czyli specjalny temat, a w nim:
[/left][left]- wasze przed- i pomeczowe refleksje
- piłkarskie uwagi
- typy
- komentarze [/left][left] [/left]
 Z refleksji to  właśnie nad tą gorączka najbardziej sie zastanawiam, a szczególnie nad ta  osobista.  Zapał do piłki przeszedł mi  po mistrzostwach w 2008. Zawsze myślałem, że  musi być genialnie czuć i przeżyć atmosferę tak wielkiej imprezy piłkarskiej.  Teraz mam ją pod nosem we Wrocławiu i w ogóle nie czuje feelingu
 Z refleksji to  właśnie nad tą gorączka najbardziej sie zastanawiam, a szczególnie nad ta  osobista.  Zapał do piłki przeszedł mi  po mistrzostwach w 2008. Zawsze myślałem, że  musi być genialnie czuć i przeżyć atmosferę tak wielkiej imprezy piłkarskiej.  Teraz mam ją pod nosem we Wrocławiu i w ogóle nie czuje feelingu  Może to wiek, a może to to całe zamieszanie z  infrastrukturą, kontraktami na grube tysiące (jeżeli nie miliony), i wykorzystywanie  tego tematu w szarpaninach politycznych. Ale jakoś zainteresowanie powoli się  budzi, więc może jeszcze szczególna atmosfera się wyzwoli lub udzieli.
  Może to wiek, a może to to całe zamieszanie z  infrastrukturą, kontraktami na grube tysiące (jeżeli nie miliony), i wykorzystywanie  tego tematu w szarpaninach politycznych. Ale jakoś zainteresowanie powoli się  budzi, więc może jeszcze szczególna atmosfera się wyzwoli lub udzieli. Polska  czarnym koniem ... jak zawsze
 Polska  czarnym koniem ... jak zawsze 

osobiscie potwierdziło sie moje przypuszczenie o remisie, ale we wtorek przy takiej grze jak pokazli w drugiej połowie z Rosją nie mam żadnych szans. Gdy trener nie ruszy głową nie zacznie wprowadzać zmian będzie kiepsko. Arku ja też nie jestem jakimś ''maniakiem'' piłki ale gdy gra Polska zawsze kibicuje
 osobiscie potwierdziło sie moje przypuszczenie o remisie, ale we wtorek przy takiej grze jak pokazli w drugiej połowie z Rosją nie mam żadnych szans. Gdy trener nie ruszy głową nie zacznie wprowadzać zmian będzie kiepsko. Arku ja też nie jestem jakimś ''maniakiem'' piłki ale gdy gra Polska zawsze kibicuje