Dziwne przeżycie?

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Dziwne przeżycie?

Post autor: spacemaster92 »

Witam wszystkich forumowiczów. Chciałbym wam napisać co mi się dzisiaj przydarzyło.

Otóż, dzisiaj ,tj. 28.05.2009 wstałem rano do szkoły około godziny 5:30. Siedziałem przez chwile na łóżku mając stopy na podłodze ( każdy szczegół ważny) przykryty częściowo kołdrą i trzymałem się rękami za głowe. Po kilku minutach usłyszałem, że coś się przewraca na półce. Spojrzałem i zobaczyłem, że przewróciła się obramowórka z moim zdjęciem. Zastanawiałem się przez chwile dlaczego się przewrócił. Wstałem i zabrałem brudną koszulkę ze stołka i poszedłem do łazienki by wrzócić ją do kosza na ubrania, nazwijmy to po ludzku odlać się i umyć zęby oraz twarz. Więc wszedłem do łązienki i na koszu leżało kilka ubrań i mała reklamówka, wrzóciłem swoją bluzke do tego kosza i poprawiłem ubrania żeby nie spadły. Gdy już to zrobiłem podszedłem do klopa i zaczołem oddawać mocz, gdy nagle wszystkie ubrania razem z tą reklamówką spadły z tego kosza. Przestraszyłem się troche i przez kilka minut patrzyłem się na te ubrania. Bałem się je podnieść więc zajołem się myciem. Wróciłęm do pokoju ubrałem się i postawiłem znowu obrazek tak jak stał i wróciłem się by położyć ubrania z powrotem na kosz.

I tu jest moje pytanie czy to jest jakiś znak czy zwykłe coś co można normalnie wytłumaczyć? Proszę o szybką odpowiedź.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Re: Dziwne przeżycie?

Post autor: asiatko31 »

Hmm to może być wszystko. Ze źle postawiłeś.... po duszyczkę.

Czytając twojego posta przypomniała mi się moja zmarła Babcia która co jakiś czas coś strąca...... (To jej znak) wiem ze lubi odwiedzać moich znajomych lub te osoby z kim rozmawiam. Dlaczego ? Robi to z czystej ciekawości aby dowiedzieć się czegoś więcej o tej istotce.

Podejrzewam ze ta sytuacja nie powtórzy się. Gdyby jednak się powtórzyła ja bym na twoim miejscu się przywitała :) i się wcale nie przejmowała bo i tak ta duszyczka pójdzie sobie.
Ostatnio zmieniony czw maja 28, 2009 11:06 am przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać

Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

:D :P :D
Awatar użytkownika
becia78
Infrzak
Kontakt:

Post autor: becia78 »

A może to poltergeist? Choć równie dobrze może to być zwyła 'złośliwość rzeczy martwych'. Chyba na razie nie ma się czym przejmować. Jeśli zdarzy się coś ważnego możesz to uznać za znak - trzeba czekać.
Bo tu każdy(a) ma Swego, najbardziej Swojego,

odchodząc najwyżej - pojmuje, że to Ten Sam;" (J. Kleyff)
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Po kilku minutach od napisania postu obrazek znów się przewrócił.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Po wiedz mi co robiłeś dzień wcześniej? Byłeś np. na cmentarzu ?

Jeśli tylko Przedmioty spadają nic więcej . To spokojnie nie masz się czego obawiać. Bo wkrótce to ucichnie.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Wczoraj to wstałe, umyłem się, zjadłem śniadanie,używałem komputera, poszedłem do laryngologa,zjadłem obiad, oglądałem telewizje, posiedziałem na kompie i poszedłem spać nic szczególnego.

Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Zapal mała świeczkę za ta duszyczkę Ale na prawdę czuje ze to w wkrótce ucichnie. Nie zwracaj uwagi i po staraj się tym nie przejmować.

Awatar użytkownika
Konrad666
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Konrad666 »

[quote name='asiatko31' post='54296' date='czw, 28 maj 2009 - 17:44']Zapal mała świeczkę za ta duszyczkę Ale na prawdę czuje ze to w wkrótce ucichnie. Nie zwracaj uwagi i po staraj się tym nie przejmować.[/quote]

asiatko31 ma rację. Uważam, że to może pomóc... sam tak robiłem, dodatkowo modląc się za dusze, które nawiedzają mój dom i muszę powiedzieć, że to wszystko ustało... postaraj się nie zwracać uwagi na to...
Awatar użytkownika
sasquatch
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: sasquatch »

U mnie swojego czasu przewrócił się taboret w kuchni, byłem sam w domu. To było w czasie gdy miałem wiele odwiedzin i ciekawych nagrań EVP. Ale to zjawisko minęło chociaż nic z tym nie zrobiłem. Aczkolwiek nie zaszkodzi zapalić świeczki czy pomodlić się za duszyczkę.
Ostatnio zmieniony czw maja 28, 2009 8:58 pm przez sasquatch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lazy
Full Active
Kontakt:

Post autor: Lazy »

spacemaster92,nie przyszło Ci do głowy,że sam wywołujesz te zjawiska ?
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ

WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”