Polecamy: Radio Paranormalium · Nieznany Świat · Księgarnia-Galeria Nieznany Świat - internetowy sklep ezoteryczny online
Cień, postać, złudzenie?
Cień, postać, złudzenie?
Była godzina około 23, kilka dni temu. Zgasiłem światło, położyłem się na łóżku na boku. Noc była wyjątkowo ciemna, było tak ciemno, że z otwartymi oczami nie było dosłownie nic widać, nawet wyglądając za okno. Leżałem tak kilka minut patrząc przed siebie mniej więcej w stronę routera położonego na komputerze jakieś 50 cm nad podłogą 3-4 metry od łóżka. Przy braku oświetlenia diody w routerze świecą naprawdę mocno i tak patrząc zobaczyłem jakby coś przed nimi przeszło. Jestem pewien, że router się nie rozłączył, bo wtedy zacząłby się od nowa łączyć z siecią i wtedy trzy ikonki z czterech zaczęłyby migać, jednak tak się nie stało, no po prostu jakby ktoś przeszedł przed tym routerem. Od razu wyostrzył mi się wzrok, leżałem może jeszcze ze 3-5 sekund po czym w mgnieniu oka wstałam i zapaliłem światło. Oczywiście niczego nie zauważyłem, jednak wystraszony byłem. Chwilę postałem i znów położyłem się spać. Nic już potem się nie wydarzyło.
- Nazwa użytkownika
- Początkujący
- Kontakt:
Re: Cień, postać, złudzenie?
To tylko jakiś duch.
Nie ma powodu robić z tego sensacji.
Nie ma powodu robić z tego sensacji.
Po prostu złudzenie moim zdaniem.
Przydarzyło Ci się wcześniej coś podobnego?
O zwierzęta domowe się nie pytam, bo pewnie byś o tym napisał.
Zmęczonemu człowiekowi może czasem się coś przywidzieć.
Przydarzyło Ci się wcześniej coś podobnego?
O zwierzęta domowe się nie pytam, bo pewnie byś o tym napisał.
Zmęczonemu człowiekowi może czasem się coś przywidzieć.
"mniej więcej w stronę routera" moim zdaniem tłumaczy wiele. Postaraj się popatrzeć niekoniecznie wieczorem, nawet za dnia przed siebie i zauważysz, iż po niedługiej chwili pole widzenia zawęża się.
Tym bardziej dotyczy to niewielkich punktów światła, jaki dają diody routera, wyłączonego TV, czy nawet zegarka z wyświetlaczem cyfrowym.
Złudzenie optyczne, zupełnie naturalne.
Pozdrawiam!
Tym bardziej dotyczy to niewielkich punktów światła, jaki dają diody routera, wyłączonego TV, czy nawet zegarka z wyświetlaczem cyfrowym.
Złudzenie optyczne, zupełnie naturalne.
Pozdrawiam!