Dania ujawnia UFO-akta
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Re: Dania ujawnia UFO-akta
[quote name='Clive' post='48452' date='czw, 29 sty 2009 - 19:51']Ujawniają to co chcą, zresztą Amerykanie też niedługo odtajnią swoje akta. Tylko czekać na kolejne nic nie wnoszące informacje. Chociaż ma to cel. Już od jakiegoś czasu jest to widoczne, że jesteśmy powoli przygotowywani do prawdy. UFO staje się czym powszechnym w mediach i ludzkiej świadomości, więc jak przyjdzie do ujawnienia prawdy, nie będzie szoku.[/quote]
Tylko czy taki plan istnieje a może oni chcą żebyśmy tak myśleli.
Tylko czy taki plan istnieje a może oni chcą żebyśmy tak myśleli.
Zawsze ujawniane są jedynie te informacje, które z uwagi na przedawnienie lub zrewidowanie przez odpowiednie organy nie są istotne dla bezpieczeństwa narodowego i można je odtajnić. Natomiast bardziej istotne informacje będą nadal utajnione i do czasu ich opublikowanie nie dowiemy się o nich. Poza tym po takich odtajnieniach niewielu będzie starało się drążyć dalej i będzie to trudniejsze niż dotychczas, ponieważ powiedzą "Przecież ujawniliśmy wszystkie informacje na temat UFO i nie prowadzimy już tego typu archiwum". Nikt nie udowodni im że kłamią.
Ostatnio zmieniony czw sty 29, 2009 6:14 pm przez sasquatch, łącznie zmieniany 1 raz.
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
I tu będziemy pewni jednego, że kłamią.Niektóre organizacje takie jak NSA lub DIA muszą zbierać informacje niekoniecznie na temat U.F.O związane z bezpieczeństwem i nie tylko.Nawet jeśli będą to doniesienia lokalnych gazet skany itd można uznać je za dokumenty etc.archiwa
To znaczy, że nawet jeśli nie chcą to muszą.A co z takim projektem Moon Dust sądzę, że NASA nie zrezygnowała z tego typu działań.

Ostatnio zmieniony czw sty 29, 2009 6:20 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy to odtajnienie wniosło cos nowego do tematu? Sądzę że nie .
Po co więc to ujawnienie ? Jak sądzę dla świętego spokoju polityków i NATO - na ewentualne zapytania dziennikarzy prosta odpowiedź - odtajniliśmy już .
brak jast jednego - chęci wyjaśnienia fenomenu przez instytuty naukowe , niezależnego od nacisków programu typu "blue book"
Po co więc to ujawnienie ? Jak sądzę dla świętego spokoju polityków i NATO - na ewentualne zapytania dziennikarzy prosta odpowiedź - odtajniliśmy już .
brak jast jednego - chęci wyjaśnienia fenomenu przez instytuty naukowe , niezależnego od nacisków programu typu "blue book"
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
Ciekawi mnie kiedy Nasz MON odtajni raporty dot. UFO.
Widząc zachowania naszego rządu w ostatnich czasach, to zaraz po tym jak to zrobi USA...
Na ostatnim UFO Forum Janusz Zagórski poruszał ten temat ale w przypadku naszego rządu jak i wielu innych jest to jak walenie głową w mur. Ale nasza armia na pewno jest w posiadaniu interesujących informacji. Przed rozpoczęciem imprezy minutą ciszy uczciliśmy śmierć ś.p. majora Jerzego Makieły któremu polska ufologia zawdzięcza niesamowitą ilość materiałów na temat UFO pochodzących z polskiej armii. Zmarł na zawał serca (podobnie jak wielu wojskowych którzy chcieli coś ujawnić), dokumenty przez niego zebrane miały być przekazane Zagórskiemu przez rodzinę zmarłego ale po powrocie z cmentarza odkryli że dokumenty zniknęły. Najlepszym dowodem UFO może być prezentacja filmu z 31 lipca 1979 roku gdy podczas nocnych lotów doszło do spotkania z kilkoma obiektami - największy z nich miał długość ok. 12 km!!! - też na UFO Forum.
"Zmarł na zawał serca (podobnie jak wielu wojskowych którzy chcieli coś ujawnić), dokumenty przez niego zebrane miały być przekazane Zagórskiemu przez rodzinę zmarłego ale po powrocie z cmentarza odkryli że dokumenty zniknęły".
Nie zniknęły.
Nie zniknęły.
Powtarzam tylko to co usłyszałem na Forum od J. Zagórskiego. Jeśli wiesz coś na ten temat to byłbym wdzięczny za wyjaśnienie.
hejka
Wiem z całą pewnością że polska służba bezpieczeństwa nie gromadziła danych o ufo ,nie było w niej żadnej komórki wyspecjalizaowanej do gromadzenia takich badań .
Jeśli chodzi o armię WP nie było w niej żadnej wyspecjalizowanej komórki do gromadzenia takich doniesień ,jedyne co można uzyskać ,to raporty z takich zdarzeń luźno rozproszone po archiwach różnych jednostek .
Rozmawiałem na ten temat z ŚP mjr.Makiełłą jeśli chodzi o wojsko i z byłym oficerem SB który prywatnie jest zainteresowany tym tematem.
Więc nie ma takiego tematu jak ujawnienie archiwów dotyczących UfO w Polsce.
Należało by przegrzebać archiwa jednostek obrony powietrznej kraju ,gdzie obok zapotrzebowania na majtki dla żołnierzy mogą znajdować się raporty ze zdarzeń na służbach .Tak mi powiedział Makiełła
Wiem z całą pewnością że polska służba bezpieczeństwa nie gromadziła danych o ufo ,nie było w niej żadnej komórki wyspecjalizaowanej do gromadzenia takich badań .
Jeśli chodzi o armię WP nie było w niej żadnej wyspecjalizowanej komórki do gromadzenia takich doniesień ,jedyne co można uzyskać ,to raporty z takich zdarzeń luźno rozproszone po archiwach różnych jednostek .
Rozmawiałem na ten temat z ŚP mjr.Makiełłą jeśli chodzi o wojsko i z byłym oficerem SB który prywatnie jest zainteresowany tym tematem.
Więc nie ma takiego tematu jak ujawnienie archiwów dotyczących UfO w Polsce.
Należało by przegrzebać archiwa jednostek obrony powietrznej kraju ,gdzie obok zapotrzebowania na majtki dla żołnierzy mogą znajdować się raporty ze zdarzeń na służbach .Tak mi powiedział Makiełła
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>