Mikro-UFO

Relacje, zdjęcia i doniesienia z kraju.
webprods
Początkujący
Kontakt:

Re: Mikro-UFO

Post autor: webprods »

Mylisz sie bardzo aczkolwiek rozumiem Ciebie.Trudno dac wiare w cos co nie jest spotykane na kazdym kroku. Jednak zapewniam Cie ze wszystko co napisalem jest prawdziwym przypadkiem jaki doswiadczylem w moim zyciu.Mam opinie uczciwego czlowieka jestem ojcem dwoch dorastajacych synow.Raport ? Prosze bardzo nie widze tym problemu tylko nie wiem gdzie i jak ten raport wyslac i moge podpisac sie imieniem nazwiskiem oraz dokladnym adresem miejsca zamieszkania.

Bardzo dziekuje za e-maile od osob i jak najszybciej na nie odpisze.Moja zwloke chcialbym wytlumaczyc w zwykly ludzki sposob.Praca jaka wykonuje zobowiazuje mnie do czestych wyjazdow i nie mam sposobnosci ( nie bedac w domu ) na czas sledzic moich e-mail.Przepraszam.Jednak z cala zyczliwoscia zapewniam ze opisane przeze mnie zjawisko mialo miejsce i bylem jego naocznym swiadkiem.Moglem byc swiadkiem ( namacalnym ) jako ze przedmiot moglem dotknac reka .Nie zrobilem tego tylko z tego powodu ze to cos tak mnie zafacynowalo ze bylem zwyczajnie po ludzku zdumiony.Byc moze powstrzymanie checi dotkniecia tego uratowalo mi zycie .Niestety nigdy juz tego sie chyba nie dowiem. Jeszcze raz powtarzam byl to obiekt o bardzo czystej barwie rteci zadne inne porownanie nie przychodzi mi do glowy.Wokolo tego czegos ( obiektu ) wirowaly przezroczyste ,nie wiem jak to nazwac ? Przezroczyste poswiaty ? Spirale?

przy samym przedmiocie wirujaca powloka miala kolor blado rozowy a zewnetrzna lekko blekitny.Obydwie poruszaly sie w przeciwnych kierunkach .Oczywiscie ze jestem w stanie bardzo dokladnie narysowac to zjawisko.I jak juz nadmienilem kiedys widzialem zrzucanie bomb napalmowych i widziany przeze mnie obiekt mial taki sam rteciowy kolor oraz podobna swietlista otoczke.Jest dla mnie zrozumiale ze w moim zjawisku nie moglo byc mowy o napalmie i watpie zeby to byl przypadkowy pocisk bo pociski nie kraza wokolo celu i nie ulatuja z powrotem w niebo.Z calym szacunkiem sle Tobie i wszystkim uzytkownikom moc sedecznych zyczen w nowym Roku .
Ostatnio zmieniony ndz sty 02, 2011 2:55 pm przez webprods, łącznie zmieniany 1 raz.
webprods
Początkujący
Kontakt:

[quote name='xedos' post='77648' date='14 grudzień 2010 - 08:29']Przeanalizuj spokojnie ten tytułowy tekst, nie widzisz, że to żart? Nie będzie żadnej relacji, a tym bardziej raportu. Świadek nie istnieje;) Jak zawsze, pozostał po nim jeden wpis, nick i zajęte miejsce na płatnym forum.[/quote]

Jestem i istnieje.Nie dziwie sie Tobie .Czuje lekkie zazenowanie .Lecz nadal potwierdzam ze moj post opisuje prawdziwe zdarzenie ktorego bylem swiadkiem.Przeczytaj ponizej napisane przeze mnie oswiadczenie.Pozdrawiam i zycze Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku

webprods
webprods
Początkujący
Kontakt:

[quote name='hm0' post='77652' date='14 grudzień 2010 - 10:28']Twierdzisz, że świadek już nie żyje? Czyżby ONI tak szybko działali?[/quote]

Tak mi zle zyczycie????? Zapewniam ze zyje i czuje sie swietnie. Nie sadze ze bedac swiadkiem takiego zdarzenia mozna sie komus po latach narazic.Zamieszczajac moj opis zrobilem to tylko dlatego ze doszedlem do wniosku dlaczego nie podzielic sie z kims moim prawdziwym zdarzeniem .Jezeli istnieja takie osoby ktorzy tym sie interesuja.Osobiscie jestem zaskoczony ze wogole ktos sie moja wypowiedzia zainteresowal.Pozdrawiam serdecznie .Ps.Czy istnieje mozliwosc zamieszczenia szkicu ( rysunku tego zjawiska) na tym forum???Probowalem ale bez sukcesu .Dziekuje

Zycze Szczesliwego Nowego Roku
webprods
Początkujący
Kontakt:

[quote name='azor' post='77634' date='13 grudzień 2010 - 16:26']Bardzo ciekawa relacja CE-2 o wysokim wskaźniku dziwności wg klasyfikacji J.Valle. Tylko martwi mnie jedno xedos co oznacza automatycznie zepchnięcie tego ciekawego zdarzenia do rangii bzdur !!!

A teraz na poważnie. Coś podobnego obiekt około 5 cm dokumentowałem w okolicach Leżajska na Podkarpaciu było to zdarzenie CE-1 opis znajdzie się w mojej książce,wraz z innymi podobnymi jakie zebrałem w ciągu wielu lat Warto podkreślić że o podobnych obiektach pisał E.Meckelburg.

