jakoś brak. Poczucie humoru niezłe. Nie tak latwo być cynikiem :)
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
dino_24
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: dino_24 »

[quote name='Katarzyna_1' post='76505' date='20 listopad 2010 - 19:06']Tyle, że opinii jakoś brak. Poczucie humoru niezłe. Nie tak latwo być cynikiem :)[/quote]

No , ciekawe , gdzie ja ''drwię'' lub ''kpię'' z .... przyjętych

obyczajów ! .

A , co to są obyczaje .... ????

Być może , normy ( zakazy i nakazy ) , które ty akceptujesz a ja się nie zgadzam ,

i vice versa .

Niezłe poczucie humoru ... , mieli poprzednicy , komentujący , mateusza 1993 .

Pozdrawiam serdecznie
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”