Przeproś wodę z Fukushimy! - Pierdoła roku
- 
				Pszebżydły ófok
- Infrańczyk
- Kontakt:
Re: Przeproś wodę z Fukushimy! - Pierdoła roku
Nie nabijajcie się,bo woda się obrazi i przypłynie do naszych kranów się zemścić.Chcielibyście pić radioaktywną kawę albo herbatkę 

ja nigdy nie obrażam wody i nie obrażałem  , tak osobiście to ją nawet kocham ! Lubię ja pić, ma fajny smak, bo go nie ma. Obrażając wodę obrażasz nie tylko siebie, ale także wszystko co cię otacza, więc uważaj !
, tak osobiście to ją nawet kocham ! Lubię ja pić, ma fajny smak, bo go nie ma. Obrażając wodę obrażasz nie tylko siebie, ale także wszystko co cię otacza, więc uważaj !
Ja bym na miejscu FN napisał coś w stylu wykładu, na temat poszanowania wody, lecz to w końcu FN...

, tak osobiście to ją nawet kocham ! Lubię ja pić, ma fajny smak, bo go nie ma. Obrażając wodę obrażasz nie tylko siebie, ale także wszystko co cię otacza, więc uważaj !
, tak osobiście to ją nawet kocham ! Lubię ja pić, ma fajny smak, bo go nie ma. Obrażając wodę obrażasz nie tylko siebie, ale także wszystko co cię otacza, więc uważaj !Ja bym na miejscu FN napisał coś w stylu wykładu, na temat poszanowania wody, lecz to w końcu FN...
Ja myślę, że przeprosiny należą się tez innym wymiarom. No bo przecież te promienie do nich się przedostają podczas podroży cielesnych i poza cielesnych co poniektórych  . Jak taki OOBeowiec napromnieniowany lezie w inny wymiar to co? No to napromnieniowywuje ten wymiar, a potem stamtąd do nas przylatują jakieś mutanty i straszą w opuszczonych domach. Tak więc przeprosiny wszelkim wyższym poziomom naszej rzeczywistości jak najbardziej się należą.
. Jak taki OOBeowiec napromnieniowany lezie w inny wymiar to co? No to napromnieniowywuje ten wymiar, a potem stamtąd do nas przylatują jakieś mutanty i straszą w opuszczonych domach. Tak więc przeprosiny wszelkim wyższym poziomom naszej rzeczywistości jak najbardziej się należą.

. Jak taki OOBeowiec napromnieniowany lezie w inny wymiar to co? No to napromnieniowywuje ten wymiar, a potem stamtąd do nas przylatują jakieś mutanty i straszą w opuszczonych domach. Tak więc przeprosiny wszelkim wyższym poziomom naszej rzeczywistości jak najbardziej się należą.
. Jak taki OOBeowiec napromnieniowany lezie w inny wymiar to co? No to napromnieniowywuje ten wymiar, a potem stamtąd do nas przylatują jakieś mutanty i straszą w opuszczonych domach. Tak więc przeprosiny wszelkim wyższym poziomom naszej rzeczywistości jak najbardziej się należą.byee

No cóż, to nie pierwszy list tego pana  z taką prośbą, parę lat temu także mieliśmy się o coś modlić....ale nie pamiętam już o co .
Co do wody, używam wody przekształconej w tzw. "browar" może nie modlę się do browaru ale moc ma naprawdę

Co do wody, używam wody przekształconej w tzw. "browar" może nie modlę się do browaru ale moc ma naprawdę

"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
[quote name='Yan_Volskee' post='83353' date='31 marzec 2011 - 22:57']A teraz forumowiczu przyznaj się - ile razy mówiłeś do wody: "Ty głupku". Ile obelg musiała wysłuchać twoja herbata![/quote]
No to ja się przyznam, że raz powiedziałem do niej, że smakuje jak szambo z publicznej toalety

No to ja się przyznam, że raz powiedziałem do niej, że smakuje jak szambo z publicznej toalety

- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
:lol: czyli wypiłeś? 

"Balbus melius balbi verba cognoscit"

W gościach byłem, nie wypadało odmówić [ external image ]

A jednak skażona woda wokół elektrowni Fakushima przedostała sie do Oceanu Spokojnego...a to juz nie jest byle "pierdoła"...

[quote name='danut' post='83411' date='02 kwiecień 2011 - 19:18']A jednak skażona woda wokół elektrowni Fakushima przedostała sie do Oceanu Spokojnego...a to juz nie jest byle "pierdoła"...[/quote]
Pierdoła tego tematu odnosi się do modlitwy i całych tych czarów marów. Widocznie nie zrozumiałeś przesłania.

Pierdoła tego tematu odnosi się do modlitwy i całych tych czarów marów. Widocznie nie zrozumiałeś przesłania.
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
O matko..., no weź się , uważasz, że tu są jakieś matoły co tematu nie rozumieją?

"Balbus melius balbi verba cognoscit"