[ external image ][/quote]
Myślę, że nawet "my z przyszłości" stworzylibyśmy coś bardziej "nowoczesnego"... takie trochę na siłę wmawianie ludziom "kosmicznego tronu"

[/quote] Bardzo mozliwe, ze autentyczny pojazd byl o wiele bardziej "nowoczesny". Nie nalezy zapominac skad Blumrich wzial instrukcje do jego budowy i jak dokladne one byly
[/quote] Bardzo mozliwe, ze autentyczny pojazd byl o wiele bardziej "nowoczesny". Nie nalezy zapominac skad Blumrich wzial instrukcje do jego budowy i jak dokladne one byly 
 [/quote]
[/quote] 

Myślę że to nawet niepotrzebne, jeżeli wierzyć świadkom jak wygląda ufo od środka albo wierzyć zdjęciom na których ufo ma 3 na 3 metry to można sobie pomyśleć " a gdzie ten luksus?, toż to ma wielkość M-2". To nawet nasz "starship Enterprise"Myślę, że nawet "my z przyszłości" stworzylibyśmy coś bardziej "nowoczesnego"... takie trochę na siłę wmawianie ludziom "kosmicznego tronu"
 jest  o wiele bardziej prawdopodobny niż ufo  Wolskiego  a nakręcono ten serial  w latach 80-tych albo i wcześniej .
  jest  o wiele bardziej prawdopodobny niż ufo  Wolskiego  a nakręcono ten serial  w latach 80-tych albo i wcześniej .  [/quote]
[/quote] 

Miałem coś innego na myśli.Tak bo Ziemia w środku jest wydrążona i stamtąd ci ufici wylatują
 , tylko pogdybać sobie możemy
 , tylko pogdybać sobie możemy