Kto z tego forum i za co powinien dostać w skórę?
Kto z tego forum i za co powinien dostać w skórę?
Witajcie, witajcie.
Tak sobie chodzę po tym forum, czytam i coraz częściej dochodzę do wniosku, że należy wyzwać na ubitą ziemie rożnych, różnistych użytkowników. A to za to, a to za tamto. To może uściślijmy...
Za co, w jaki sposób i komu dałbyś w skórę gdybyś mógł?
Osobiście dodam tylko, że możliwość taką zastosowałbym wobec h17 - wyjątkowego łobuziaka - łamanie kołem rowerowym, które ma "ósemkę":)
Pozdrawiam:)
Tak sobie chodzę po tym forum, czytam i coraz częściej dochodzę do wniosku, że należy wyzwać na ubitą ziemie rożnych, różnistych użytkowników. A to za to, a to za tamto. To może uściślijmy...
Za co, w jaki sposób i komu dałbyś w skórę gdybyś mógł?
Osobiście dodam tylko, że możliwość taką zastosowałbym wobec h17 - wyjątkowego łobuziaka - łamanie kołem rowerowym, które ma "ósemkę":)
Pozdrawiam:)
Re: Kto z tego forum i za co powinien dostać w skórę?
wszystkim ! po równo, a co ! temu tamtemu, na każdego coś się znajdzie, nawet i na mnie, choć samo okaleczanie, nie jest zdrowe... Ale co tam, trzeba się bedzie znów przyzwyczaić do obicia, tak więc śmiało panowie i panie !
Ostatnio zmieniony ndz sie 22, 2010 10:19 pm przez ADAX, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo proszę o nie ekstremizowanie naszego forum!
bez przeciwstawnych poglądów forum straci główną rację bytu. Odejść powinni wszyscy flooderzy których tu akurat nie ma.
W każdej "organizacji" powinni funkcjonować "rewolucjoniści" i "pretendenci" którzy potrafią być nawet co do zasady "przeciw wszystkim", tak też takowi ludzie, jeżeli są tutaj celem ataków, powinni się znajdować na tym forum dla jego dobra.
W każdej "organizacji" powinni funkcjonować "rewolucjoniści" i "pretendenci" którzy potrafią być nawet co do zasady "przeciw wszystkim", tak też takowi ludzie, jeżeli są tutaj celem ataków, powinni się znajdować na tym forum dla jego dobra.
Ostatnio zmieniony pn sie 23, 2010 12:28 pm przez Reaper, łącznie zmieniany 1 raz.
- Manfredo90
- Infrańczyk
- Kontakt:
W skórę powinni dostać WSZYSCY NAUTILIANIE !!
To może ja zgłoszę swoja kandydaturę na dostanie w skórę. (nie jestem masochistą)
Za co? hmm może za to że jestem królem leni. :]
Za co? hmm może za to że jestem królem leni. :]
Doświadczenie to coś, co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś.
Na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści,
a na sznurze obok gaci będą wisieć eurokraci.
banofilia- zboczenie występujące u modów i adminów, objawiające się odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania użytkowników.
W normalnych czasach ze złem walczyło by dobro, ale my żyjemy w takich gdzie zło musi zostać zwalczone przez większe zło.
Dyktatury dzielą się na dobre i złe. Demokracja jest zawsze głupia.
Na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści,
a na sznurze obok gaci będą wisieć eurokraci.
banofilia- zboczenie występujące u modów i adminów, objawiające się odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania użytkowników.
W normalnych czasach ze złem walczyło by dobro, ale my żyjemy w takich gdzie zło musi zostać zwalczone przez większe zło.
Dyktatury dzielą się na dobre i złe. Demokracja jest zawsze głupia.
To ja jako pierwszy z Moderacji zgłaszam że chce dostać w tyłek
..No tak po prostu bez powodu! O tak poświęcę się za innych modów 

"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
dajcie mi możliwość przyznawania warnów, skrócę ich cierpienia ! :lol:
Ja jestem tak boska i nieomylna, że nie ma mnie co lać.
Ale Dariusz się zgłasza, więc może dostać za całe grono modów. 

That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.