37 najgłupszych artykułów z "Faktu" i "SE"
37 najgłupszych artykułów z "Faktu" i "SE"
Oto lista 37 najgłupszych artykułow z "Faktu" i "SE", a wśród nich także i znajome nam wątki, z królującym klasykiem "Dzięki żabom przestałem pić". Pomyślcie, że spośród tych głupot, ktoś jakoś wylansował kolejną, czyli Zdany...
Zobacz: 37 najgłupszych artykułów z SE i FAKTU
[ external image ]
[ external image ]
Ostatnio zmieniony pt cze 17, 2011 7:50 am przez Newsman, łącznie zmieniany 1 raz.
Odwiedź witrynę Nieznanego Świata (nieznanyswiat.pl) oraz Księgarni NŚ (nieznany.pl)
- RickDangerous
- Infrzak
- Kontakt:
Re: 37 najgłupszych artykułów z "Faktu" i "SE"
Już pierwszy artykuł mnie rozwalił z tym bobrem dobrze, że jej nie zgwałcił
..i te ufo co go oszukało bo nie wygrał w totka
[quote name='Yan_Volskee' post='85686' date='17 czerwiec 2011 - 11:49']Oto lista 37 najgłupszych artykułow z "Faktu" i "SE", a wśród nich także i znajome nam wątki, z królującym klasykiem "Dzięki żabom przestałem pić". Pomyślcie, że spośród tych głupot, ktoś jakoś wylansował kolejną, czyli Zdany...
[ external image ][/quote]
..i te ufo co go oszukało bo nie wygrał w totka
[quote name='Yan_Volskee' post='85686' date='17 czerwiec 2011 - 11:49']Oto lista 37 najgłupszych artykułow z "Faktu" i "SE", a wśród nich także i znajome nam wątki, z królującym klasykiem "Dzięki żabom przestałem pić". Pomyślcie, że spośród tych głupot, ktoś jakoś wylansował kolejną, czyli Zdany...
[ external image ][/quote]
Ostatnio zmieniony pt cze 17, 2011 9:27 am przez RickDangerous, łącznie zmieniany 1 raz.
ale zabrakło Zdanów ,a zwłaszcza zdjec z wnetrza ufo. Musza napisac do jakis misjonarzy,trza zaczac dzieci uczyc jak sie wymawia nazwę "ZDANY"
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Wnętrze UFO w Zdanach równie wiarygodne co UFO w Zdanch Fundacji Nautilus??Oceńcie sami....
http://img232.imageshack.us/img232/436/ufo1up.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/436/ufo1up.jpg
Ostatnio zmieniony pt cze 17, 2011 6:58 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Nawet coś z mojej Bochni się znalazło . Ale prawda, debili tam nie brakuje.
Najgłupszych artykułów ??.. Takiej perełki to jeszcze nie czytałam, hit.."Ty chłopie zostaw wódke i idź do domu.."- powiedziała żaba..
Żaba dobrze mówi. Dać jej wódki!
Odwiedź witrynę Nieznanego Świata (nieznanyswiat.pl) oraz Księgarni NŚ (nieznany.pl)
Tak trzeba było zrozumiec wydarzenie, żabie o to chodzło "zostaw wódkę" .. a nie o czyjąś abstynencję..
Porazka Leze i ze smiechu oddechu nie moge zlapać. Naprawde nie wyrobie..kum kum,,,wódkie na zdrowie
[left][indent] [/indent][/left]