Poznań, 14.11.09 ok 23.00 - VIDEO -

Relacje, zdjęcia i doniesienia z kraju.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Poznań, 14.11.09 ok 23.00 - VIDEO -

Post autor: Rysiek23 »

Znalezione na YouTube, autor napisał:

Szukam świadków tego zjawiska. 6 dziwnych obiektów nad Poznaniem 14.11.09 ok 23, film kręcony z Batorego.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gGPBXyG-Te4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gGPBXyG-Te4&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/15VRuEKZx4E&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/15VRuEKZx4E&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Moim zdaniem lampiony, o czym świadczy wyraźnie swobodny lot. Obiekty po jakimś czasie rozdzielają się. Czekam na Wasze opinie.

Za informację o filmie dziękuję Patrykowi Woszczkowi.
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Re: Poznań, 14.11.09 ok 23.00 - VIDEO -

Post autor: UFOWORLDNEWS »

Ciężko cokolwiek powiedzieć a opierać się na samym nagraniu to ruletka. ;)
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: azor »

Być moze lampiony osobiscie tak mi sie wydaje po filmie ale proponuję dać filmy do analizy do xedosa on w 14 sekund potrafi wykonać analizę :rotfl i powiedzieć co jest na filmie wiec myśle że xedos zaprezentuje nam tutaj jakąś analizę filmów ja czekam z niecierpliwością
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Z tego co wynika z filmu obiekt lampiony czy UFO co kto woli poruszały się z południowego -wschodu w kierunku północno-zachodnim od strony Starego Miasta w Poznaniu.Tak wywnioskowałem z nagrania.Ciekawe czy świadek wie w jakim kierunku był wiatr chociaż w mieście przez budynki mogą wystąpić zawirowania ale dziwi mnie zmiana wysokości drugiego obiektu na drugim nagraniu. ;) :P Prosił bym o nie prowokowanie kłótni na forum pewne osoby!!!
Ostatnio zmieniony wt lis 17, 2009 6:54 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Manfredo90
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Manfredo90 »

Hmmm...ale czy lampiony z taką prędkością mogą latać w powietrzu ??
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Sprawdziłem w necie jaki był wiatr tego dnia jeśli wierzyć netowi to wiało 9km/h coś słabo jak na ruch lampionów chyba.Niestety nie ma w jakim kierunku.Spróbuje się skontaktować z lokalną stacją meteo może mailowo będą mieli dane ;) Tu link>>>POGODA
Ostatnio zmieniony wt lis 17, 2009 7:50 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Zit
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Zit »

Mnie wychodzi na lampiony. Widziałem już takie i świecą podobnym jak nie identycznym światłem. Ponadto poruszają się jak one tzn. nie musi wcale silnie wiać by lampiony tak szybko się poruszały. Są lekkie. Pozatym im wyżej tym mocniej wieje.

Ale analiza by się przydała :]
[ external image ]

,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem

Timeo Danaos Et Dona Ferentes ;)

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Tak masz racje jak uda mi się wyłuskać coś na temat siły i kierunku wiatru tamtej nocy to zaktualizuje ;)
Ostatnio zmieniony wt lis 17, 2009 8:47 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Post autor: spacemaster92 »

Skoro nie wiemy co to jest więc musi to być UFO w końcu ta nazwa nie określa statku obcych tylko wszystko co lata, a jest niezidentyfikowane ja nie wiem czemu wszyscy na słowo UFO myślą o statkach obcych. Dla mnie mogą to być satelity, a ten największy to Miedzynarodowa Stacja Kosmiczna.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Wysłałem emaila na Ławice zobaczymy może mają dane z tej nocy sprawdzimy wersje z lampionami :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „OBSERWACJE Z POLSKI”