[ external image ]Zwykle pukali w najmniej oczekiwanym momencie do drzwi świadków obserwacji UFO lub badaczy tego zjawiska przekonując ich, aby dla własnego dobra lepiej siedzieli cicho. Ludzie w czerni ? bo o nich mowa, stali się elementem ufologicznego folkloru, na który można patrzeć z lekkim przymrużeniem oka, lecz wiele relacji wskazuje na to, że legenda mogła mieć realne podstawy.
ARTYKUŁ SCOTTA CORRALESA Z KOMENTARZEM OD INFRA
<font color="#008080">A może Wy spotkaliście MiB?</font>
Ludzie w czerni
Ludzie w czerni
Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2010 8:44 am przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Re: Ludzie w czerni
Dla mnie najbardziej prawdopodobnym wyjaśnieniem jest to, że są to agenci rządowi lub sami badacze zjawiska U.F.O. Zgadzam się z tym, że większość z tych doniesień jest daleka od jakiejkolwiek prawdy.
Ostatnio zmieniony wt lut 03, 2009 7:38 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety.
Ale pozostaje odsetek niewyjaśnionych odwiedzin.
Moim zdaniem są to po prostu agenci rządowej organizacji powiązanej z aktami o UFO itp.
Ale pozostaje odsetek niewyjaśnionych odwiedzin.
Moim zdaniem są to po prostu agenci rządowej organizacji powiązanej z aktami o UFO itp.
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
-
- Full Active
- Kontakt:
ja słyszałem że oni każą zapomnieć o UFO i nikomu nie gdać, a jak rozpowiesz to zabiją najpierw twoją rodzine potem przyjaciół a na końcu ciebie nie wiem czy to prawda ale wole ich nie spotkać
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
W moim mniemaniu to raczej mogli być członkowie jakiejś międzynarodowej organizacji pozarządowej albo jakiejś korporacji.
"Współczesny świat znajduje się w stanie tak daleko posuniętego rozkładu, iż nie powinniśmy się obawiać, że się nie zawali."
[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
-
- Początkujący
- Kontakt:
to sa ludzie z piekla. szatanscy pomioty. biora sie doslownie z nikad, wiec watpie zeby rzadowe agendy byly tak wszechwiedzace...chyba ze te agendy posiadaja wiedze z zakresu telepatii i pozamaterialnej ...