Do autora obserwacji jeśli możesz poproszę o rysunek obiektu arekmiazga@gmail.com[/quote]

Oczywiscie.Juz wysylam .Troche jest to niezdarny szkic ale sadze ze latwy do odczytania.Zycze Milego i Szczesliwego Nowego Roku
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: azor »

[quote name='webprods' post='78638' date='02 styczeń 2011 - 19:19']Oczywiscie.Juz wysylam .Troche jest to niezdarny szkic ale sadze ze latwy do odczytania.Zycze Milego i Szczesliwego Nowego Roku[/quote]

Tak dziękuję za opis i rysunek bardzo szczegółowy a masz jego oryginał bo detale są nieco zamazane. I webprods utarłeś nosa tym co nie ''uwierzyli'' ;) Pozdrawiam
webprods
Początkujący
Kontakt:

[quote name='webprods' post='78638' date='02 styczeń 2011 - 13:19']Oczywiscie.Juz wysylam .Troche jest to niezdarny szkic ale sadze ze latwy do odczytania.Zycze Milego i Szczesliwego Nowego Roku[/quote]

Nie dziwie sie .Trudno w cos uwierzyc jezeli samemu sie tego niedoswiadczylo.Dlatego nie zamierzam nikogo przekonywac.Wiem ze sa ludzie ktorzy poszukuja jakichkolwiek sygnalow lub wydarzen ktore moglyby rzucic troche swiatla na wciaz niezbadane zjawiska w naszym swiecie.Dlatego uwazalem ze jezeli bylem czegos takiego naocznym swiadkiem to dlaczego sie z tym nie podzielic.Przyznaje ze wciaz szukam odpowiedzi.Uporczywie przegladam strony internetowe w poszukiwaniu sladu czegos podobnego ale jak do tej pory bez wiekszych sukcesow.Jednak nie jest to moja obsesja.Raczej ciekawosc.Wciaz jednak sie zastanawiam co by bylo gdybym to" cos" dotknal reka bo przeciez moglem .Podejrzewam jednak ze zachowalem sie rozsadnie bo gdyby to bylo jakies zrodlo energi z tamtej strony to chyba bym zginal .Moze nie .Chyba to mnie frapuje najbardziej a nie to czy ktos wierzy czy nie.Oczywiscie ze mam nadal ten szkic i jezeli ktos sie bedzie tym interesowal to go poprawie bardziej wyraziscie.No coz mam tylko nadzieje ze jeszcze w moim doczesnym zyciu doczekam jakiegos przelomowego odkrycia ktore byc moze potwierdzi istnienie takich obiektow.Pozdrawiam .Webprods
Ostatnio zmieniony pn sty 03, 2011 8:41 pm przez webprods, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Azor, mamy nadzieję że jokoś przetworzysz materiał na raport i będziemy razem z rysunkami to mogli pooglądać ;)
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

[quote name='webprods' post='78749' date='03 styczeń 2011 - 22:39']Nie dziwie sie .Trudno w cos uwierzyc jezeli samemu sie tego niedoswiadczylo.Dlatego nie zamierzam nikogo przekonywac.Wiem ze sa ludzie ktorzy poszukuja jakichkolwiek sygnalow lub wydarzen ktore moglyby rzucic troche swiatla na wciaz niezbadane zjawiska w naszym swiecie.Dlatego uwazalem ze jezeli bylem czegos takiego naocznym swiadkiem to dlaczego sie z tym nie podzielic.Przyznaje ze wciaz szukam odpowiedzi.Uporczywie przegladam strony internetowe w poszukiwaniu sladu czegos podobnego ale jak do tej pory bez wiekszych sukcesow.Jednak nie jest to moja obsesja.Raczej ciekawosc.Wciaz jednak sie zastanawiam co by bylo gdybym to" cos" dotknal reka bo przeciez moglem .Podejrzewam jednak ze zachowalem sie rozsadnie bo gdyby to bylo jakies zrodlo energi z tamtej strony to chyba bym zginal .Moze nie .Chyba to mnie frapuje najbardziej a nie to czy ktos wierzy czy nie.Oczywiscie ze mam nadal ten szkic i jezeli ktos sie bedzie tym interesowal to go poprawie bardziej wyraziscie.No coz mam tylko nadzieje ze jeszcze w moim doczesnym zyciu doczekam jakiegos przelomowego odkrycia ktore byc moze potwierdzi istnienie takich obiektow.Pozdrawiam .Webprods[/quote]

W pewnej wsi Glinik zaledwie 15 km od mojego miasta na Podkarpaciu zebrałem trzy zdarzenia na temat obserwacji takich ''mini obiektów'' były to CE-1, CE-2 w jednym zdarzeniu obserwowano czarny prostopadłościan około 30 cm długości, ktory poruszał sie dosłownie pod gałęziami drzew było to około 1968 roku. W tym terenie doszło do innych dziwnych zdarzeń i obserwacji ''istot'' .

Arek 1973 postaram się ponieważ tego typu zdarzenie jest dość rzadkie

Menkar dołączę się do listy Twoich zapytań i sam zadam pytania

1. Czy w bliskiej okolicy przebiegają jakieś linie wysokiego napięcia itp

2. Czy w momencie obserwacji obiektu nie odnotowano tzw. ;;martwej ciszy''

3. Czy po obserwacji nie miałeś żadnych dolegliwości szczególnie alergicznych

4. Czy odczuwalne ciepło było łagodne czy im bliżej obiekt tym wzrastające i dokuczliwe ?
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

webprods czekam nadal na informacje ?

A przy okazji kilka dni temu otrzymałem cos podobnego z Dębicy na Podkarpaciu z 1986/87 roku to tylko 14 km od mojego miasta moze uda się przeprowadzić rejestracje na miejscu ale zdarzenie CE-1 iście bardzo dziwneee dotyczy obiektu około 20 cm wielkości najciekawsze to jego wygląd i konstrukcja pierwszy raz z takim czymś się spotykam !!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „OBSERWACJE Z POLSKI”